Ο δεσμός ενός Παρθένος και ενός Ζυγού δεν μπορεί να λειτουργήσει πολύ ομαλά. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι ότι έχουν διαφορετική φύση καθώς και διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες. Ένας Ζυγός αγαπά τις συναναστροφές, να μιλάει με τις ώρες και να μαθαίνει για τις εμπειρίες άλλων ανθρώπων. Ποτέ δεν κρίνει τους άλλους και δεν έχει κανένα πρόβλημα στην αποδοχή αντίθετων απόψεων. Η Παρθένος βρίσκεται στο άλλο άκρο, όπου δεν της αρέσει πάρα πολύ η κοινωνικοποίηση, είναι ιδιαίτερα επικριτική για τους ανθρώπους γύρω της και δεν μπορεί να αποδεχθεί την εσφαλμένη γνώμη.

Για την Παρθένος, ο Ζυγός μπορεί να φαίνεται διστακτικός και αναποφάσιστος. Ο Ζυγός μπορεί να δει την Παρθένο, πολύ ανιαρή και στενόμυαλη. Αλλά αν κάνουν συνειδητές προσπάθειες, μπορούν να μετατρέψουν εύκολα τα συγκρουσιακά χαρακτηριστικά σε παράγοντες ισορροπίας. Όσον αφορά τις ομοιότητες μεταξύ Παρθένου και Ζυγού, και οι δύο επιδιώκουν κάποιο βαθμό τελειότητας. Στο συναισθηματικό επίπεδο, αυτή η σχέση μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα συμβατότητας. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο Ζυγός θέλει να επιτευχθεί ισορροπία, είναι πιθανό ότι μπορεί να ξεφύγει από την κριτική ματιά μιας Παρθένου.

Παρθένος άνδρας – Ζυγός γυναίκα
Η σχέση του άνδρα Παρθένου με μια γυναίκα Ζυγό δεν παρουσιάζει μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Ένας από τους κύριους λόγους είναι ότι έχουν εντελώς διαφορετική προοπτική προς τη ζωή. Αυτός σκέφτεται με τη λογική, ενώ εκείνη σκέφτεται με την καρδιά. Είναι πολύ τρυφερή και περιποιητική και εκφράζει την αγάπη της. Όμως, αυτός είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός και τις περισσότερες φορές, διατηρεί τα συναισθήματά του, υπό έλεγχο. Ακόμα και η συνήθειά του να είναι τελειομανείς είναι πιθανόν να την τσαντίσει. Παρ 'όλα αυτά, αν καταφέρνει να ανατρέψει την απαισιοδοξία του με την αισιοδοξία της, αυτό το ταίρι μπορεί σίγουρα να ευδοκιμήσει.

Παρθένος γυναίκα – Ζυγός άνδρας
Δεν υπάρχει καμία εγγύηση για τη συμβατότητα μιας γυναίκας Παρθένου και ενός άνδρα Ζυγού. Η πρακτικότητα της είναι πολύ πιθανό να έρθουν σε σύγκρουση με την συναισθηματική προσέγγισή του για τα πάντα στη ζωή. Είναι λίγο αναποφάσιστος και αυτό θα την ενοχλεί αρκετά. Είναι πάρα πολύ αρνητική για τα περισσότερα από τα πράγματα, αρέσκεται να ανησυχεί και να προσπαθεί να βρει ελαττώματα σχεδόν στα πάντα και αυτό μπορεί να τον τρελάνει. Ο μόνος τρόπος για να προχωρήσει η σχέση είναι να δεχτεί ο ένας τις απόψεις του άλλου, να υποχωρούν λίγο και να επικοινωνούν αρκετά.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.