Έχετε συναντήσει μια γυναίκα Καρκίνο πρόσφατα; Είναι μια μικρή σύγχυση ως προς το τι είναι πραγματικά – εύθυμη, ζοφερή ή απόμακρη; Είναι όλα αυτά και τίποτα από αυτά. Ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση; Μια γυναίκα Καρκίνος έχει μια ταλαντευόμενη διάθεση κάθε τόσο και αυτές είναι μόνο μερικές από τις εναλλαγές της διάθεσης της. Ωστόσο, τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας της, παραμένουν τα ίδια. Είναι πολύ ευαίσθητη, συναισθηματική, ευγενική και περιποιητική. Όμως τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά της είναι κρυμμένα πίσω από ένα κέλυφος αδιαφορίας και επιφυλακτικότητας, που για να το σπάσετε θα απαιτήσει πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Θα πρέπει να εξαναγκάσει απαλά τη γυναίκα Καρκίνο να βγει από το καβούκι της και να μπει στο μεγάλο κακό κόσμο χωρίς αυτό. Η καλύτερη στιγμή για να γίνει αυτό είναι υπό το φως του φεγγαριού, όταν υπάρχουν οι μεγαλύτερες πιθανότητες να νιώσετε τα πραγματικά συναισθήματά της. Όταν είναι ερωτευμένη, αυτή θα είναι θερμή και τρυφερή, θηλυκή, συνεσταλμένη και σεμνή. Αντιπαθεί την κριτική, δεν μπορεί να δεχθεί την απόρριψη και μπορεί να πληγωθεί βαθιά από τα σκληρά λόγια. Η πάρα πολλή επιθετικότητα από την πλευρά σας μπορεί να την κάνει λίγο διστακτική. Αγαπά τη μητέρα της, οπότε καλύτερα να μάθετε να την αγαπούν, καθώς και τη σέβεστε και εσείς.Μια γυναίκα Καρκίνος δεν πρόκειται ποτέ να κάνει τις πρώτες κινήσεις σε μια σχέση? Ξέρει μόνο πώς να κινείται προς τα πίσω ή πλάγια. Αυτό οφείλεται σε δύο αιτίες: τη συστολή της και το φόβο της απόρριψης. Έχει κάποια μυστικά και δεν θα θελήσει να σας ανοίξει τα προσωπικό της ημερολόγιο. Είναι πολύ ανασφαλής και θα χρειαστεί τη συνεχή επιβεβαίωση σας. Δεν έχει σημασία αν αυτή είναι η σημερινή «Μις Υφήλιος» ή οι άνδρες την πολιορκούν όλη την ώρα, είναι η δική σας προσοχή και εκτίμηση που την ενδιαφέρει.

Θα πρέπει να μάθετε να ζείτε με τις ταλαντεύσεις της διάθεσης μιας γυναίκας Καρκίνου, κάτι που δεν είναι τόσο δύσκολο δεδομένου ότι είναι τόσο καλή σε κάθε άλλο τρόπο. Είναι εξαιρετικά πιστή και θα σας κρατήσει ευχαριστημένο με το ζεστό και πλούσιο χιούμορ της. Μόλις δεσμευτεί με σας, θα παραμείνει δική σας για πάντα. Η μοιχεία δεν είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της. Με μια γυναίκα Καρκίνο, πάντα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις λέξεις. Είναι πολύ συναισθηματική και μπορεί να πληγωθεί πολύ εύκολα. Στη συνέχεια, μπορεί να κλαίει σα μωρό και εσείς θα πρέπει να την παρηγορήσετε και να σκουπίσετε τα δάκρυά της.

Είναι μια μεγάλη μαγείρισσα και κάνει καλύτερο φαγητό από ένα σεφ ξενοδοχείου 5 αστέρων. Είναι αρκετά προσεκτική με τα χρήματα επίσης. Ούτε θα είναι τσιγκούνα, ούτε εντελώς σπάταλη. Έχει τη συνήθεια να αποταμιεύει κάθε τι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, είτε πρόκειται για χρήματα, παλιά κουμπιά ή κενά δοχεία. Επίσης συγκεντρώνει πράγματα που έχουν συναισθηματική αξία, όπως το πλεκτό πουλόβερ που της έφτιαξε η γιαγιά της για τα πέμπτα της γενέθλια. Μια γυναίκα Καρκίνος φυλάει λυσσαλέα ότι είναι δικό της και ότι περιλαμβάνει εσάς επίσης! Ωστόσο, δεν είναι πολύ κτητική και ζηλιάρα. Όμως, δεν της αρέσει να μοιράζονται την αγάπη της.

Είναι ένας από τους ανθρώπους που δεν θα παραπονεθούν για την κακή τύχη. Θα στενοχωρηθεί και μπορεί να κλάψει, αλλά θα είναι υπομονετική και θα περιμένει την ώρα να αλλάξει και πάλι, αυτή τη φορά υπέρ της. Σχεδόν όλες οι Καρκίνοι έχουν την τάση να περιποιούνται τον εαυτό σας, ιδιαίτερα όταν αισθάνονται χαμηλό το ηθικό τους. Μην ξεχάσετε να δώσετε στην Καρκίνο γυναίκα σας ιδιαίτερη προσοχή όταν είναι πιεσμένη, αλλιώς μπορεί να κρυφτεί βαθύτερα στο κέλυφος της. Και τότε, θα είναι πολύ δύσκολο να τη φέρετε πίσω στο φυσιολογικό εαυτό της.

Θα θέλει να της λέτε ξανά και ξανά ότι εξακολουθεί να είναι επιθυμητή και ότι την έχετε ανάγκη. Ωστόσο, δεν είναι αδύναμη και είναι απολύτως ικανή να φροντίζει τον εαυτό της. Στην πραγματικότητα, είναι ένας από αυτούς που θυσιάζουν όλα όσα έχουν, για τους αγαπημένους τους. Χρειάζεται μόνο να την κακομαθαίνετε κάθε τόσο λίγες ημέρες. Μια γυναίκα Καρκίνος μπορεί να είναι εύθραυστη σε ότι αφορά τα αισθήματά της, αλλά όταν την έχετε ανάγκη, θα είναι τόσο ισχυρή όσο ο «βράχος του Γιβραλτάρ». Θα είναι επίσης πολύ προστατευτική στα παιδιά της και θα τα κάνει να αισθανθούν απολύτως ασφαλή.

Τα παιδιά θα είναι το κέντρο του κόσμου της και θα τα περιβάλει με αγάπη, στοργή και φροντίδα. Τα παιδιά θα είναι επίσης πολύ κοντά της και δεν έχει σημασία πόσο μακριά θα βρεθούν από το σπίτι, θα επανέλθουν κοντά της και αυτό το γνωρίζει. Μια γυναίκα Καρκίνος σας χρειάζεται πάντα, αλλά ποτέ δεν θα γίνει πάρα πολύ επιθετική. Ξέρει ότι μπορεί να την αφήσετε για λίγο, για να ακολουθήσετε τα όνειρά σας, αλλά στο τέλος, θα επιστρέψετε σε εκείνη. Στη συνέχεια, θα τη βρείτε γοητευτική όπως πριν, να σας περιμένει με φρεσκοψημένο ψωμί και ζεστή σούπα. Θα ακούσει τις ανησυχίες σας και θα σας κάνει να χαμογελάστε και πάλι! Χρειάζεστε κάτι περισσότερο;

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.