Όταν τα καβούρια και τα ψάρια βρεθούν μαζί, το αποτέλεσμα θα είναι μια υπερχείλιση των συναισθημάτων. Και οι δύο είναι εξαιρετικά συμπονετικοί, γεμάτοι συμπάθεια και εντελώς συναισθηματικοί. Μπορούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλο πλήρως και έχουν πάρα πολύ καλές πιθανότητες μιας ομαλής σχέσης. Ο Καρκίνος είναι τόσο ευαίσθητος όπως και οι Ιχθείς και οι δυο τους είναι βέβαιο ότι θα έχουν μια εξαιρετική συναισθηματική σχέση. Θα είναι σε θέση να αναγνωρίσουν ο ένας τις ανάγκες του άλλου και να έχουν μια αμοιβαία εκτίμηση της μουσικής και της τέχνης, προσθέτοντας περαιτέρω τη συμβατότητά τους.

Υπάρχουν αρκετές διαφορές, αλλά καμία δεν είναι τόσο σημαντική ώστε να έχει πάρα πολύ αρνητικές συνέπειες για τη σχέση. Ένας Ιχθείς έχει πολύ ευρύτερους ορίζοντες από τον Καρκίνο, η ανησυχία του οποίου περιορίζεται στους στενούς συγγενείς και φίλους του. Και οι δύο σκέφτονται με την καρδιά τους και είναι απίθανο να δώσουν σημασία στην λογική, τις αιτίες και στην ανάλυση. Και οι δύο είναι πολύ ρομαντικοί και εξαιτίας αυτού, ποτέ δεν θα λείψει η αγάπη και η φροντίδα σε αυτή τη σχέση. Ωστόσο, ένας από αυτούς πρέπει να είναι λίγο πιο πρακτικός.

Καρκίνος άνδρας - Ιχθείς γυναίκα
Η ζεστασιά και η ανησυχία που πηγάζει από έναν Καρκίνο είναι αρκετά για να κάνει μια γυναίκα Ιχθύ να συρθεί κοντά του στα γόνατα. Σε αντάλλαγμα, εκείνη θα τον πνίξει με τη γοητεία και το πάθος της. Ο δεσμός ενός άνδρα Καρκίνου και μια γυναίκας Ιχθύος θα αποδειχθεί ότι είναι πολύ ρομαντικός, με κατανόηση, δέσμευση, ασφάλεια και σταθερότητα. Θα φροντίζει ιδιαίτερα ο ένας τον άλλο και θα είναι σε θέση να γνωρίζουν τα συναισθήματα του συντρόφου τους, ακόμη και πριν αυτά εκφραστούν με λέξεις. Η χημεία θα είναι τέλεια, απλά πρέπει να θυμούνται να είναι εκεί για τον άλλον.

Καρκίνος γυναίκα - Ιχθείς άνδρας
Ακριβώς όπως η γυναίκα Καρκίνος, ένας άνδρας Ιχθείς επίσης ζει σε έναν κόσμο που διέπεται από συναισθήματα. Είναι γεμάτος πάθος και θα την αγκαλιάσει με αγάπη, ρομαντισμό, φροντίδα και στοργή. Θα είναι η τέλεια απάντηση για τα όνειρά της για ένα γοητευτικό Πρίγκιπα, ο οποίος θα τη λατρέψει και θα την κάνει να αισθάνεται προστατευμένη. Με τη σειρά της, εκείνη θα του δώσει τη μέγιστη σημασία στη ζωή της και θα τον κάνει πολύ-πολύ ξεχωριστό. Η σχέση τους θα προκύψει με την αμοιβαία αφοσίωση. Το μόνο που χρειάζονται είναι να σιγουρευτούν ότι ζουν στον πραγματικό κόσμο και να μην κλείνουν τα μάτια σε αυτό.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.