Η Παρθένος είναι τελειομανής. Οφείλει να είναι τέλεια σε όλα όσα κάνει και αναμένει το ίδιο και από τους άλλους. Όλα και όλοι γύρω του θα περάσουν από την κριτική ματιά της. Ποτέ δεν θα ντραπεί να εκφράσει ανοικτά την κριτική και την αποδοκιμασία της. Παράλληλα, η Παρθένος είναι πολύ πρακτική, εξαιρετικά οργανωμένη και εντελώς προσγειωμένη. Είναι το άτομο που κάνει τα πάντα στο παρασκήνιο και είναι πολύ ντροπαλό ώστε να αναζητήσει αναγνώριση.

Οι Παρθένοι σκέφτονται με τη λογική, και όχι με την καρδιά τους. Αγαπούν σε ενοχλητικό σημείο. Στην πραγματικότητα, προσκολλώνται σε κάτι σαν να είναι δεύτερη φύση τους. Σε μια σχέση, μια Παρθένος είναι αφοσιωμένη και πολύ πιστή. Χαρακτηριστικά όπως το φλερτ, η ανεντιμότητα, η απιστία και η υποκρισία είναι εντελώς άγνωστα. Τα βασικά προβλήματα συμβατότητας που αντιμετωπίζει η Παρθένος στην αγάπη, προκύπτουν από τον εξαιρετικά κριτικό χαρακτήρα της. Αν Παρθένος κατορθώνουν να το ελέγξει, τότε εύκολα θα ταιριάξει με οποιοδήποτε ζώδιο.

Παρθένος - Κριός
Ο Κριός καθώς η Παρθένος είναι εξαιρετικά ειλικρινείς και τους αρέσει η απόλυτη και γυμνή αλήθεια. Αν και, κατά καιρούς, ο Κριός μπορεί να βρει λίγο δύσκολο να δεχθεί τη σκληρή κριτική της Παρθένου..

Παρθένος - Ταύρος
Ο Ταύρος και η Παρθένος έχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά, τόσο ώστε να είναι συμβατοί σε αρκετά καλό βαθμό. Και οι δύο είναι πολύ πρακτικοί στην προσέγγισή τους προς την ζωή..

Παρθένος - Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι αρκετά ευφυείς, ορθολογιστές, και πρακτικοί και βλέπουν τον κόσμο όπως είναι. Μπορεί επίσης κανείς να βρει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σε έναν Παρθένο. Θα υπάρξει μια καλή σχέση μεταξύ τους, ιδίως σε πνευματικό επίπεδο.

Παρθένος - Καρκίνος
Ο Καρκίνος και η Παρθένος, αν και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, μπορούν να έχουν μια καλή συμβατότητα σε μια σχέση αγάπης. Ο Καρκίνος θα είναι υπομονετικός με το λεπτομερής και ιδιότροπο χαρακτήρα της Παρθένου.

Παρθένος - Λέων
Ο Λέων έχει πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας από εκείνα ενός Παρθένου. Ο Λέων είναι ένα πρόσωπο δημοφιλές, που επιδιώκει την προσοχή και την εκτίμηση από όλους τους γύρω του. Είναι περήφανος για τη γοητευτική προσωπικότητά του και φαίνεται να έχει ξεχάσει να πάρει μαθήματα ταπεινοφροσύνης.

Παρθένος - Παρθένος
Όταν δύο Παρθένοι βρεθούν μαζί, το αποτέλεσμα είναι είτε υπερβολική τελειότητα είτε υπερβολική προχειρότητα. Μετά βίας μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε μέση λύση. Συνήθως πρέπει να είναι ένα από τα δύο άκρα.

Παρθένος - Ζυγός
Ο δεσμός ενός Παρθένος και ενός Ζυγού δεν μπορεί να λειτουργήσει πολύ ομαλά. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι ότι έχουν διαφορετική φύση καθώς και διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες.

Παρθένος - Σκορπιός
Ο χαρακτήρας μιας Παρθένου είναι απολύτως συμβατός με εκείνον του Σκορπιού. Και οι δύο έχουν μια πρακτική προσέγγιση προς τη ζωή και αρέσκονται να αναλύσουν τους ανθρώπους, αν και η μέθοδος τους για να γίνει αυτό μπορεί να διαφέρει.

Παρθένος - Τοξότης
Η γενική προσέγγιση της ζωής της Παρθένου είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη του Τοξότη. Μια Παρθένος προτιμά να έχει μια πολύ συγκεκριμένη εικόνα της κατάστασης, ενώ ο Τοξότης θέλει να έχει μια ευρύτερη, και πολύ πιο γενική προοπτική.

Παρθένος - Αιγόκερως
Μια Παρθένος είναι τόσο ρεαλίστρια στις προσεγγίσεις της όσο και ο Αιγόκερως και οι δύο τους έχουν πολύ νηφάλια προσωπικότητα. Μπορούν να προβληθούν εύκολα, είναι απόλυτα αξιόπιστοι και έχουν ώριμες απόψεις.

Παρθένος - Υδροχόος
Η σχέση μεταξύ μιας Παρθένου και ενός Υδροχόος έχει πιθανότητες επιτυχίας, δεδομένου ότι μοιράζονται μια καλή ψυχική σχέση. Ωστόσο, έχουν διαφορετική στάση απέναντι στη ζωή και τον περισσότερο καιρό δεν έχουν τις ίδιες προοπτικές.

Παρθένος - Ιχθείς
Η συμβατότητα της σχέσης μεταξύ μιας Παρθένου και ενός Ιχθύ μπορεί να πάρει δύο κατευθύνσεις - καλή ή κακή. Η Παρθένος δεν είναι ποτέ ασαφής για τίποτα στη ζωή και η ζωή της έχει προγραμματιστεί και οργανωθεί όπως πρέπει και μπορεί να είναι.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.