Κριός και Δίδυμοι έχουν πολλά κοινά και θα αντιμετωπίσουν λίγα προβλήματα συμβατότητας. Και στους δύο αρέσει να απολαμβάνουν τη ζωή και είναι πάντα στα πρόθυρα να κάνουν κάτι νέο. Δεν αντέχουν την πλήξη και εύκολα απορρίπτουν οτιδήποτε ασαφές ή στάσιμο. Ποτέ δεν θα προσκολληθούν σε σκέψεις, ειδικά αφού έχουν χάσει την αξία τους. Ζουν στο παρόν κα το παρελθόν και δεν τους ενδιαφέρει και πολύ. Ένας Κριός θα επιτρέψει σε έναν Δίδυμο να έχει την ελευθερία του και σε αντάλλαγμα, ο Δίδυμος πρέπει να σεβαστεί την ατομικότητα του και ότι ποτέ δεν πρέπει να τον πιέσει πάρα πολύ.

Ακόμη και αν η σχέση ενός Διδύμου και ενός Κριού είναι αρκετά καλή, μπορεί να παρουσιάσει μερικές δυσκολίες στην πορεία. Μια τέτοια κατάσταση είναι όταν ο Δίδυμος κάνει πολύ χρόνο για να ολοκληρώσει μια συνομιλία, η οποία μπορεί να κάνει τον Κριό ανυπόμονο και νευρικό. Το ταίριασμα μεταξύ Κριού και Διδύμου είναι αρκετά ζωντανό, πλην όμως στερείται πνευματικής επικοινωνίας και επιχειρηματολογίας. Η ζωή του καθενός φωτίζεται από τον άλλο και ξέρουν πώς να ζήσουν τη ζωή στο μέγιστο. Ο Δίδυμος θα αγαπήσει τον ενθουσιασμό του Κριού και ο Κριός θα απολαύσει τη συντροφιά του Δίδυμου.

Κριός άνδρας - Δίδυμος γυναίκα
Η σχέση μεταξύ Κριού άνδρα και γυναίκας Δίδυμου είναι σαν ένα σπίτι τυλιγμένο στις φλόγες. Ποικιλία, ενθουσιασμός, νέες προκλήσεις και περιπέτεια είναι οι λέξεις που την αντιπροσωπεύουν. Η σχέση αυτή έχει μηδέν πιθανότητες πλήξης. Μπορούν να υπάρχουν αιτίες και αφορμές κάθε λίγο και λιγάκι για μια καυτή σχέση. Αυτή θα τον κρατήσει σε εγρήγορση όλη την ώρα και αυτός θα είναι η τέλεια απάντηση στις ανάγκες της για συνεχή επικοινωνία. Μαζί, θα διερευνήσουν, τη συνομιλία, τον έρωτα και θα έχουν πολύ πολύ διασκέδαση.

Κριός γυναίκα - Δίδυμος άνδρας
Ο συνδυασμός μιας γυναίκας Κριού και ένας άνδρας Δίδυμου είναι υψηλής ενέργειας. Και οι δύο μοιράζονται κοινά συμφέροντα και ένας άνδρας Δίδυμος ποτέ δεν θα επισκιάσει την ατομικότητα μιας γυναίκας Κριού. Την ίδια στιγμή, αυτή θα του δείξει μεγάλη προσοχή και φροντίδα και θα ενδιαφέρεται για τα πιο τρελά του όνειρα. Αυτός θα ερωτοτροπεί μαζί της με τη γοητεία του και ρομαντικές του χειρονομίες. Ωστόσο, μια γυναίκα Κριός θα πρέπει να ελέγχει την ερωτοτρόπο φύση της και το φλέρτ προς τρίτους αλλιώς μπορεί να υπάρξουν ορισμένα σοβαρά προβλήματα μεταξύ τους.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.