Ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε για μια γυναίκα Παρθένο είναι ότι έχει κότσια και μάλιστα πολλά! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι τόσο ντροπαλός και τόσο επιφυλακτική όπως φαίνεται. Απλά ότι μπορεί να κάνει τα πάντα για τους ανθρώπους που αγαπά. Αγάπη για αυτή σημαίνει πραγματική αγάπη, δεν υπάρχει άλλο είδος αγάπης. Μια γυναίκα Παρθένος είναι μια πλήρης γυναίκα! Έχει όλες τις χάρες και τα τεχνάσματα που έχει και κάθε άλλο θηλυκό, αλλά δεν είναι αδύναμη. Όντως, έχει αρκετή αποφασιστικότητα και μπορεί να κάνει τα πάντα αν το βάλει στο μυαλό της.

Θα είναι πλήρως αφοσιωμένη και πιστή σε μια σχέση. Ακόμα και αν δεν φαίνεται να λειτουργεί έτσι, θα πάρει στα σοβαρά όλες τις ισοπαλίες και θα γίνει τόσο κρύα όσο ο Βόρειος Πόλος. Τα χαρακτηριστικά των Παρθένων είναι ένα περίεργο μίγμα συναισθημάτων, πρακτικότητας, ρομαντισμού και κοινής λογικής. Όταν ερωτεύονται, δείχνουν τέτοιο ακραίο πάθος και ένταση που μόνο λίγες γυναίκες μπορούν. Το να τις κάνετε να σας ερωτευθούν όμως είναι μια εντελώς διαφορετική αποστολή. Θα αναζητήσει τη συνολική τελειότητα από σένα, αν και μπορεί η ίδια να υπολείπεται σε αυτό το θέμα.Είναι καλύτερο να συνηθίσουμε τον κριτικό χαρακτήρα τους. Μια γυναίκα Παρθένος θεωρεί ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και οργανωμένη και το πιο ενοχλητικό είναι, ότι έχει δίκιο. Είναι τυπική με το χρόνο και είναι καλύτερα να μην αργείτε στα ραντεβού σας. Δεν θα σπάσει το νέο, ακριβό βάζο όταν είναι αναστατωμένη, αλλά μπορεί να είναι πολύ απαιτητική και γκρινιάρα. Εάν το σφάλμα είναι δικό σας, να παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος καθώς θα της προσφέρετε λουλούδια. Μην προσπαθήσετε ακόμη και να δικαιολογηθείτε, αλλιώς θα χάσει την ψυχραιμία της και πάλι.

Είναι καλύτερα να την αφήσουμε μόνη της για λίγο και θα ηρεμήσει και πάλι. Από την άλλη πλευρά, μια γυναίκα Παρθένος θα το βρει πολύ δύσκολο να δεχθεί ότι έκανε λάθος. Το γεγονός είναι, ότι τις περισσότερες φορές ότι δεν κάνει. Όταν τη φλερτάρετε καθώς επίσης και μετά το γάμο, είναι σκόπιμο να έχετε το μυαλό σας στους καλούς τρόπους. Δεν μπορεί να ανεχθεί κάποιον που χρησιμοποιεί υβριστική γλώσσα, έρχεται αργά, πετάει τα ρούχα του από δω κι από κει, δεν έχει τρόπους στο τραπέζι, κ.λπ. Είναι καλύτερο να ανανεώνετε το λεξιλόγιό σας επίσης. Δεν θα προσκολληθεί σε εσάς, ούτε θα γίνει εντελώς απόμακρη.

Είναι επίσης πολύ καλός με τα οικονομικά και η σπατάλη δεν είναι ένα από τα γνωρίσματα της προσωπικότητας της. Μια γυναίκα Παρθένος δεν μπορεί να εκδηλώσει δημόσια την αγάπη της και είναι καλύτερα να είστε λεπτός σε αυτό τον τομέα. Το γούστο της είναι πολύ καλό και η διανόηση της αρκετά ανεπτυγμένη. Αν προσπαθείτε να την κατακτήσετε, πηγαίνετέ την σε μέρη όπως το θέατρο, γκαλερί τέχνης, κ.λπ. Ακριβώς όπως μια τυπική Παρθένος, είναι επιρρεπής να ανησυχεί για τα πράγματα πάρα πολύ και θα κάνει ακόμη και για τα δικά σας θέματα. Είναι πάρα πολύ προσγειωμένη και προτιμά να ζει στον πραγματικό κόσμο.

Μπορείτε να αφήστε μια γυναίκα Παρθένο να κάνει τα πράγματα που θέλει και θα φαίνονται απλά τέλεια και επίσης θα σας διασκεδάσει με όλα τα γυναικεία θέλγητρά της. Είναι πολύ ευαίσθητη και τα συναισθήματά της είναι αρκετά εύθραυστα, αλλά θα γίνει υπερβολικά ισχυρή όταν χρειάζεστε την υποστήριξή της. Με τα παιδιά, θα είναι πολύ διακριτική και ποτέ δε θα δείτε να τρέχει γύρω στα εσώρουχα τους. Αυτή θα είναι ήπια, αλλά σταθερή και θα απαιτήσει πλήρη πειθαρχία από αυτά. Ακόμα κι αν μια γυναίκα Παρθένος είναι πολύ κριτική, η ίδια δεν θα δεχθεί την κριτική πολύ καλά. Ποτέ δεν λειτουργεί με κάτι που πηγαίνει αντίθετα σε αυτή.

Ο λόγος για αυτό είναι ότι έχει συνείδηση των ατελειών της. Έτσι, δε χρειάζεται να της θυμίζετε τις ελλείψεις της κάθε τόσο. Αντί να δυσφορείτε με την τελειομανία της, πρέπει να αισθανθείτε τυχερός που έχετε μια τέτοια γοητευτική γυναίκα που ποτέ δεν θα κάνει το σπίτι σας να μοιάζει σα χωματερή. Τα τοστ σας δεν θα καούν ποτέ και ο καφές σας θα έχει πάντα τέλεια γεύση. Έχει μια πνευματώδη πλευρά και το γέλιο της ακούγεται σαν ήχος από κουδουνάκια, έτσι δεν είναι;

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.