Ο Ταύρος προχωρά στη ζωή, με σταθερό και μετρημένο ρυθμό. Ποτέ δεν βιάζεται να φθάσει κάπου και έχει ένα μεγάλο βαθμό σταθερότητας. Σε αυτά τα γνωρίσματα του Ταύρου είναι πλήρως αντίθετη η προσωπικότητα ενός Διδύμου, ο οποίος είναι εξαιρετικά ανήσυχος και δεν φαίνεται να είναι σε θέση της παραμένει σε ένα μέρος για πάρα πολύ καιρό. Την ίδια στιγμή, ένας Δίδυμος δεν είναι ικανός για συνοχή. Όντως, η αδιαφορία και η απερισκεψία είναι δεύτερη φύση του. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα μεταξύ των δύο ζωδίων ειδικά όταν βρίσκονται σε σχέση.

Από τη θετική πλευρά, ο Ταύρος θα γοητευθεί με την ευρηματική φύση, την ευφυΐα και την διανοητική ικανότητα του Διδύμου. Ο Δίδυμος, από την άλλη πλευρά, θα σεβαστεί την δύναμη και την αποφασιστικότητα του Ταύρου. Ταυτόχρονα, ο Ταύρος μπορεί να αγανακτήσει με την αδυναμία του Διδύμου, αφενός να δεσμευθεί και εν συνεχεία να παραμείνει σε αυτή τη δέσμευση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα συμβατότητας μεταξύ οτυς. Η ανησυχία του Διδύμου είναι αντίθετη με την ηρεμία του Ταύρου.

Ενώ ο Ταύρος θα λάβει την απόφασή του μόνος, οι Δίδυμοι θα πρέπει πάντα να μιλήσουν σε κάποιον, πριν καταλήξουν σε ένα συμπέρασμα. Οι Δίδυμοι είναι ένα ελεύθερο πουλί και δεν θέλουν δεσμεύσεις και αυτό είναι ακριβώς ότι ο Ταύρος θα προσπαθήσει να κάνει. Η ζήλια και κτητικότητα ενός Ταύρου θα προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του Διδύμου. Αν και οι δύο καταφέρνουν να εξισορροπήσου αυτές τις διαφορές, αυτός μπορεί να είναι ένας καλός συνδυασμός. Ο Δίδυμος θα διδάξει τον Ταύρο την έννοια του να αφήσει κάτι να πάει στην τύχη, ενώ ο Ταύρος θα τον διδάξει να έχει κάποια συνοχή.

Ταύρος άνδρας - Δίδυμος γυναίκα
Η γυναίκα Δίδυμος θα γοητευθεί σχεδόν αμέσως έναν άνδρα Ταύρο. Ωστόσο, η μακροπρόθεσμη σταθερότητα της σχέσης αυτής είναι αμφίβολη. Όσον αφορά το καλό μέρος, ο Ταύρος θα είναι γοητευμένος από την αστείρευτη ενέργειά της, την εξωστρεφή της προσωπικότητα και την αυτοπεποίθησή της. Αλλά, καθώς κινούνται προς την σταθεροποίηση της σχέσης, αυτός θέλει από αυτήν να δείξει μια πιο ορθολογική και λιγότερο άγρια συμπεριφορά. Η κτητικότητα του μπορεί να πνίξει το ζωηρό χαρακτήρα της. Αν καταφέρουν να λύσουν αυτές τις διαφορές, θα αποτελέσουν ένα εξαιρετικό ζευγάρι, με την ενέργειά της να παρέχει την απαραίτητη φλόγα στη σταθερή ζωή του και τη σταθερότητα του να αποδυναμώνει τις απρόβλεπτες κινήσεις της.

Ταύρος γυναίκα - Δίδυμος άνδρας
Το ταίριασμα μεταξύ μιας γυναίκας Ταύρου και ένας άνδρα Δίδυμου δεν ευνοείται αστρολογικά. Η υπερδραστηριότητα του, η ανυπομονησία και η απερισκεψία του, δεν θα χαροποιήσει ιδιαίτερα την ανάγκη της για σταθερότητα. Την ίδια στιγμή, η ερωτοτρόπος φύση ενός Διδύμου μπορούν να την κάνουν να ζηλέψει και και να γίνει υπερβολικά κτητική. Μπορεί να τη βρει πολύ προβλέψιμη και ότι στερείται την αίσθηση της περιπέτειας. Αυτό δεν είναι ακριβώς ένα σημάδι για μια όμορφη και ρομαντική σχέση. Πέρα από το πρώτο ραντεβού, υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας, αν προηγουμένως και οι δύο τους κάνουν μεγάλες προσαρμογές.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.