Η συμβατότητα μεταξύ του Κριού και του Αιγόκερω δεν είναι και τόσο κακή. Και οι δύο είναι εξαιρετικά δραστήριοι, οι οποίοι γνωρίζουν πώς να προχωρήσουν προς την κατεύθυνση των στόχων τους. Ωστόσο, ο τρόπους κάθε πλευράς για να γίνει αυτό μπορεί να διαφέρει από του άλλου και μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στη σχέση. Ο Κριός επικεντρώνεται περισσότερο στην ανεξαρτησία, τη δημιουργικότητα και την αυτονομία. Ο Αιγόκερως, από την άλλη πλευρά, πιστεύει σε μια προκαθορισμένη και καλοπρογραμματισμένη διαδρομή, η οποία είναι συνεπής και σταθερή. Τα κοινωνικά προτύπων, τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα και η πιστή αφοσίωση στα σχέδια δεν είναι και τα πια αγαπητά για τον Κριό.

Ο Αιγόκερως μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα σε ένα περιβάλλον όπου υπάρχουν ιεραρχίες, ορισμοί ρόλων και σωστές προτεραιότητες. Ένας άλλος τομέας σύγκρουσης σε αυτόν το ζευγάρι είναι τα κοινωνικά έθιμα και οι παραδόσεις, που Κριός απεχθάνεται ενώ ο Αιγόκερως αγαπάει κακ τηρεί. Ακόμη και ο αυθορμητισμός του Κριού δεν δεν είναι και ιδιαίτερα αρεστός από τον Αιγόκερω. Από τη θετική πλευρά, ο Κριός μπορεί να φέρει την ελπίδα, τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό στη ζωή του Αιγόκερω, ο οποίος, με τη σειρά του, μπορεί να μάθει στον Κριό τη σημασία της οργάνωσης και της υπομονής. Αυτό ο συνδυασμός ζωδίων χρειάζεται μεγάλη ανοχή.

Κριός άνδρας - Αιγόκερως γυναίκα
Τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Κριού και του Αιγόκερω είναι πιθανό να έρθουν σε σύγκρουση μεταξύ τους. Και οι δύο είναι ισχυρογνώμονες και είναι λιγότερο πιθανό να συνενοηθούν. οι απόλυτες απόψεις του δεν μπορεί να συνυπάρξουν με τις απόψεις της και αυτό θα συμβεί όταν παρουσιαστούν προβλήματα. Αυτός δεν εκείνος που θα προσπαθήσει να αλλάξει τις απόψεις του και εκείνη δεν είναι σε θέση να το αντιμετωπίσει. Ακόμη και στον οικονομικό τομέα θα υπάρξει πρόβλημα αφού ο Κριός είναι επιρρεπής στην υπερβολή και τη σπατάλη, κάτι το οποίο μία γυναίκα Αιγόκερως αντιπαθεί. Για να πετύχει αυτό το ζευγάρι, αυτή θα πρέπει να υποχωρήσει λίγο.

Κριός γυναίκα - Αιγόκερως άνδρας
Αν θέλετε αυτό το ζευγάρι να είναι επιτυχημένο, πρέπει να επικεντρωθείτε σε προσαρμογές και συμβιβασμούς. Η πρακτικότητα, η σοβαρότητα και η σταθερότητα ενός άνδρα Αιγόκερω είναι εντελώς αντίθετα προς τον ενθουσιασμό, τη ζωντάνια και τον αυθορμητισμό μιας γυναίκας Κριού. Εκείνος δυσκολεύεται να εκφραστεί και εκείνη είναι πάρα πολύ εκφραστική για τα πάντα. Αν και αυτό το ζευγάρι είναι δύσκολο να ταιριάξει εντούτοις δεν είναι αδύνατο. Η υπομονή και η ανοχή και στις δύο πλευρές μπορεί να βοηθήσουν σε αυτό. Όντως, από κοινού, μπορούν να πετύχουν σχεδόν τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.