Ένα από τα πιο ακατανόητα ζώδια, ο Υδροχόος φαντάζει πολύ μακρινός από όλα τα υπόλοιπα. Ο κόσμος στον οποίο ζει είναι ο κόσμος του αύριο. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να τον πάρουν πολύ σοβαρά στο παρόν, αλλά όσο το μέλλον πλησιάζει θα συνειδητοποιήσουν πόσο δίκιο είχε. Ένα Υδροχόος είναι ένας εξερευνητής, που του αρέσει να διερευνά τους ανθρώπους, τα συναισθήματά τους και να γνωρίζει τις ενδόμυχες επιθυμίες τους. Ωστόσο, όσον αφορά τα δικά του συναισθήματα, είναι απολύτως εκτός ορίων για όλους.

Είναι πολύ φιλικός και αναφέρεται σε σχεδόν κάθε δεύτερο άτομο που συναντά, ως φίλος του. Είναι βέβαιο ότι θα είναι φιλικός με τους πρώην δεσμούς του επίσης. Ο Υδροχόος έχει μεγάλη ανάγκη από την ελευθερία και την ανεξαρτησία του και μόνο το άτομο που μπορεί να του δώσει όλα αυτά μπορεί να ελπίζει να έχει μια καλή ερωτική συμβατότητα μαζί του. Αυτός είναι ένας από εκείνους τους εραστές που ξεχνούν να πουν «σ’ αγαπώ», κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά μπορούν να κάνουν μια τέτοια χειρονομία για τον / τη σύντροφό τους που όλα τα υπόλοιπα θα πάψουν να έχουν σημασία. Η σχέση με ένα Υδροχόο θα είναι γεμάτη διασκέδαση και ενθουσιασμό.

Υδροχόος - Κριός
Ο Κριός και ο Υδροχόος έχουν ένα μεγάλο βαθμό συμβατότητας μεταξύ τους. Έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας όσον αφορά την ανεξαρτησία, τον ενθουσιασμό και την αγάπη για την ελευθερία.

Υδροχόος - Ταύρος
Ο Ταύρος πιστεύει στην πρακτικότητα και την απλότητα. Η προσέγγισή του προς την κατεύθυνση της ζωής είναι προσγειωμένη, συμβατική και λογική. Από την άλλη πλευρά, έχουμε τον Υδροχόο, ο οποίος θα είναι πάντα ενάντια στους κανόνες και πιστεύει στις σύγχρονες και προοδευτικές προσεγγίσεις.

Υδροχόος - Δίδυμοι
οι Δίδυμοι και ο Υδροχόος έχουν σχεδόν παρόμοια ζωή. Έχουν επίσης παρόμοιες προοπτικές στη ζωή και αυτό συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη συμβατότητά της σχέσης τους. Ακόμη και σε πνευματικό επίπεδο, και οι δύο μοιράζονται μια εξαιρετική έλξη.

Υδροχόος - Καρκίνος
Ένας Καρκίνος είναι πολύ συναισθηματικός, εξαιρετικά προσκολλημένος στην οικογένειά του και πολύ ευάλωτος. Ο Υδροχόος, από την άλλη πλευρά, είναι φιλικός με όλους, αλλά δεν προσκολλάται στενά σχεδόν με κανένα.

Υδροχόος - Λέων
Αν και ένας Υδροχόος δεν συμφωνεί με όλα τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητα; του Λέοντα, η συμβατότητα μεταξύ τους είναι αρκετά καλή. Ο Υδροχόος αγαπά τη ζεστασιά, τη γενναιοδωρία και τη ζωντάνια του Λέοντα, ενώ ο Λέων είναι εντυπωσιασμένος με την προσωπικότητα, την εξυπνάδα και την αυτοπεποίθηση του Υδροχόου.

Υδροχόος - Παρθένος
Η σχέση μεταξύ μιας Παρθένου και ενός Υδροχόος έχει πιθανότητες επιτυχίας, δεδομένου ότι μοιράζονται μια καλή ψυχική σχέση. Ωστόσο, έχουν διαφορετική στάση απέναντι στη ζωή και τον περισσότερο καιρό δεν έχουν τις ίδιες προοπτικές.

Υδροχόος - Ζυγός
Ο Ζυγός όπως και ο Υδροχόος είναι κοινωνικά άτομα, που αγαπούν τις συναναστροφές, τις συζητήσεις και λατρεύουν τις συναθροίσεις. Έχουν αρκετούς φίλους και σπάνια μπορεί να τους δει κανείς χωρίς παρέα.

Υδροχόος - Σκορπιός
Ένας Σκορπιός δεν μοιάζει καθόλου με τον Υδροχόο. Και οι δύο έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και τείνουν να έχουν πολύ ανόμοιες απόψεις όσον αφορά τις σχέσεις.

Υδροχόος - Τοξότης
Ένας Τοξότης και ένας Υδροχόος είναι τόσο όμοιοι ώστε η μεταξύ τους συμβατότητα σε μια σχέση φαίνεται να είναι κάτι πολύ φυσικό. Και οι δύο είναι πολύ εξωστρεφείς, λατρεύουν να επικοινωνούν και να έχουν τάση για περιπέτεια.

Υδροχόος - Αιγόκερως
Στην καλύτερη περίπτωση, ένας Αιγόκερως και ένας Υδροχόος μπορούν να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλο. Στη χειρότερη περίπτωση, μπορούν να έρχονται σε σύγκρουση σχεδόν κάθε λεπτό από την πρώτη στιγμή που είναι μαζί. Θα εξαρτηθεί αν θα υπάρχει θετική εξέλιξη από τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα τους τα οποία έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους.

Υδροχόος - Υδροχόος
Ένα Υδροχόος είναι πολύ εξωστρεφής, φιλικός και κοινωνικά ενεργός. Είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που μετράνε κάθε άτομο ως φίλο τους. Σε μια σχέση αγάπης μεταξύ δύο Υδροχόων, θα υπάρξει πολύ διασκέδαση, περιπέτεια και ενθουσιασμός.

Υδροχόος - Ιχθείς
Ένας Υδροχόος καθώς και ένας Ιχθείς έχουν πολύ ανοιχτόμυαλη στάση απέναντι στη ζωή και οι δύο τους είναι λιγότερο πιθανό να είναι επικριτικοί για οτιδήποτε ή οποιονδήποτε. Ωστόσο, παρουσιάζουν πολλές αντιθέσεις, που κάνουν τη συμβατότητα μεταξύ τους αρκετά δύσκολη.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.