Είστε ο περήφανος γονιός ενός παιδιού Καρκίνου; Αν ναι, τότε είναι καλύτερα να συνηθίσετε στις ακραίες εναλλαγές της διάθεσής του. Κατά καιρούς, οι αλλαγές στη διάθεσή του είναι ανάλογες με τις ώρες. Ένα παιδί Καρκίνος είναι πολύ προσεκτικό και ότι βλέπει, θα παραμείνει χαραγμένο στη μνήμη του για πάντα. Είναι πολύ συναισθηματικό και ζει σε ένα δικό του κόσμο, που μπορεί να το κάνει μοναχικό κατά καιρούς. Το πρόσωπό του θα αντικατοπτρίζουν πάντοτε πληθώρα συναισθημάτων, ορισμένα από τα οποία δεν θα είστε σε θέση να καταλάβετε. Το σπιτικό περιβάλλον επηρεάζει βαθιά ένα οπαιδί Καρκίνο.

Θέλει πολλή συναισθηματική ανατροφή από την οικογένειά του. Όντως, η προσωπικότητά του θα διαμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό από τις αντιδράσεις των μελών της οικογένειάς του για τα χαρακτηριστικά του. Είναι πολύ ντροπαλό για να ρωτήσει για την προσοχή και την αγάπη σας, οπότε φροντίστε σίγουρα να του δώσετε άφθονες αγκαλιές χωρίς να περιμένετε να σας ρωτήσει. Η αποδοκιμασία θα το βλάψει βαθιά. Κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, τα παιδιά Καρκίνοι είναι πολύ εύκολο να τα διαχειριστείτε, καθώς να πειθαρχήσουν. Ωστόσο, κατά την εφηβεία, με βάση τα χαρακτηριστικά του προφίλ τους, μπορεί να επαναστατήσουν λίγο.Έχουν μια ζωηρή φαντασία που μπορεί να τα κρατήσει απασχολημένα με φανταστικούς ανθρώπους και πράγματα. Μη σταματήσετε ένα παιδί Καρκίνο από την καλπάζουσα φαντασία του. Είναι ένας από τους τρόπους του για να γιατρέψει τις πληγές που προέρχονται από άλλους. Είναι απόλυτα συναισθηματικό, αλλά είναι επίσης πολύ ανεξάρτητο και δύσκολα θα είναι ακόλουθος. Εάν αγνοήσετε το παιδί Καρκίνο για υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα ή πείτε σκληρά λόγια σε αυτό, μπορεί να μελαγχολήσει. Στη συνέχεια, θα μετατραπεί σε κλαψιάρικο, που θα κλειστεί στον εαυτό του και δύσκολα θα αναπτύξει φιλίες και θα βρεθεί κοντά σε άλλους ανθρώπους.

Ποτέ μην κάνετε το λάθος να αγνοήσετε την ευαισθησία ενός παιδιού καρκίνου! Μπορεί να παρεμποδίσετε την συναισθηματική του ανάπτυξη. Είναι καλύτερα να το βοηθήσετε να ξεπεράσει πολλούς από τους φόβους του, με την αγάπη και τη φροντίδα σας. Διαφορετικά, μπορεί να μετατραπεί σε ένα δύστροπο, κλειστό και πικρόχολο άτομο. Το αντίθετο θα το κάνει ανεκτικό, ευγενικό και με αυτοπεποίθηση ενήλικα. Η βροχή θα κάνει ένα Καρκίνο νοσταλγικό και θα μπορούσε ξαφνικά να γίνει ποιητής. Ωστόσο, οι κεραυνοί μπορεί να το φοβίσουν. Είναι πολύ δημιουργικό και θα χρειαστεί την εκτίμησή σας για να αναπτύξει τις δυνατότητές του στον τομέα αυτό.

Θα πρέπει να τον κάνετε να αισθάνεται ασφαλές και αξιαγάπητο κάθε λίγο, αλλιώς μπορεί να φανταστεί ότι είστε απαθείς απέναντί του. Ωστόσο, μη λέτε ναι σε κάθε απαίτησή του, αλλιώς μπορεί να γίνει εξαιρετικά χαϊδεμένο και κακομαθημένο. Μαλώστε το όταν πραγματικά υπάρχει ανάγκη. Καθώς τα παιδιά Καρκίνοι μεγαλώνουν, συνειδητοποιούν ότι ο κόσμος δεν είναι όπως νόμιζαν ότι είναι. Οι άνθρωποι δεν είναι σαν τη μαμά και τον μπαμπά, στην πραγματικότητα αυτός είναι εντελώς διαφορετικοί.

Αντιλαμβάνονται ότι κανείς δεν μπορεί να τα φροντίσει όπως η οικογένειά τους και θα γίνουν εξαιρετικά αφιερωμένα προς την κατεύθυνση αυτή. Η δημιουργικότητα του παιδιού Καρκίνου μπορεί να οδηγήσει σε μια άσκοπη μάχη που περιγράφεται ως μια κατάσταση ζωής ή θανάτου. Ωστόσο, όταν ένα παιδί Καρκίνος είναι πολύ πληγωμένο, κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει σιωπηλό και θα κλειστεί στον εαυτό του. Ακόμη και το παραμικρό πείραγμα μπορεί να το κάνει να αισθάνεται δυστυχισμένο και να το υποχρεώσει να μπει βαθιά μέσα ότι προστατευτικό κέλυφος, το οποίο κανείς δεν μπορεί να διαπεράσει.

Δεν είναι αυτό που χρησιμοποιεί τα χρήματά του σε άχρηστα πράγματα και στη συνέχεια, ζητάει περισσότερα χρήματα. Θα προσπαθήσει να κερδίσει τα χρήματά του κάνοντας δουλειές του ποδαριού, όπως babysitting, γκαρσόν, κλπ. Το παιδί Καρκίνος θα προσπαθεί πάντα να βοηθήσει τους ανθρώπους και θα είναι πολύ ευγενικό προς τα ζώα. Είναι πάντα γεμάτο χιούμορ και έχει ένα μεταδοτική γέλιο. Μπορεί να εγκαταλείψει το σπίτι σε πολύ τρυφερή ηλικία, αλλά να θυμάστε ότι θα επανέλθει σύντομα. Μετά από όλα αυτά, χρειάζεται ακόμα την αγάπη και τη φροντίδα της μαμάς του και του μπαμπά του!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.