Ένας Δίδυμος και ένας Αιγόκερως έχουν πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις για τη ζωή και μάλλον συχνότερα θα βρεθούν να κινούνται σε αντίθετη κατεύθυνση παρά προς την ίδια. Ο Αιγόκερως προτιμά να προχωράει με συστηματικό τρόπο, ακολουθώντας προκαθορισμένα σχέδια. Ο Δίδυμος, από την άλλη, είναι πολύ παρορμητικός και θα το βρει πολύ δύσκολο να τηρήσει προκαθορισμένες στρατηγικές. Ο Αιγόκερως πιστεύει σε ορισμένους κανόνες και αρχές και είναι εξαιρετικά επιφυλακτικός και προσεκτικός σε κάθε σχεδόν πτυχή της ζωής. Οι Δίδυμοι είναι εντελώς αντίθετοι προς τη φυσιολογική ροή των πραγμάτων και θεωρούν ότι είναι πολύ κουραστικό να ακολουθήσουν οποιουσδήποτε κανονισμούς.

Ο Αιγόκερως θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ένα συγκεκριμένο σκοπό, ακόμη και όταν το ταξίδι γίνεται πολύ μονότονο. Ο Δίδυμος είναι δεν μπορεί να προσκολληθεί σε τίποτα για πάρα πολύ καιρό, ειδικά όταν αρχίσει να χάνει την αρχική του λάμψη. Ωστόσο, σε μια σχέση, οι δυο τους μπορούν να συμβάλλουν πάρα πολύ στη ζωή του άλλου. Ο Αιγόκερως μπορεί να φέρει κάποια συνοχή και σοβαρότητα στην ζωή ενός Διδύμου, ο οποίος με τη σειρά του μπορεί να τον διδάξει πώς να διασκεδάζει στη ζωή. Αν φανούν πρόθυμοι να επικοινωνούν μεταξύ τους, αυτός ο συνδυασμός μπορεί σίγουρα να προσθέσει τη σοφία και την πείρα τους.

Δίδυμος άνδρας – Αιγόκερως γυναίκα
Η συμβατότητα στη σχέση ενός άνδρα Δίδυμου και μια γυναίκας Αιγόκερου δεν είναι πολύ μεγάλη. Αυτός είναι από τη φύση του ερωτύλος και αυτό μπορεί να ραγίσει την πολύ εύθρασυτη και ζεστή καρδιά της. Εκείνη θέλει βαθιά συναισθηματικούς δεσμούς, κάτι που προκαλεί αλλεργία στο Δίδυμο. Γι 'αυτήν, σχέση σημαίνει πίστη και αφοσίωση ενώ εκείνος με την διαρκή αναζήτηση της ελευθερίας του, είναι δύσκολο να πούμε αν θα είναι σε θέση να της τη δώσει ή όχι. Η ανυπομονησία του επίσης, δεν είναι πιθανό να ταιριάξει με το χαρακτήρα της. Όμως, αυτός μπορεί να της διδάξει πώς να είναι ευέλικτη στη ζωή της και να προσαρμόζεται εύκολα στις αλλαγές.

Δίδυμος γυναίκα – Αιγόκερως άνδρας
Η γυναίκα Δίδυμος αγαπά την ελευθερία της και συνήθως δίνει δεκάρα για ότι σκέφτονται οι άλλοι για αυτήν. Θέλει να απολαύσει τη ζωή και να τη ζήσει με το δικό της γλυκό τρόπο. Ένας άντρας Αιγόκερως, θα είναι πολύ δύσκολο να δεχθεί αυτό και αυτό θα είναι το πραγματικό πρόβλημα όταν θα αρχίσει η σχέση να δένει. Ο υπερβολικά περιπετειώδης χαρακτήρα της θα έρθει σε σύγκρουση με το συντηρητισμό του. Σε ότι τον αφορά, θέλει να του συμπεριφέρεται όπως μια κυρία, κάτι που είναι σχεδόν ξένο προς αυτήν. Ταυτόχρονα, αυτή θα σεβαστεί την αποφασιστικότητα και την αφοσίωσή του προς το στόχο του και εκείνος θα αγαπήσει τον ενθουσιασμό και το πάθος της για τη ζωή.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.