Ο Ζυγός όπως και ο Υδροχόος είναι κοινωνικά άτομα, που αγαπούν τις συναναστροφές, τις συζητήσεις και λατρεύουν τις συναθροίσεις. Έχουν αρκετούς φίλους και σπάνια μπορεί να τους δει κανείς χωρίς παρέα. Και στους δύο αρέσει το παιχνίδι για την καλύτερη και την πιο πνευματώδη  συνομιλία και δύσκολα θα τους ξεπεράσετε. Αγαπούν την ανεξαρτησία τους και θα βρουν εύκολα την ελευθερία, που τόσο πολύ επιθυμούν, στη σχέση τους. Η μόνη διαφορά στην προσωπικότητά τους είναι ότι ο Ζυγός είναι η επιτομή της προσωπικής αγάπης, ενώ η αγάπη του Υδροχόου είναι καθολική.

Κανένας από τους δύο δεν θα απαιτήσει πολλά από τον άλλα. Ένα Ζυγός θα χρησιμοποιήσει τη γοητεία και τη διπλωματία του, παρά το πείσμα και την οργή, για να γίνουν τα πράγματα από τον Υδροχόο. Η έλξη θα είναι σχεδόν άμεση και έχει όλα τα εχέγγυα να οδηγήσει σε μακροχρόνια συμβατότητα. Ο Ζυγός θα λατρέψουν τον Υδροχόο για τη δημιουργικότητα και την πρωτοβουλία του, ενώ ο τελευταίος θα σεβαστεί την ισόρροπη και αρμονική φύση του. Ωστόσο, ο Ζυγός θα πρέπει να πείσει τον Υδροχόο για τη δέσμευση, την οποία, πιθανότατα, θα είναι σε θέση να προχωρήσει με τη συνήθη διακριτικότητα του.

Ζυγός άνδρας – Υδροχόος γυναίκα
Ένας άνδρας Ζυγός και μια γυναίκα Υδροχόος ταιριάζουν αρκετά καλά, καθώς έχουν πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά τους. Η σχέση τους έχει τα πλεονεκτήματα και των δύο τόσο στον έρωτα όσο και στη φιλία. Πάντα θα κάνει την κάνει να αισθάνεται ξεχωριστά και δεν θα υπάρξει έλλειψη εκδηλωτικότητας εκ μέρους του. Η ανάλαφρη στάση του, το στυλ του φλερτ του και το πνευματώδες μυαλό του θα τον κάνει όλο και πιο αγαπητό σε αυτήν. Θα αγαπήσει την ασυνήθιστη εμφάνιση της, το έξυπνο μυαλό της και τον αυθόρμητο χαρακτήρα της. Ανάμεσά τους, η σχέση θα είναι ζεστή, οικεία και άνετη.

Ζυγός γυναίκα – Υδροχόος άνδρας
Αν και θα καταβληθούν σημαντικές προσπάθειες από την πλευρά της Ζυγού να πείσει τον άνδρα Υδροχόου για την ανάληψη των υποχρεώσεων, όταν θα γίνει αυτό, θα είναι μία από τις λίγες τυχερές γυναίκες με μια ευτυχισμένη σχέση. Θα ενθουσιαστεί από την περιπετειώδη πλευρά του, τους άγριους τρόπους και την παρορμητική του φύση. Θα θαυμάσει την πνευματώδες και ισορροπημένο μυαλό της. Κανείς δεν θα κυριαρχήσει στο άλλο, ούτε και θα τον περιορίσει. Και οι δύο θα απολαμβάνουν την ελευθερία που προσφέρει αυτή η σχέση, αλλά όχι εις βάρος της πίστης. Και οι δύο θα βγάλουν στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό του άλλου.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.