Υπάρχουν βασικά δύο τύποι ανδρών Ιχθύων – εκείνων που πάνε ενάντια στο ρεύμα και εκείνων που πηγαίνουν όπου του πάει το ρεύμα. Οι πρώτοι παραμένουν σε επιφυλακή για την κατάλληλη ευκαιρία, παλεύουν ενάντια στον κόσμο για να αξιοποιήσουν πλήρως το δυναμικό τους και να θριαμβεύσουν στη ζωή. Οι τελευταίοι παραμένουν μπλεγμένοι στα όνειρά τους, δεν μπορούν να δουν την ευκαιρία ακόμη και όταν τους χτυπήσει την πόρτα και μπορεί να χάσουν το δρόμο για την επιτυχία. Ένας άνδρας Ιχθύς πρέπει να αναπτύξει στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του την αποφασιστική κρίση και την ακλόνητη δράση προκειμένου να υλοποιήσει τις φιλοδοξίες του και να είναι νικητής.

Επίσης χρειάζεται να θάψει τα παλιά, απραγματοποίητα όνειρα του εάν θέλει να προχωρήσει στη ζωή. Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι είναι αδύναμος. Είναι ότι ζει πάρα πολύ στα όνειρά του και πρέπει να να σηκωθεί και να επιδοθεί σε πραγματική δράση. Όταν καταφέρει να διώξει από τα μάτια του την αστρόσκονη, βλέπει τον πραγματικό κόσμο και στη συνέχεια, πηγαίνει να κάνει τη δουλειά του για να κερδίσει το ψωμί του. Ένας άνδρας Ιχθύς έχει πολύ έξυπνο και κοφτερό μυαλό. Τη στιγμή που αρχίζει να εργάζεται προς την κατεύθυνση συγκεκριμένων στόχων, μπορείτε να είστε σίγουρη ότι θα κερδίσει το επόμενο βραβείο για τις επιδόσεις του.Το μόνο πρόβλημα είναι να τον κάνετενα δει πέρα από τα μη ρεαλιστικά του όνειρα. Εάν το ψαράκι σας ξέρει πώς να κολυμπήσει ενάντια στο ρεύμα, μπορείτε να είστε σίγουρη ότι είστε το πιο τυχερό κορίτσι στη γη. Αφού έχουμε ασχοληθεί με την πρακτική πλευρά της σχέσης, ας έρθουμε και στη συναισθηματική. Είναι κάτι που δεν θα πρέπει ποτέ να σας ανησυχήσει για έναν άνδρα Ιχθύ. Ένας άνδρας Ιχθύς ποτέ δεν θα μπορέσει ποτέ να είναι λίγος σε συγκινήσεις και ρομαντισμό, στην πραγματικότητα ζει με αυτά. Εάν και η πρακτική πλευρά των χαρακτηριστικών του προφίλ του είναι καλή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε ανταμειφθεί με τον καλύτερο άνδρα του κόσμου.

Ποτέ δεν είναι προκατειλημένος εναντίον οποιουδήποτε προσώπου. Ποτέ δεν θα τον βρείτε να κρίνει κανέναν, εκτός αν έχει βιώσει ο ίδιος την ίδια κατάσταση. Ακόμα και τότε, θα προσπαθήσει να κατανοήσει τους λόγους, και όχι να ασκήσει κριτική. Με τις κατηγορίες δεν τα πηγαίνει επίσης καλά. Ένας άνδρας Ιχθύς ότι λέει το εννοεί. Ωστόσο, κατά καιρούς, μπορεί να πει κάτι, το οποίο αποδεικνύεται ότι είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που ήθελε να πει. Είναι απόλυτα αξιόπιστος και μπορείτε να του εμπιστεύεστε τα πιο μεγάλα μυστικά σας.

Είναι ένας πολύ καλός ακροατής και οι άνθρωποι πάντα έρχονται σε αυτόν για να συζητήσουν όλα τα μεγάλα και μικρά τους προβλήματα. Όταν είναι μαζί σας, προσπαθήστε να μην τον επιβαρύνετε περισσότερο με εντάσεις. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, άκουσε προβλήματα άλλων ανθρώπων και θα έχει απορροφήσει όλη αυτή την αρνητική ενέργεια. Όταν είναι μαζί σας, χρειάζεται να αποβάλει όλα αυτά και να ανανεώσει τον εαυτό του. Οι άνδρες Ιχθείς έχουν μια τέτοια διάθεση κατανόησης που χρειάζονται να ξεκουράζονται συχνά, για να επαναφέρει την ηρεμία και τη σταθερότητα.

Αν θέλει να μείνει μόνος του, δεν πρέπει να τον ενοχλήσετε. Η εγγύτητα και η συντροφικότητα είναι καλή, αλλά αφήστε τον να έχει τις μοναχικές του στιγμές. Δώστε του το χώρο που επιθυμεί και θα αυξηθεί η αγάπη του για εσάς. Ένας άνδρας Ιχθύς είναι πολύ ευαίσθητος και μπορεί να πληγωθεί πολύ εύκολα. Αυτός φαίνεται να είναι βέβαιος για τον εαυτό του, αλλά μέσα του είναι οδυνηρά ντροπαλός. Πρέπει να ξέρει ότι τον εκτιμάτε, ότι νοιάζεστε γι' αυτόν και τον αγαπάτε. Μπορεί να θυμώσει πολύ εύκολα, αλλά ο θυμός υποχωρεί τόσο γρήγορα όσο έρχεται.

Ποτέ δεν θα παραμείνει θυμωμένος για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και σπάνια θα γίνει μνησίκακος. Έχει την ικανότητα να βλέπει μέσα στους ανθρώπους και γι’ αυτό είναι πολύ δύσκολο να τον ξεγελάσετε. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να σας ξεγελάσει, αν θέλει και τέτοιες καταστάσεις θα παρουσιάζονται συχνά, επειδή του αρέσει να κρατάει τις υποθέσεις του για τον εαυτό του. Ένας άνδρας Ιχθύς μπορεί να πει ένα μικρό ψέμα κάποια στιγμή. Αυτό είναι επειδή έχει τον κρυφό φόβο της αποκάλυψης όλων όσων αφορούν τον εαυτό του. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς αυτά τα ψέματα πάντα θα είναι εντελώς ακίνδυνα και θα διατηρούν τη φαντασία του σε λειτουργία.

Η ζήλια δεν είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του άνδρα Ιχθύ. Σας εμπιστεύεται απόλυτα, αλλά να θυμάστε ότι είναι άνδρας και σίγουρα θα περιμένει από σας αφοσίωση. Σε ότι τον αφορά, θα έχεετε πολλούς λόγους να ζηλέψετε, καθώς θα έχει στενούς φίλους και των από τα δύο φύλα. Θα εκτιμήσει, επίσης, την ομορφιά, αλλά ποτέ δεν θα είναι άπιστος. Δεν είναι τέτοιος τύπος. Εάν μπορείτε να σεχθείτε τα παραπάνω, θα ανταμειφθείτε με τον πιο ρομαντικό σύζυγο, με τον οποίου θα μιλάτε σχεδόν για τα πάντα.

Ένας άνδρας Ιχθύς δεν είναι πολύ προσεκτικός όσον αφορά τα χρήματα και θα πρέπει να χειριστεί εσείς αυτό το θέμα. Θα πρέπει να παρουσιάζετε τον εαυτό ως το τέλειο παράδειγμα αποταμιευτή και αργά ή γρήγορα, θα σας ακολουθήσει. Μαθαίνει γρήγορα από τους ανθρώπους που θαυμάζει και σέβεται, οπότε είστε το καλύτερο άτομο για να τον διδάξετε οικονομία. Με τα παιδιά, θα είναι πολύ διασκεδαστικός και θα τους δείξει πολύ αγάπη. Θα ακούσει υπομονετικά τα παιδαριώδη προβλήματά τους, να θα του δώσει λύσεις, θα κρατάει τη φαντασία και το μυαλό τους σε λειτουργία. Ωστόσο, η διδασκαλία της πειθαρχίας θα είναι δική σας ευθύνη.

Θυμηθείτε ότι σε ένα άνδρα Ιχθύ του αρέσει πολύ να κάνει όνειρά του. Ποτέ μην πατήσετε πάνω τους ή γελάσετε με αυτά, θα τον πληγώσετε. Όντως, πιστεύει σε αυτά και μια μέρα, ίσως να περπατήσετε στο κόκκινο χαλί, δίπλα του. Εμπιστευθείτε τον, δώστε του αγάπη και κρατήστε τον συναισθηματικά χορτάτο. Σε αντάλλαγμα, θα σας τυλίξει με πολλή αγάπη και στοργή και θα σας προσφέρει ένα ευτυχισμένο και πλούσιο σπίτι. Να μην του γκρινιάζετε ή να τον επικρίνετε και να τον στηρίζετε συνεχώς στην υλοποίηση τις στόχων του. Τροφοδοτήστε τη φαντασία του και μια μέρα, θα βρείτε τον εαυτό σας ευλογημένο με απίστευτα καλή τύχη!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.