Υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες μιας ισχυρής μαγνητικής έλξης μεταξύ των δύο αυτών ζωδίων. Στο πνευματικό επίπεδο, ωστόσο, είναι λιγότερο πιθανό να βρουν μια κοινή πλατφόρμα. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί τότε να είστε βέβαιοι ότι αυτή θα είναι από τις καλύτερες σχέσεις στο ζωδιακό κύκλο, από άποψη συμβατότητας. Ο Ταύρος καθώς και ο Σκορπιός είναι πολύ κτητικοί με τον τελευταίο πιο επιρρεπή στη ζήλια. Ο Σκορπιός θα απαιτήσει πολύ περισσότερο συναισθηματική προσήλωση και οικειότητα σε σχέση με τον Ταύρο και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάποια προβλήματα.

Ένα άλλο κοινό χαρακτηριστικό που μπορεί να οδηγήσει σε καυγάδες είναι το πείσμα τους που και οι δύο θα πρέπει να ελλατώσουν κάποια στιγμή. Ο Ταύρος και ο Σκορπιός επειδή τους είναι δύσκολο να εκφραστούν πλήρως, εκφράζουν σταδιακά τα συναισθήματά τους μέχρι να έρθει η στιγμή να απογοητουθούν. Πρέπει να μάθουν πώς να εξωτερικεύονται ο ένας στον άλλο. Αν και μπορεί να υπάρξουν υποψίες και για τις δύο πλευρές, στην πραγματικότηα δεν θα υπάρξει ποτέ κανένα πραγματικό πρόβλημα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι και οι δύο είναι εξαιρετικά αφοσιωμένοι και πιστοί. Όσο καταφέρνουν να δίνουν ο ένας στον άλλο τον απαραίτητο χώρο, αυτή η σχέση μπορεί να υπάρξει.

Ταύρος άνδρας - Σκορπιός γυναίκα
Ένας Ταύρος και μια Σκορπιός πρέπει να προσπαθήσουν σκληρά για να καταφέρουν να έχουν μια μακρόχρονη σχέση. Δεδομένου ότι έχουν πολλά παρόμοια αρνητικά χαρακτηριστικά, η μακροπρόθεσμη συμβατότητα είναι αμφίβολη. Είναι πεισματάρης όπως αυτή και αυτό θα προκαλέσει δυσκολίες και στους δύο να ακούσουν και να δεχθούν την άποψη του άλλου. Αθώα φλερτ ή ακόμη και περιστασιακές ματιές σε ένα μέλος του αντίθετου φύλου, είναι πιθανό να ανάψουν φωτιές καθώς και οι δύο είναι πολύ κτητικοί και ζηλιάρηδες. Ο αγώνας για την επικράτηση μεταξύ τους μπορεί να αποδυναμώσει περαιτέρω αυτή τη σχέση.

Ταύρος γυναίκα - Σκορπιός άνδρας
Αν μια γυναίκα Ταύρος σκέφτεται να συνάψει σχέση με ένα άνδρα Σκορπιό, πρέπει να προετοιμαστεί ότι πρέπει να υποχωρεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η ισχυρογνωμοσύνη και των δύο δεν μπορεί να οδηγήσει αυτή τη σχέση κάπου. Επίσης, η συνήθειά τους να κρατάνε τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους για τον εαυτό τους είναι πιθανό να κινήσει υποψίες. Εκτός αυτού, αυτός δεν θα μπει ποτέ στον κόπο να της μιλήσει για εκείνη, ακόμη και αν γνωρίζει εκ των προτέρων τις συνέπειες. Αν αυτή η σχέση πρέπει να υπάρξει, πρέπει και οι δύο τους να μάθουν να σέβονται ο ένας τον άλλο και να συμφωνήσουν ότι διαφωνούν.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.