Ταύρος είναι το δεύτερο ζώδιο ζωδιακού κύκλου. Ένας Ταύρος είναι πολύ ήσυχος, ευγενής, με κατανόηση, προσγειωμένος και συμπονετικός. Ωστόσο, έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα, είναι πεισματάρης. Και αυτό το χαρακτηριστικό τον κάνει να μην είναι συμβατός με μια σειρά από ζώδια. Ένας Ταύρος ξέρει πώς να εκτιμήσει και να απολαύσει τα καλά της ζωής και επίσης είναι προσεκτικός με τα χρήματα.

Η ισχυρή αποφασιστικότητα του, η σταθερότητα και η ισχύς του θα προσελκύσει άλλα πρόσωπα. Ένας Ταυρος αγαπάει το σπίτι του και προτιμά να δαπανήσει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του εκεί μόνο. Είναι κάπως απόμακρος και του αρέσει να κάνει απρέα με μια μικρή ομάδα από  στενούς φίλους. Ωστόσο, στον έρωτα, ο Ταύρος μπορεί να γίνει πολύ κτητικός και ζηλιάρης, τόσο που να οδηγηθεί σε κάποιες διαφορές με το έτερον ήμισύ του.

Ταύρος - Κριός
Ένας Κριός είναι πάντα σε εγρήγορση και θέλει να κάνει τα πάντα τώρα! Από την άλλη πλευρά, ο Ταύρος θέλει το χρόνο του για να κατανοήσει πλήρως την κατάσταση, σχηματίζοντας μια συγκεκριμένη άποψη και στη συνέχεια να λάβει μια συγκεκριμένη πορεία δράσης.

Ταύρος - Ταύρος
Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Ταύρου αντιπροσωπεύουν τις αξίες της συνέπειας, της αξιοπιστίας και της δέσμευσης. Είναι εξαιρετικά αφοσιωμένα άτομα, που αγαπούν τη φύση και την ομορφιά της.

Ταύρος - Δίδυμοι
Ο Ταύρος προχωρά στη ζωή, με σταθερό και μετρημένο ρυθμό. Ποτέ δεν βιάζεται να φθάσει κάπου και έχει ένα μεγάλο βαθμό σταθερότητας. Σε αυτά τα γνωρίσματα του Ταύρου είναι πλήρως αντίθετη η προσωπικότητα ενός Διδύμου.

Ταύρος - Καρκίνος
Ο Ταύρος και ο καρκίνος σαν ζώδια έχουν πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, η οποία μπορεί να ενισχύσει τη μεγάλη συμβατότητα στη σχέση τους. Και οι δύο είναι ευαίσθητα άτομα, που απολαμβάνουν απλά πράγματα στη ζωή και την αγάπη για να περάσουν άνετες στιγμές μεταξύ τους σε μια ήρεμη και νηφάλια ατμόσφαιρα.

Ταύρος - Λέων
Η ποιότητα του πείσματος ενός Ταύρου είναι επίσης ένα μέρος του προφίλ χαρακτηριστικών του Λέοντα. Και οι δύο έχουν μια ισχυρή αποφασιστικότητα και επιμένουν σε μια απόφαση από τη στιγμή που την έχουν λάβει.

Ταύρος - Παρθένος
Ο Ταύρος και η Παρθένος έχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά, τόσο ώστε να είναι συμβατοί σε αρκετά καλό βαθμό. Και οι δύο είναι πολύ πρακτικοί στην προσέγγισή τους προς την ζωή.

Ταύρος - Ζυγός
Ένας Ταύρος καθώς και ένας Ζυγός προσπαθούν να μείνουν όσο πιο μακριά γίνεται από συγκρούσεις. Θέλουν μια ζωή που είναι γεμάτη με ειρήνη και αρμονία και που να στερείται παντελώς περιττών διαφωνιών.

Ταύρος - Σκορπιός
Υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες μιας ισχυρής μαγνητικής έλξης μεταξύ των δύο αυτών ζωδίων. Στο πνευματικό επίπεδο, ωστόσο, είναι λιγότερο πιθανό να βρουν μια κοινή πλατφόρμα.

Ταύρος - Τοξότης
Ο Ταύρος και ο Τοξότης έχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά αλλα και ορισμένα εντελώς αντίθετα στις προσωπικότητές τους. Ο Τοξότης αγαπά να βγαίνει έξω, να διασκεδάζει, να κάνει ταξίδια και να συναναστρέφεται με καινούργιους ανθρώπους.

Ταύρος - Αιγόκερως
Ο Ταύρος καθώς και ο Αιγόκερως πιστεύουν σε μια πρακτική προσέγγιση προς τη ζωή. Και στους δύο αρέσει να βλέπουν τη ζωή όπως είναι και να ζουν στον πραγματικό κόσμο. Όσον αφορά τις φιλοσοφικές και πνευματικές πτυχές της ζωής, δείχνουν μεγάλη συμβατότητα.

Ταύρος - Υδροχόος
Ο Ταύρος πιστεύει στην πρακτικότητα και την απλότητα. Η προσέγγισή του προς την κατεύθυνση της ζωής είναι προσγειωμένη, συμβατική και λογική. Από την άλλη πλευρά, έχουμε τον Υδροχόο, ο οποίος θα είναι πάντα ενάντια στους κανόνες και πιστεύει στις σύγχρονες και προοδευτικές προσεγγίσεις.

Ταύρος - Ιχθείς
Ο Ταύρος όπως και ένας Ιχθείς έχει μια στάση κατανόησης, ήπιων τόνων προσωπικότητα και συμπαθή διάθεση. Τους αρέσει να συντηρούν την αρμονία στις σχέσεις τους.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.