Αν και ένας Υδροχόος δεν συμφωνεί με όλα τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας; του Λέοντα, η συμβατότητα μεταξύ τους είναι αρκετά καλή. Ο Υδροχόος αγαπά τη ζεστασιά, τη γενναιοδωρία και τη ζωντάνια του Λέοντα, ενώ ο Λέων είναι εντυπωσιασμένος με την προσωπικότητα, την εξυπνάδα και την αυτοπεποίθηση του Υδροχόου. Αν και είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν, καθώς έλκονται μεταξύ τους. Αγαπούν την κοινωνική ζωή και τις περισσότερες φορές δεν είναι εν τέλει το κέντρο της προσοχής.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο Λέων επιθυμεί πολύ περισσότερο την ένταση σε μια σχέση από ένα Υδροχόο. Ωστόσο, αν εξεταστεί με θετικό τρόπο, αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να είναι συμπλήρωμα σε μια αντίθεση. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Υδροχόος μπορεί να διδάξει το λιοντάρι για να πάρει τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά και αυτό με τη σειρά του, μπορεί να διδάξει τον Υδροχόο να είναι λίγο πιο σοβαρός προς τη ζωή. Η αρχική έλξη θα είναι καλή και η χημεία θα είναι μεγάλη. Θα πρέπει να ελέγξουν το εγώ τους και να μην είναι πολύ ισχυρογνώμονες.

Λέων άνδρας – Υδροχόος γυναίκα
Εάν η σχέση μεταξύ ενός άνδρα Λέοντα και μιας γυναίκας Υδροχόου επιβιώσει πέρα από τις πρώτες ημέρες της έλξης, οι προσπάθειες θα πάνε καλά. Αυτό συμβαίνει σε εκείνον αρέσει να προσκολλάται και σε εκείνη να είναι ανεξάρτητη. Και οι δύο πρέπει να υποχωρήσουν λίγο. Θα πρέπει να σεβαστεί την ελευθερία και την προσωπικότητα της και εκείνη θα πρέπει να κατανοήσουν την ανάγκη του για εγγύτητα. Αυτός ανησυχεί για τον εαυτό του, και αυτή, για ολόκληρο τον κόσμο. Θα πρέπει να βρουν μια μέση λύση από την οποία θα προχωρήσουν.

Λέων γυναίκα – Υδροχόος άνδρας
Η γυναίκα Λέων πρέπει να κάνει τον άνδρα Υδροχόο να δει το γάμο ως ένωση και όχι δουλεία. Θα πρέπει να τον καθηλώσει σε μια σχέση και την ίδια στιγμή, να μη συγκρατήσει το ελεύθερο πνεύμα του. Αυτός ρέπει να φροντίσει να της δώσει τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που επιθυμεί τόσο πολύ και να ενισχύσει το εγώ της, κάθε λίγο, μέσα από φιλοφρονήσεις. Η κριτική πρέπει να μείνει πίσω και οι προσπάθειες πρέπει να κατευθυνθούν στην κατανόηση μεταξύ τους. Η εκκεντρικότητα του, σε συνδυασμό με την ισχυρή στάση της, ποτέ δεν θα αφήσει τη μονοτονία να μπει σε αυτή τη σχέση.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.