Αν είστε μία από εκείνες που χρειάζεστε συνεχή διαβεβαίωση για την αγάπη, τότε δεν χρειάζεται καν να σκεφτείτε να βρεθείτε κοντά σε έναν άνδρα Δίδυμο. Αυτός πάντα θα είναι εκεί για σας, αλλά αυτό δεν είναι το ίδιο με το να είναι εκεί πάντα για σας. Τα χαρακτηριστικά του προφίλ του τον κάνουν ανήσυχο και νευρικός, οπότε δεν αναμένουμε από αυτόν να βρίσκεται στο ίδιο μέρος για πάρα πολύ καιρό. Το να τον υποψιάζεστε δεν θα κάνει πολύ καλό. Αν θέλετε ακόμη να είστε μαζί του, να προετοιμάσετε τον εαυτό σας να δεχτεί την ανυπομονησία του. Αφού κάνετε αυτό, θα απολαύσετε την παρέα δύο και κατά περιόδους 3-4 φίλων του.

Ένας άνδρας Δίδυμος έχει διττό χαρακτήρα, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί σε 3 με 4 διαφορετικές προσωπικότητες. Τα τυπικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του περιλαμβάνουν την φιλικότητα, την αγάπη για τους ανθρώπους και το να κάνει παρέα σχεδόν με όλους. Μπορεί να μιλήσει για οποιοδήποτε θέμα, είναι εξαιρετικός συνομιλητής και έχει ένα πνευματώδη χαρακτήρα. Τις περισσότερες φορές, είναι η καρδιά του πάρτι. Σκέφτεστε να βγείτε ραντεβού μαζί του αφού τον είδατε σε ένα από αυτά τα πάρτι; Προχωρήστε, αυτό που είδατε στο πάρτι είναι ο αληθινός εαυτός του, αλλά ας μην ξεχνάτε ότι έχει άλλες 3 – 4 ταυτότητες επίσης.Μια μέρα, μπορεί να σας προσφέρει λουλούδια, γλυκά και κάρτες χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Την αμέσως επόμενη, μπορεί να μη σας συναντήσει, ακόμη και μετά την επιβεβαίωση της συνάντησης μόλις μία ώρα πριν. Δύο ημέρες μετά από αυτό, μπορεί να σας ασκήσει τη χειρότερη κριτική. Τότε, ξαφνικά μπορεί να γίνει ο ίδιος άνδρας που ήταν την πρώτη μέρα. Θα σας αντιμετωπίσει όπως μια βασίλισσα και εσείς θα αρχίσετε να αισθάνεστε έτσι. Τότε, μια μέρα, θα σας προτείνει ξαφνικά να ξεχάσετε όλα αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν και να πείτε «ναι»! Τώρα έρχεται το κυρίως μέρος, όταν πρέπει να ζήσετε με ένα αίνιγμα.

Αν είστε ερωτευμένη με έναν άνδρα Δίδυμο, ξεχάστε όρους όπως σταθερότητα, ασφάλεια και συνοχή. Σε περίπτωση που είστε εξαιρετικά ευαίσθητη, είναι καλύτερα να απομακρυνθείτε τώρα. Ωστόσο, αν μπορεί να χωνέψει την ιδιοτροπία του χωρίς παράπονα, θα σας οδηγήσει μια ζωή γεμάτη εκπλήξεις και κατά περιόδους, θα σας σοκάρει. Θα ξυπνάτε με ένα διαφορετικό άνθρωπο κάθε μέρα (όχι κυριολεκτικά!), αν και η αλλαγή μπορεί να είναι προς το καλύτερο. Μείνετε λίγο μακριά του, η πάρα πολύ εγγύτητα τον κάνει νευρικό. Οι Δίδυμοι άνδρες έχουν μια προσωπική πλευρά, την οποία ποτέ δεν θα μοιραστούν με κανέναν, ούτε καν με τον ερωτά τους.

Ο καλύτερος τρόπος για να σβήσει η φλόγα μεταξύ σας είναι να επέλθει μονοτονία και πλήξη στη σχέση σας. Θα φύγει μακριά σας. Αγαπά την αλλαγή, στην πραγματικότητα τη χρειάζεται. Φροντίστε να είστε τόσο περίεργη και ενδιαφερόμενη ως προς στη ζωή καθώς και τια διάφορες πτυχές της, όπως είναι και εκείνος. Θέλει μια γυναίκα που μπορεί να τον καλύψει διανοητικά. Ένας άνδρας Δίδυμος δεν πρόκειται ποτέ να ενοχληθεί αν τον νικήσετε στα παιχνίδια του μυαλού του, κάθε λίγο και λιγάκι, αντίθετα θα είναι ενθουσιασμένος που έχει μια έξυπνη σύντροφο – ανταγωνιστή. Δεν είναι εγωιστής και θέλει να εκφράζεται την εξυπνάδα σας.

Μια γυναίκα με μυαλό τον ανάβει. Οι Δίδυμοι τείνουν να αφήνουν τους παλιούς φίλους και να κάνουν νέους, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή αλλάζει η προσωπικότητά τους τόσο συχνά που  οι άνθρωποι δυσκολεύονται να τους αντιμετωπίσουν. Αγαπούν τους ανθρώπους και η μοναξιά τους ενοχλεί. Για να κερδίσετε την καρδιά ενός άνδρα Δίδυμου, διαβεβαιώστε τον ότι είστε αυτή που θα είναι πάντα κοντά του, αλλά δεν θα πάτε πάρα πολύ κοντά του ή θα προσκολληθείτε πάνω του. Θα σας πάρει ευχαρίστως μαζί του και θα σας επιτρέπει να δείτε όλα αυτά που βλέπει. Είναι συνήθως γενναιόδωρος με τα χρήματα, αλλά μπορεί να γίνει τσιγκούνης κατά καιρούς.

Ωστόσο, ο βασικός χαρακτήρας του, περιλαμβάνει το μοίρασμα όσον αφορά τα χρήματα, τη γνώση, την ευτυχία και σχεδόν τα πάντα. Ένας άνδρας Δίδυμος είναι πολύ ιδεαλιστής για να επιδοθεί σε μοιχεία και η πίστη είναι κάτι που δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί. Ωστόσο, μπορεί να ρίξει ματιές θαυμασμού σε καυτές παρουσίες στην παραλία. Μην τον αμφισβητήσετε γιατί αυτό μπορεί να τον ωθήσει να κάνει κάτι που δεν είχε καν σκεφτεί να κάνει πριν. Δοκιμάστε όσο μπορείτε  να κρύψετε τις υποψίες σας από τον ίδιο, αλλά θα είναι σε θέση να το μαντέψει και αυτό θα τον έκανε δυστυχισμένο.

Ένας άνδρας Δίδυμος αγαπάει το ακροατήριο, είτε αποτελείται από άνδρες είτε γυναίκες. Ωστόσο, ποτέ δεν θα κάνει κάτι πέρα από αυτό, εκτός φυσικά αν αμφιβάλετε για αυτόν. Ακριβώς όπως έχει φίλους, θα έχει και φίλες. Θα είναι καλύτερα αν μπορέσετε να τους κάνετε και δικούς σας φίλους. Μην προσπαθήσετε να δεσμεύσετε το Δίδυμο πάρα πολύ και να τον αφήσετε να έχει την ανεξαρτησία και την ελευθερία του. Σε αντάλλαγμα, θα κάνει το ίδιο για σας. Γίνονται εξαιρετική πατέρες, οι οποίοι είναι περισσότερο σαν φίλοι με τα παιδιά τους. Ένας άνδρας Δίδυμος θα τα αγκαλιάσει με αγάπη, θα τα ανταγωνιστεί σαν φίλος και θα τα προστατεύει σαν πατέρας.

Ωστόσο, θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της τιμωρίας τους. Ένας άνδρας Δίδυμος δεν είναι επιρρεπής στη ζήλια και ποτέ δεν θα είναι πολύ κτητικός. Θα σας έχει τόσο πολύ εμπιστοσύνη όπως περιμένει και εκείνος από εσάς να τον εμπιστευτείτε. Μπορεί το πάθος να απουσιάζει, αλλά θα είναι γεμάτος ρομαντισμό. Απλά ακούστε τη μουσική που ακούει και να δείτε τα όνειρα που βλέπει. Τρέχει; Προσπαθήστε να τρέξετε μαζί του. Αν κουραστείτε, μην ανησυχείτε. Θα σταματήσει για σας, θα κρατήσει το χέρι σας και θα σας τονώσει σας για να τρέξετε και πάλι μαζί!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.