Ο Καρκίνος και η Παρθένος, αν και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, μπορούν να έχουν μια καλή συμβατότητα σε μια σχέση αγάπης. Ο Καρκίνος θα είναι υπομονετικός με τον ιδιότροπο και λεπτομερή χαρακτήρας της Παρθένου. Η Παρθένος είναι πολύ ντροπαλή και είναι πολύ δύσκολο να εκφράσει τα βαθιά και πιο οικεία συναισθήματά της. Ένας Καρκίνος θα πρέπει να τον ζεσταίνει με την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή του. Από τη στιγμή που είναι σε θέση να ανάψει αυτή τη φωτιά, μια Παρθένος θα τον κρατήσει ζεστό καθ' όλη τη ζωή του. Και στους δύο αρέσει να ευχαριστούν τους αγαπημένους τους, τα σπίτια τους και είναι πολύ στοργικοί.

Ωστόσο, ένα πράγμα που χρειάζεται να ελέγξουν είναι η απρόβλεπτη φύση τους, δεδομένου ότι και οι δύο μπορούν να πληγωθούν πολύ εύκολα. Η Παρθένος θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική, δεδομένου ότι είναι στη φύση της να αναζητά την τελειότητα και όταν δεν το πετυχαίνει, γίνεται πολύ απρόβλεπτη. Την ίδια στιγμή, ο Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος ακόμη και σε ελαφρώς σκληρά λόγια που μπορούν να τον κάνουν να κλειστεί στο καβούκι του. Μπορεί να διδάξει στην Παρθένο να εκφράζεται, ενώ η Παρθένος μπορεί να διδάξει τον Καρκίνο να δρα και μα τη λογική και όχι μόνο με το συανίσθημα. Εκτός από μερικές διαφορές, είναι ένα πολύ καλό ταίριασμα!

Καρκίνος άνδρας - Παρθένος γυναίκα
Ένας άνδρας καρκίνος και μια γυναίκα Παρθένος μπορεί να γίνουν ένα πραγματικά καλό ζευγάρι. Και οι δύο μπορούν να έρθουν πραγματικά κοντά ο ένας στον άλλο και θα  τυλίξει ο ένας τον άλλο με πολλή αγάπη. Η συμβατότητα μεταξύ αυτών των ζωδίων μπορεί να οδηγήσει σε ένα μακροχρόνιο δεσμό. Αυτός θα την κάνει να αισθανθεί αξιαγάπητη και θα την κάνει να εκδηλώσει όλο το πάθος που κρύβει πίσω από το κέλυφος της. Μαζί του, αυτή θα αισθάνονται ασφάλεια και προστασία. Κανένας τους δεν θα έχει λόγους να υποπτεύεται ή να ζηλεύει, καθώς και οι δύο είναι πολύ ειλικρινείς, πιστοί και εξαιρετικά αξιόπιστοι. Απλά πρέπει να ελέγχουν λίγο παραπάνω την απρόβλεπτη φύση τους.

Καρκίνος γυναίκα - Παρθένος άνδρας
Το ταίριασμα μεταξύ μιας Καρκίνου και ενός Παρθένου είναι ένα από τα λίγα που μπορεί να οδηγήσουν σε μόνιμη σχέση και ευτυχία. Και για τους δύο, το πιο σημαντικό που απαιτείται σε μια σχέση είναι η ασφάλεια και στον τομέα αυτό, δεν θα διαμαρτυρηθούν ποτέ. Είναι τόσο πιστός όπως και εκείνη και οι δύο τους είναι εξαιρετικά αξιόπιστοι και ειλικρινείς. Δεν θα υπάρχουν προβλήματα στα αισθηματικά τους, αφού και οι δύο ξέρουν πώς να αγαπούν και πως να εκφράσουν την αγάπη αυτή. Αν σέβονται τις ανάγκες και τις απόψεις του άλλου, αυτή η σχέση θα είναι πλήρης.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.