Ζυγός και Σκορπιός και είναι κάπως διαφορετική και αρκετά όμοιοι. Η συμβατότητα της σχέσης τους εξαρτάται από το πόσο πολύ καθένας τους είναι έτοιμος να προσαρμοστεί. Ένας Ζυγός είναι εξωστρεφής από τη φύση του και του αρέσουν οι συναναστροφές. Βαριέται, όταν δεν είναι με κόσμο και όταν δεν επικοινωνεί. Από την άλλη πλευρά, ο Αιγόκερως ανησυχεί περισσότερο για την δική του καριέρα και είναι αρκετά σοβαρό; σε κάθε σχεδόν πτυχή της ζωής του. Σε αυτή τη σχέση, ο Ζυγός θα απαιτεί πάντα λίγο παραπάνω ελαφρότητα και ο Αιγόκερως λίγο παραπάνω σοβαρότητα.

Εντούτοις, όταν πραγματοποιούν κοινές προσπάθειες, μπορούν να αλληλοσυμπληρωθούν εύκολα μεταξύ τους και να σχηματίσουν μια αρμονική σχέση. Ο Αιγόκερως μπορεί να παράσχει όλη την ασφάλεια που είναι απαραίτητη για τη ζωή και ο Ζυγός μπορεί να διατηρήσει τις κοινωνικές επαφές που απαιτούνται για τη διαβίωση στην κοινωνία. Ο Ζυγός μπορεί να βοηθήσει να χαλαρώσει η πίεση, την οποία ο Αιγόκερως αισθάνεται, ότι είναι στους ώμους του, όλη την ώρα. Παρ 'όλα αυτά, όλο αυτό απαιτεί υπομονή, επιμονή και εάν ένα από αυτά λείπει, αυτό το ταίρι έχει ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας.

Ακόμη και αν ο Ζυγός είναι πολύ ανεκτικός δεν είναι πιθανό να τα πάει πάρα πολύ καλά με τον Αιγόκερω. Ο πρώτος είναι πολύ ανοιχτός στον έρωτα και δεν θεωρεί ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να εκφράσει τα συναισθήματά του. Όμως, ο Αιγόκερως θα απογοητευθεί αρκετά από το Ζυγό σχετικά με αυτό. Οι δυο τους θα είναι πάντα έτοιμοι να σταθούν στον άλλο, με την προϋπόθεση η σχέση να διαρκεί αρκετό καιρό για να μπορέσουν να το κάνουν. Με λίγα λόγια, αυτή η σχέση σίγουρα αξίζει τον κόπο που απαιτεί.

Ζυγός άνδρας – Αιγόκερως γυναίκα
Αυτός ο συνδυασμός δεν έχει πολύ καλές πιθανότητες επιτυχίας. Και οι δύο είναι πολύ διαφορετικοί, και φαίνεται να είναι περισσότερο αντιφατικοί παρά αλληλοσυμπληρούμενοι. Ο Ζυγός δεν είναι ένα φλερτάρει, αλλά του αρέσει να έχει πάνω του την προσοχή των θηλυκών. Αυτό θα την κάνει κάτι παραπάνω από μια μικρή ζηλιάρα. Είναι πολύ πιο οργανωμένη από αυτόν και αυτό είναι πιθανό να την εξαγριώσει περαιτέρω. Η σταθερή και μελαγχολική  φύση της θα τον κάνει σκυθρωπό, ενώ αυτός αγαπά να εξερευνεί, να γνωρίζει και να απολαμβάνει.

Ζυγός γυναίκα – Αιγόκερως άνδρας
Αρκετοί συμβιβασμοί και των προσαρμογές που θα απαιτηθούν για να καταστεί η σχέση αυτή σταθερή και μόνιμη. Αρχικά θα αγαπήσει τη σταθερότητά του, αλλά μετά από λίγο, θα την κουράσει. Ομοίως, ο ενθουσιώδης χαρακτήρας της που αρχικά τον προσέλκυσε είναι πολύ πιθανό να γίνει μήλο της έριδος αργότερα. Ωστόσο, ένα πράγμα έχουν κοινό – το γούστο για τα λεπτότερα πράγματα στη ζωή και την αγάπη τους για αυτά. Όμως, η πολυτέλεια της, ακόμη και σε αυτόν τον τομέα, δεν θα γίνει ανεκτή από τον Αιγόκερω. Συνολικά, είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να πετύχει μπορεί και όχι.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.