Ένας Καρκίνος είναι πολύ συναισθηματικός,  εξαιρετικά προσκολλημένος στην οικογένειά του και πολύ ευάλωτος. Ο Υδροχόος, από την άλλη πλευρά, είναι φιλικός με όλους, αλλά δεν συνδέεται στενά σχεδόν με κανένα. Οι προτιμήσεις τα συμφέροντα, καθώς και οι φίλοι του διαφέρουν πάρα πολύ. Δεν είναι πολύ του σπιτιού επίσης. Ο Καρκίνος έχει την ανάγκη της οικειότητας, ο Υδροχόος έχει ανάγκη την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Αισθηματικά ο Καρκίνος είναι πολύ ευάλωτος και χρειάζεται συνεχή αγάπη, προσοχή και επιβεβαίωση για να αισθάνεται ασφαλής, πράγματα που δεν είναι στις προτεραιότητες του Υδροχόου.

Ο δεσμός τους θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, αφού και για τους δύο είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν ο ένας τον άλλο. Εάν εξεταστεί με θετικό τρόπο, ένας Υδροχόος μπορούν να διδάξει ένα Καρκίνο πώς μπορεί να γίνει λίγο πιο εξωστρεφής και κάποιες φορές, να χρησιμοποιεί τη λογική αντί της καρδιάς. Ο Καρκίνος μπορεί να τον διδάξει συμπόνια καθώς και την τέχνη του πώς να κάνει το άλλο άτομο να νιώθει ξεχωριστό. Απλώς πρέπει να καταλάβουν ότι είναι διαφορετικά άτομα, οι οποίοι δεν μπορούν να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και μπορεί να διαφέρουν μεταξύ τους.

Καρκίνος άνδρας - Υδροχόος γυναίκα
Το βάθος στη σχέση που απαιτεί ο άνδρας Καρκίνος σπάνια μπορεί να παρέχεται από μία γυναίκα Υδροχόο. Είναι εντελώς απρόσωπη και προτιμά να κρατήσει τα πάντα επιφανειακά. Ζητά ένα πνευματικό παρτενέρ, με τον οποίο να μπορεί να μιλάει για ώρες. Εκείνος θέλει μια γυναίκα, οι οποία μπορεί να τον καταλάβει, να τον αγαπά και να τον αγκαλιάσει όταν αισθάνεται αποθαρρυμένος με τον κόσμο γύρω του. Εκείνος θα απαιτεί ιδιαίτερη σημασία και εκείνη θα αισθάνεται ότι έχει δώσει ήδη πάρα πολύ. Αν και το πάθος του να την προσελκύσει, η μακροπρόθεσμη συμβατότητα της σχέσης θα φανεί στην πορεία.

Καρκίνος γυναίκα - Υδροχόος άνδρας
Η σχέση απαιτεί από ένα άνδρα Υδροχόο να είναι εντελώς αντίθετος από μια γυναίκα Καρκίνο. Θα βρει υπερβολική τη διαρκή ανάγκη της για αγάπη, φροντίδα και ασφάλεια για να ζήσει μαζί της. Εκείνη θα βρεί την υπερβολική ανάγκη του για ελευθερία ως ένδειξη απομάκρυνσης. Ο υπερβολικά φιλικός  χαρακτήρας με τους πάρα πολλούς φίλους - και των δύο φύλων - θα την κάνει να νιώθει ανασφαλής κάτι που ποτέ εκείνος δεν θα συνειδητοποιήσει. Τα συναισθήματά της θα έρθουν σε σύγκρουση με τις πνευματικές του  ανησυχίες και τα πάντα θα πάρουν άσχημη τροπή. Πηγαίνετε για αυτή τη σχέση μόνο αν είστε έτοιμοι να κάνετε πολλές προσαρμογές και αν έχετε ένα ευέλικτο και ευπροσάρμοστο  τρόπο σκέψης.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.