Ένας Σκορπιός δεν μοιάζει καθόλου με τον Υδροχόο. Και οι δύο έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και τείνουν να έχουν πολύ ανόμοιες απόψεις όσον αφορά τις σχέσεις. Ο Σκορπιός είναι πολύ προσηλωμένος, πολύ συναισθηματικός και διαθέτει πολύ πάθος για τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ένας Υδροχόος, από την άλλη πλευρά, είναι πολύ πιο ισορροπημένος και πρακτικός. Ο Σκορπιός δίνει πολύ μεγαλύτερη σημασία στην διαίσθηση, το συναίσθημα και το ένστικτο σε σχέση με τον Υδροχόο, που πιστεύει στο «τι είναι». Όντως, ο Υδροχόος συγκριτικά φαίνεται να είναι αρκετά άνετος και υπεράνω.

Έχει πολλούς φίλους και πολλές γνωριμίες, αλλά καμία από αυτές δεν είναι πολύ του. Πιστεύει στην ποσότητα παρά στην ποιότητα, το οποίο είναι εντελώς αντίθετο με τη φύση του Σκορπιού, που χρειάζεται μόνο ένα στενό κύκλο φίλων, οι οποίοι είναι οι πιστοί σε αυτόν, όπως εκείνος γι 'αυτούς. Έτσι, το μεγαλύτερο πρόβλημα συμβατότητας σε αυτή τη σχέση θα είναι στον συναισθηματικό τομέα. Το κενό αυτό δεν θα είναι πολύ εύκολο να καλυφθεί. Και οι δύο είναι επίσης αρκετά πεισματάρηδες και ισχυρογνώμων, γεγονός που καθιστά τα θέματα περισσότερο δύσκολα.

Θα πρέπει να εκτιμούν και να κατανοούν πραγματικά τις διαφορές στις ιδιοσυγκρασίες τους, για την εναρμόνιση σε μια μακροχρόνια σχέση.

Σκορπιός άνδρας – Υδροχόος γυναίκα
Εκτός από μια βραχυπρόθεσμη εκτόξευση, η σχέση ενός άνδρα Σκορπιού και μιας γυναίκας Υδροχόου δεν έχει καλές πιθανότητες συμβατότητας. Αν και η χημεία είναι μεγάλη, δεν μπορεί ποτέ να είναι πολύ σίγουροι για τους άλλους βασικούς τομείς της σχέσης τους. Έχουν πάρα πολλές διαφορές για να κερδίσουν κάτι σημαντικό από την ένωσή τους. Η κτητικότητα του και πολύ εγγύτητα θα την ενοχλήσει και η εξαιρετικά εξωστρεφής φύση της, θα τον κάνει να ζηλέψει και να αισθανθεί ανασφαλής. Η κυρίαρχη συμπεριφορά του και η ακαμψία του προσθέτει περαιτέρω στα αρνητικά.

Σκορπιός γυναίκα – Υδροχόος άνδρας
Η σχέση ενός άνδρα Σκορπιού και μιας γυναίκας Υδροχόου δεν μπορεί να οδηγήσει στην μεγάλη ευτυχία. Ο κύριος λόγος γι 'αυτό περιλαμβάνει τις βασικές διαφορές στις προσωπικότητές τους. Ο συνδυασμός δεν είναι και πολύ καλός και οι πιθανότητες συμβατότητας ελάχιστες. Θα πρέπει να κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για την κατανόηση μεταξύ τους, ώστε να κάνουν αυτή τη σχέση πραγματικότητα. Ωστόσο, οι δυο τους μπορούν να έχουν ευφυείς συζητήσεις και ποτέ δεν θα βαρεθούν από αυτή την άποψη. Ο σαρκασμός του θα την εξαγριώσει και η διαρκής ανάγκη της για ασφάλεια θα τον συγχύσει.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.