Ζυγός και Τοξότης μοιράζονται μια σειρά από χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους και αυτό είναι ένας από τους κύριους λόγους που έχουν καλές πιθανότητες σε μια σχέση. Και οι δύο αγαπούν την ελευθερία, όπως και να αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους γύρω τους και πάντα έχουν την τάση για την ανακάλυψη νέων πραγμάτων. Ωστόσο, ένας Ζυγός είναι πολύ πιο ισορροπημένος και προσεκτικός από τον Τοξότη και είναι πιθανόν να τον εμποδίσει να επιδίδεται σε πολύ επικίνδυνα εγχειρήματα. Οι Τοξότες είναι πιο τολμηροί από τους Ζυγούς και μπορούν, κατά καιρούς, να αναλάβει κάποια περιττά ρίσκα.

Η σχέση μεταξύ Ζυγού και Τοξότη έχει όλες τις προοπτικές που προκύπτουν από την αγάπη, την επιτυχία και την ευτυχία. Ο Ζυγός χρειάζεται κάποια οικειότητα, αλλά όχι τόση ώστε να περιορίσει το ελεύθερο πνεύμα του Τοξότη. Και οι δύο αγαπούν να αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους και κανένας δεν θα ζηλέψει από την προσοχή που δείχνουν οι άλλοι στο έτερον ήμισυ. Η κοινωνική ζωής τους θα είναι τόσο καυτή όπως και το ειδύλλιό τους και θα λατρέψουν να περνούν το χρόνο τους μαζί. Η αγάπη, δεν περιορίζεται εντός της σχέσης, αλλά επεκτείνεται και σε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν.

Ζυγός άνδρας – Τοξότης γυναίκα
Η σχέση μεταξύ ενός άνδρα Ζυγού και μιας γυναίκας Τοξότη είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε μια σχέση, η οποία θα είναι διαρκής και ουσιαστική. Εκείνος θα την αγαπά για τους εξωστρεφείς τρόπους της, τις αυθόρμητες αντιδράσεις της καθώς και την ελεύθερη προσέγγισή της προς τη ζωή. Και οι δύο έχουν μια ισχυρή χημεία που θα τους ενθαρρύνει για να εκπληρώσουν ακόμα και τα πιο παράξενα όνειρά τους. Αν και υπάρχουν ορισμένες διαφορές μεταξύ τους, καμία δεν είναι τόσο μεγάλες, ώστε να θέσει σε κίνδυνο τη συμβατότητά τους. Θα πρέπει λίγο να προσπαθήσουν να καταλάβει ο ένας τον άλλο και η πορεία τους θα είναι τόσο ομαλή όπως μπορεί να είναι.

Ζυγός γυναίκα – Τοξότης άνδρας
Το βασικό εμπόδιο στη σχέση μεταξύ της γυναίκας Ζυγού και άνδρα Τοξότη είναι η νευρικότητά τους κατά την αναφορά της λέξης «δέσμευση». Εάν και οι δύο από αυτούς καταφέρνουν να δεσμευτούν απέναντι στον άλλο, αυτό μπορεί να είναι το πλέον ισχυρότερο ταίρι έναντι  των άλλων συνδυασμών! Θα μοιράζονται τις πνευματικές συνομιλίες και αυτός θα την εμπνεύσει για να είναι πιο δημιουργική και αυθόρμητη. Η αίσθηση του χιούμορ είναι απολύτως ευθυγραμμισμένη και τους αρέσουν οι συναναστροφές. Κανένας από αυτούς δεν θα αισθανθεί την απώλεια της ελευθερίας στη σχέση και θα υπάρξουν συγκινήσεις για να τους κρατήσουν απασχολημένους.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.