Ένα Λέοντα δεν είναι καθόλου δύσκολο να τον εντοπίσουμε. Είναι ένα από τα πιο ζωηρά και δυναμικά πρόσωπα σε μια ομάδα, και είναι πιθανόν να έχει πάρει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής. Ταυτόχρονα, είναι επίσης υπερήφανος για την προσοχή που παίρνει και αυτό μπορεί να τον κάνει εγωκεντρικό. Το Λιοντάρι, αν και κάνει λίγο επίδειξη, είναι πολύ θερμό στην καρδιά. Το πρόβλημα της συμβατότητας ανάμεσα σε δύο λιοντάρια είναι ότι δεν είναι έτοιμα ένα από τα δύο να ζήσει στο παρασκήνιο. Και οι δύο θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής όλη την ώρα καθώς και να κυριαρχούν στη σχέση.

Αυτό δεν είναι εφικτό και ένα από αυτά πρέπει να κάνει πίσω. Αν καταφέρουν να το κάνουν αυτή η σχέση δεν θα έχει μέλλον. Θα πρέπει να συνεργάζονται μεταξύ τους και να κυριαρχούν εκ περιτροπής. Το αποτέλεσμα αυτής της σχέσης μπορεί να είναι ένα από τα δύο, είτε μοναδική και ευχάριστή είτε πικρή και καταστροφική. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο για δύο ερωτευμένους Λέοντες. Δύο λιοντάρια είτε αλληλομισούνται σκληρά είτε αλληλολατρεύονται με πάθος. Θα πρέπει να μάθουν να σέβεται ο ένας τον άλλο και την να δίνουν αξία στις απόψεις και τις γνώμες του άλλου.

Και οι δύο εκτιμούν ότι η σχέση βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την ειλικρίνεια και την αφοσίωση και εάν κάποια από αυτές τις αξίες δεν υπάρξει, οι ρωγμές θα εμφανιστεί άμεσα. Θα πρέπει να σταματήσουν να ανταγωνίζονται μεταξύ τους και να αλληλοσυμπληρώνονται σε κάθε τομέα. Αν και αυτό είναι δύσκολο, δεν είναι εντελώς αδύνατο. Η έλλειψη κατανόησης μπορεί επίσης να κάνει αυτή τη σχέση δύσκολη. Η ισχυρή βούληση και η αποφασιστικότητα των δύο Λεόντων μπορεί να έχει τόσο θετικές όσο και αρνητικές επιπτώσεις για τη μεταξύ τους συμβατότητα.

Από τη μια πλευρά, μπορεί να τους βοηθήσει να κατακτήσουν ολόκληρο τον κόσμο που μπορεί να υποταχθεί στα πόδια τους. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες ρήξεις μεταξύ τους, ειδικά όταν και οι δύο θέλουν να ηγηθούν και δεν δεχθούν να παίξουν το δεύτερο ρόλο. Στο συναισθηματικό επίπεδο, οι Λέοντες είναι απολύτως συμβατοί. Και οι δύο είναι πολύ παθιασμένοι, πολύ ρομαντικοί, γεμάτοι φροντίδα και μέριμνα για τους αγαπημένους τους. Στο θέμα της πίστης, δεν θα υπάρχει πρόβλημα καθώς είναι πολύ ειλικρινείς στην σχέση τους και καθόλου επιρρεπείς στους πειρασμούς.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.