Όταν συναντήσετε μια γυναίκα Ταύρο, το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε σε αυτήν είναι το ακατανίκητο συναισθηματικό της σθένος. Είναι σε θέση να χειρίζεται τα δυσκολότερα προβλήματα, χωρίς να χυθεί έστω και ένα δάκρυ. Έχει την κακόφημη ιδιοσυγκρασία του Ταύρου, αλλά σπάνια εμφανίζεται. Τουλάχιστον όχι μέχρι η πρόκληση να είναι πολύ μεγάλη για να την ανεχθεί. Είναι θηλυκή όπως κάθε άλλη γυναίκα, χωρίς περιττά ξεσπάσματα. Μια γυναίκα Ταύρος δεν έχει καμία επιθυμία να κυριαρχήσει στο σύζυγό της. Θα τον αφήσει να κρατάει τα ηνία, στην πράξη αυτή είναι η κρυφή επιθυμία της.

Μια γυναίκα Ταύρος θέλει έναν πραγματικό άνδρα, ο οποίος μπορεί να την κάνει περήφανη για εκείνον, όσο αυτή είναι υπερήφανη για τον εαυτό της. Ωστόσο, αν αποτύχει στον ρόλο του, θα πάρει τον έλεγχο στα χέρια της. Ούτε θα ενεργήσει σαν ένα γατούλα που νιαουρίζει, ούτε σαν βρυχώμενη λέαινα. Είναι ανεξάρτητη και έχει τις δικές της απόψεις, αλλά δεν θέλει να κυριαρχήσει στη σχέση. Οι γυναίκες Ταύροι δεν βλέπουν την κοινωνική θέση όταν κάνουν τους φίλους τους. Θέλουν να είναι φίλοι με τους ανθρώπους που δεν κρύβουν την πραγματική φύση τους και να τους γνωρίζουν όπως πραγματικά είναι.Οι φίλοι τους μπορεί να είναι λίγο παράξενοι, αλλά δεν θα πρέπει να είναι υποκριτές. Μια γυναίκα Ταύρος δεν συγκρούεται με τους ανθρώπους που δεν συμπαθεί, απλά τους αγνοεί και γίνεται αδιάφορη για την παρουσία τους. Ωστόσο, θα παραμείνει πιστή στους αληθινούς της φίλους και θα παραμείνει μαζί τους σε όλη τη ζωή της. Σε αντάλλαγμα, εκείνη αναμένει από αυτούς να σταθούν δίπλα της όταν τους χρειάζεται. Μια γυναίκα Ταύρος γίνεται ζηλιάρα, αλλά μόνο αν ο σύντροφός της υπερβαίνει τα όρια του τυπικού φλερτ. Όλα έχουν ένα όριο και αυτό επίσης. Είναι καλύτερα να μην προκαλέσετε την οργή της γιατί θα στενοχωρηθείτε πολύ.

Είναι έξυπνη, αλλά δεν ενδιαφέρεται πάρα πολύ για πνευματικά θέματα. Είναι πρακτική στον τρόπο σκέψης της και δεν αισθάνεται την ανάγκη να επιδοθεί σε διανοητική εξάσκηση. Είναι ισορροπημένη στις προσεγγίσεις της και μετά βίας θα τη δείτε με ανήσυχη διάθεση. Μια γυναίκα Ταύρος μισεί οτιδήποτε τεχνητό, είτε τα λουλούδια στο βάζο της είτε τους φίλους στη ζωή της. Θέλει να αισθάνεται το άρωμα των τριαντάφυλλων και την πραγματική παρουσία των ανθρώπων. Η ομορφιά της μητέρας φύσης την ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Η ασχήμια κάθε είδους την κάνει δυστυχισμένη και απεχθή. Της αρέσει να είναι μέσα σε ένα πολύχρωμο περιβάλλον, όπως ένας κήπος με ανθισμένα λουλούδια. Ένα θηλυκό Ταύρος  έχει καλό γούστο, γι' αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί πριν βγείτε ραντεβού. Είναι πολύ καλή μαγείρισσα και πάντα θα ετοιμάζει εξαιρετικό σπιτικό φαγητό. Ενδιαφέρεται επίσης πολύ για τις μορφές τέχνης, όπως η ζωγραφική. Είναι ένα αγοροκόριτσο στην καρδιά και θα απολαύσει πολλά από αυτά που κάνουν τα αγόρια, όπως η ιππασία, ένα γύρο ρόλερ κόστερ, το ψάρεμα, κ.λπ.

Όλα αυτά την κάνουν να νιώθει πραγματικά κοντά στη φύση. Ντύνεται απλά αλλά κομψά και τα υφάσματα που επιλέγει είναι πάντα απαλά σαν πούπουλο. Η γυναίκα Ταύρος είναι πολύ ισχυρή και πάνω από τις συνηθισμένες γυναικείες ανασφάλειες. Ωστόσο, απαιτεί πίστη και ποτέ δεν θα συμβιβαστεί σε αυτόν τον τομέα. Είναι πέρα από την υποκρισία,δεν έχει πολλές απαιτήσεις και είναι καλόβολη. Θέλει ο άνθρωπός της να σταθεί στο πλευρό της, ειδικά δημόσια. Αν διαφωνήσει μαζί της μπροστά σε άλλους, να περιμένετε η θερμοκρασία να φτάσει πέρα από το σημείο βρασμού.

Όταν την πιέζετε υπερβολικά, χάνει την ήρεμη συμπεριφορά της γρήγορα. Οι γυναίκες Ταύροι γίνονται εξαιρετικές μητέρες, εκτός από το γεγονός ότι δεν μπορούν να ανεχθούν την ανυπακοή ή απείθεια στα παιδιά. Η τεμπελιά και η απροσεξία τις κάνει επίσης να θυμώνουν. Κατά τα άλλα, θα είναι κάτι περισσότερο από φίλες για να τα παιδιά τους από τις τυπικές μαμάδες. Μια γυναίκα Ταύρος θα διδάξει επίσης τα παιδιά της πώς να είναι ισχυρά και θα τα προστατεύει από το μεγάλο κακό έξω κόσμο. Ποτέ δεν αποφεύγει ή διαμαρτύρεται για τις ευθύνες της. Περιμένει το ίδιο από το σύντροφό της.


Μπορεί επίσης να υποφέρει ατελείωτο πόνο και άγχος, χωρίς να διαμαρτύρεται. Είναι καλή με τα οικονομικά και ξέρει πώς να διατηρήσει την ποιότητα σε ένα λογικό προϋπολογισμό. Είναι μια πολύ καλή οικοδέσποινα και θα είναι εκεί για να βοηθήσει τον άνθρωπο της με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί. Μια γυναίκα Ταύρος θα φροντίσει για σας όταν είστε άρρωστος, θα σας υποστηρίξει στο νέο σας επιχειρηματικό ξεκίνημα και θα αναλάβει τον έλεγχο του σπιτιού. Και, πάντα θα βρίσκεστε αντιμέτωπος με ένα ζεστό, φιλόξενο σπίτι όταν επιστρέφετε από το γραφείο!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.