Στην καλύτερη περίπτωση, ένας Αιγόκερως και ένας Υδροχόος μπορούν να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλο. Στη χειρότερη περίπτωση, μπορούν να έρχονται σε σύγκρουση σχεδόν κάθε λεπτό από την πρώτη στιγμή που είναι μαζί. Θα εξαρτηθεί αν θα υπάρχει θετική εξέλιξη από τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα τους τα οποία έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους. Ο Αιγόκερως είναι πολύ πρακτικός, αμερόληπτος, επιμελής, συνεπής και σταθερός στην προσέγγισή του προς τη ζωή. Ο Υδροχόος είναι δημιουργικός, επιδέξιος και επιρρεπής στις παρεκτροπές και έχει την ικανότητα να κατανοήσει τις λεπτομέρειες μιας κατάστασης. Και οι δύο μπορούν να αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια στην καριέρα τους.

Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να συμμετέχουν τόσο πολύ στα άλλα πράγματα που μπορούν να ξεχνούν να δώσουν τη δέουσα προσοχή στη σχέση και τη συμβατότητά τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη ζεστασιάς, συναισθήματος και ρομαντισμού στη σχέση τους. Μπορούν να αρχίσετε να απομακρύνονται και να δείχνουν υπεροψία. Σε προσωπικό επίπεδο, θα απαιτηθούν αρκετές προσαρμογές. Ο Υδροχόος θα πρέπει να ελέγξει λίγο το «φιλικό του χαρακτήρα» και να προσπαθήσει να κατανοήσει τους οικογενειακούς δεσμούς του Αιγόκερω. Ο τελευταίος θα πρέπει να βάλει κάποια δόση περιπέτειας και ενθουσιασμού στη σχέση.

Αιγόκερος άνδρας – Υδροχόος γυναίκα
Η σχέση αυτή θα απαιτήσει πολλούς συμβιβασμούς. Η αυτοπεποίθηση και η ισορροπία της θα τον θέλξει  αρχικά. Αλλά σύντομα, θα αρχίσει να βρίσκει το ελεύθερο πνεύμα της πάρα πολύ δύσκολο να το χειριστεί. Εκείνη, από την άλλη πλευρά, θα τον βρει πολύ  κυρίαρχο, κάτι που θα την κάνει να νιώσει ότι πνίγεται ως προς την ανεξαρτησία και την ελευθερία της. Όμως, επίσης θα σεβαστεί την αποφασιστικότητα και την αναλυτικότητα με την οποία επιδιώκει το στόχο του. Ακόμη και τότε, υπάρχει πάρα πολύ ανομοιότητας ώστε να γίνει η σχέση αυτή ομαλή χωρίς καμία προσπάθεια από τις δύο πλευρές.

Αιγόκερος γυναίκα – Υδροχόος άνδρας
Η Σχέση μεταξύ της γυναίκας Αιγόκερου και του άνδρα Υδροχόου έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας σαν φιλία, παρά σαν ερωτική σχέση. Αυτός είναι πολύ εξωστρεφής και αγαπά την συναναστροφή με ανθρώπους, και των δύο φύλων. Αυτό μπορεί να επιφέρει κάποια ανασφάλεια στη σχέση. Αυτή είναι υπερβολικά επιφυλακτική και εξαιρετικά κοινότυπη για να καταλάβει τη συνεχή ανάγκη του για περιπέτεια. Ακόμη ο απρόβλεπτος χαρακτήρας του, θα την κουράσει, αργά ή γρήγορα. Αλλά, εάν καταφέρουν να αποδεχθούν τις διαφορές ως συμπληρώματά τους, η πορεία τους μπορεί σίγουρα να είναι από τις ομαλότερες.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.