Ένας Δίδυμος θα βρείτε πολλά κοινά με Λέοντα. Και οι δύο αγαπούν να διασκεδάζουν, την περιπέτεια και το να απολαμβάνουν τη ζωή. Θα βρουν ο ένας τον άλλο αρκετά συναρπαστικό και θα αγαπήσουν την παρέα του. Ο Λέων είναι στο ίδιο πνευματικό επίπεδο με τους Διδύμους και αυτό θα κάνει την παρέα τους ενδιαφέρουσα, και τα τους ικανοποιήσει. Ωστόσο, τα ποικίλα ενδιαφέροντα των Ιχθύων, μπορεί να κάνουν το Λέοντα ζηλιάρη, καθώς θέλει να έχει τον πρωταρχικό ρόλο σε μια σχέση.

Ο Λέων είναι πολύ πιο ικανό να διατηρήσει μια μακροχρόνια σχέση από το Δίδυμους και τείνει να προσκολλάται  στους ανθρώπους και τα πράγματα που του αρέσουν. Αυτό μπορεί να συγκρούεται με το χαρακτηριστικό των Διδύμων να βρίσκονται σε κίνηση, όλη την ώρα. Η απότομη γλώσσα του τελευταίου μπορεί να βλάψει το εύθραυστο εγώ ego του Λιονταριού και αυτό μπορεί να επιφέρει κάποια προβλήματα συμβατότητας. Ωστόσο, ο Λέων συγχωρεί εύκολα και αυτό θα λειτουργήσει ως μια μεγάλη ανακούφιση. Οι Δίδυμοι κάνουν το Λέοντα να χαλαρώνει και αυτός με τη σειρά τους, διδάσκει στους Δίδυμους τη γενναιοδωρία και τη ζεστασιά. Αν μάθουν να παραχωρούν αμοιβαία ελευθερία, αυτή η σχέση μπορεί να είναι πολύ ισχυρή.

Δίδυμος άνδρας – Λέων γυναίκα
Εκτός από μερικές γκρίζες ζώνες, η σχέση ενός άνδρα Διδύμου και μιας γυναίκας Λέαινας  δείχνει μεγάλο βαθμό συμβατότητας. Έχει όλα τα σημάδια της ανάπτυξης, σε ένα διαρκή δεσμό. Και στους δύο αρέσει να είναι στο κέντρο της προσοχής και τους αρέσει να ασχολούνται με τα κοινά αλλά και τις κοινωνικές συναναστροφές. Ποτέ δεν θα επιτρέψουν να μην επιτευχθεί ουσιαστική συζήτηση και δεν θα υπάρξει καμία πιθανότητα πλήξης σε αυτή τη σχέση. Ωστόσο, αυτός θα πρέπει να ελέγχουν την ερωτική του φύση και αυτή θα πρέπει να μάθουν να τον αφήνει να έχει την ελευθερία του, χωρίς να τον υποψιάζεται.

Δίδυμοι Γυναίκα – Λέων άνδρας
Μια γυναίκα Δίδυμος και ένας άντρας Λέων έχουν πολύ καλές πιθανότητες να τα πάνε καλά μεταξύ τους. Και οι δύο είναι κοινωνικά άτομα, που τους αρέσεις να κάνουν νέες γνωριμίες και να πηγαίνουν σε συγκεντρώσεις. Εκείνη θα λατρέψει το μεγαλείο του, την αστεία αίσθηση του χιούμορ και τη γενναιόδωρη φύση του. Εκείνος θα λατρέψει την ζωντάνια της, την περιπετειώδη φύση και το πάθος τη για ζωή. Δεν θα λείψει ο έρωτα; και το πάθος στη σχέση αυτή. Ένα πράγμα που θα πρέπει να θυμούνται  είναι να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο και ποτέ μα ποτέ να μην βρεθούν αντιμέτωποι, όποιος και αν είναι ο πειρασμός

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.