Ένας Ταύρος καθώς και ένας Ζυγός προσπαθούν να μείνουν όσο πιο μακριά γίνεται από συγκρούσεις. Θέλουν μια ζωή που είναι γεμάτη με ειρήνη και αρμονία και που να στερείται παντελώς περιττών διαφωνιών. Η μεταξύ τους θα είναι γεμάτη φιλικότητα, ευγένεια και συμπόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο τουςς. Ο εξωστρεφής και κοινωνικός χαρακτήρας του Ζυγού είναι εντελώς αντίθετος με εκείνον του Ταύρου, που αγαπά να περνά το χρόνο του στο σπίτι και να περιβάλλεται από λίγους κοντινούς του ανθρώπους.

Το πείσμα και η ακαμψία του Ταύρου συγκρούονται με την αναποφασιστικότητα του Ζυγού. Πάντως δεν είναι πολύ δύσκολο να αποφευχθούν τα όποια αρνητικά προκειμένου η σχέση να είναι ομαλή. Λίγη προσαρμογή και από τις δύο πλευρές χρειάζεται για να  μετατραπεί η σχέση αυτή σε ευχάριστη. Ένας διπλωμάτης Ζυγός μπορεί εύκολα να χειριστεί ένα πεισματάρη Ταύρο, με λίγη αγάπη, λίγη πειθώ και κάποια πειστικά επιχειρήματα. Και στους δύο αρέσουν τα είδη πολυτελείας και είναι πολύ ρομαντικοί. Απλώς πρέπει να χτίσουν τη σχέση τους με βάση τα ισχυρά σημεία τους.

Ταύρος άνδρας - Ζυγός γυναίκα
Σίγουρα θα υπάρξει μια αρχική έλξη μεταξύ ενός Ταύρου και μια Ζυγού. Όμως, η μακροπρόθεσμη επιτυχία της δεν μπορεί να είναι εγγυημένη. Η ευαίσθητη πλευρά του Ταύρου θα είναι πάντα το ενδιαφέρον της και εκείνη θα αισθανθεί το πάθος του. Από την αρνητική πλευρά, εκείνη αγαπά τις εξόδους, το να κάνει νέους φίλους και να περνά το χρόνο τους με συντροφιά. Ο Ταύρος, θέλει την άνεση του σπιτιού του και αποφεύγει τον έξω κόσμο όσο το δυνατόν περισσότερο. Εκείνη επίσης θα δυσκολευθεί να δεχθεί την μεγάλη του κτητικότητα και ζήλια. Αυτή θα αποζητά πάντα την ελευθερία και αυτός την ασφάλεια.

Ταύρος γυναίκα - Ζυγός άνδρας
Στα αρχικά στάδια της σχέσης, το ζευγάρι μπορεί να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, με τον καιρό, οι διαφορές μπορεί να αρχίσουν να ανακύπτουν. Και οι δύο ους είναι πολύ ρομαντικοί και το αμοιβαίο πάθος που μοιράζονται είναι ένα από τα δυνατά σημεία αυτής της σχέσης. Ένας άνδρας Ζυγός δεν θα δεσμευθεί πολύ σύντομα και αυτό μπορεί να κάνει τη γυναίκα Ταύρο ανασφαλή. Θα πρέπει να είναι πολύ υπομονετική  και εξαιρετικά πειστική, αλλά δεν πρέπει να προσκολληθεί πάνω του και να τον καθηλώσει. Εκείνος θα αγαπήσει την ισχυρή αποφασιστικότητα της και εκείνη θα αισθανθεί εντυπωσιασμένη από την πειστικότητά του. Δεν είναι κακός συνδυασμός, αν και οι δύο τους συμφωνήσουν να συμβιβαστούν λίγο.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.