Ο Κριός και ο Υδροχόος έχουν ένα μεγάλο βαθμό συμβατότητας μεταξύ τους. Έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας όσονα αφορά την ανεξαρτησία, τον ενθουσιασμό και την αγάπη για την ελευθερία. Και για τα δύο ζώδια, ο καλύτερος τρόπος για την επίλυση ενός προβλήματος είναι μια προοδευτική και δυναμική προσέγγιση. Αυτό το δυναμισμό και τη ζωντάνια μπορούν να δουν επίσης στη σχέση τους. Ο Κριός καθώς ο Υδροχόος τείνουν να πηγαίνουν ενάντια κατά τις παραδόσεις και τους είναι δύσκολο να τηρούν τους κανόνες και τις συμβάσεις. Η προσωπική τους ελευθερία και δημιουργικότητα καθορίζουν τον αληθινό εαυτό τους. Το καλύτερο σχετικά με αυτό ζευγάρι είναι ότι και οι δύο σεβονται τη μοναδικότητα και την ατομικότητα του άλλου.

Ο Υδροχόος θα υποστηρίζει και θα ενθαρρύνει πάντα την αυτονομία του Κριού. Από την άλλη πλευρά, ο Κριός θα ενδιαφέρεται για τις νέες και αντισυμβατικό ιδέες του Υδροχόου. Μπορεί να υπάρχουν φορές που ο πρόωρος αυθορμητισμός του Υδροχόου ενοχλέι τον Κριό. Ωστόσο, αυτό θα είναι περισσότερο μια εξαίρεση πάρα κανόνας. Δεδομένου ότι και οι δύο είναι εξαιρετικά δραστήριοι και ζωηροί, η σχέση τους είναι απίθανο να γίνει βαρετή και μονότονη. Τελικά αποτελούν έναν πολύ καλό συνδυασμό!

Κριός άνδρας - Υδροχόος γυναίκα
Στη σχέση του άνδρα Κριός με μια γυναίκα Υδροχόο, η τελευταία θα πρέπει να παίζει σημαντικό ρόλο στη διαχείρισή της. Αυτή θα είναι σε θέση να μετριάσει το θυμό του, χωρίς να τον αναστατώσει περαιτέρω και να τον κάνει να δει και την άλλη πλευρά του νομίσματος με ένα πολύ εγκάρδιο τρόπο. Από την πλευρά του θα πρέπει να της δείχνει τακτικά το πάθος του και την αφοσίωσή του. Ο επιθετικός του τρόπος του θα την ιντριγκάρει και η ανεξαρτησία της θα ταιριάξει με την ανάγκη του για ελευθερία. Οι συνομιλίες τους δεν θα είναι ποτέ αδιάφορες και ποτέ δεν θα βαρεθεί ο ένας τον άλλο.

Κριός γυναίκα - Υδροχόος άνδρας
Μπορεί να χρειαστεί κάποιος χρόνος για μια γυναίκα Κριό και ένα άνδρα Υδροχόος να προσαρμοστούν μεταξύ τους, αλλά το αποτέλεσμα θα αξίζει αυτή την αναμονή. Εκείνος θα γνωρίζει πότε να την αφήνει μόνη της και πότε να μην προσβάλλεται όταν την τυφλώνει η οργή της. Δεν θα υπάρξει μάχη για εξουσία μεταξύ τους και οι δύο τους θα εκτιμήσουν τις αρετές του άλλου. Εκείνη θα αγαπήσει την αίσθηση της περιπέτειας και τον αντισυμβατικό τρόπο του. Εκείνος θα γοητευθεί από την ευφυία και το πάθος της σε κάθε πτυχή της ζωής. Θα υπάρξουν κάποιες διαφορές όμως  καμία από αυτές δεν θα αποτελέσει κάποιο άλυτο πρόβλημα.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.