Ένα παιδί Ταύρος κάνει ότι του αρέσει να κάνει και ωθώντας τον παρά τη θέλησή του, δεν οδηγεί πουθενά. Κάθε φορά που προσπαθείτε να το κάνετε να κάνει κάτι που δεν θέλει, θα υιοθετήσουν την ίδια στάση όπως ο ταύρος όταν δεν θέλει να προχωρήσει. Πιέστε το λίγο και θα ακούσετε δυνατές φωνές επιπλέον από τη δυσαρέσκεια. Εκτός από την επίμονη στάση του, το παιδί Ταύρος έχει ως επί το πλείστον εντελώς ευχάριστη προσωπικότητα. Φαίνεται πάντα τόσο τρυφερό και τόσο αξιαγάπητο και θέλει πολλή αγάπη. Όσο περισσότερο μπορείτε να το αγκαλιάσετε, τόσο πιο ευτυχισμένο θα είναι.

Σε αντάλλαγμα, θα σας δώσει επίσης πολλές αγκαλιές και φιλιά. Όντως, είναι πολύ στοργικό, όσο και εκδηλωτικό στην περίπτωση των ανθρώπων που εμπιστεύεται. Ένα αγόρι Ταύρος είναι πάντα το αγαπημένο της μαμάς του και ένα κορίτσι Ταύρος είναι πάντα η αγαπημένη του μπαμπά της. Το αγόρι θα είναι εντελώς αρρενωπό, ενώ το κορίτσι θα είναι εντελώς θηλυκό. Μερικά από τα κορίτσια Ταύροι μπορεί να αποδειχθούν αγοροκόριτσα. Ωστόσο, θα εξακολουθούν να έχουν όλες τις γοητείες του θηλυκού και να τις δείξουν όποτε θέλουν. Ένα παιδί Ταύρος είναι συχνά πιο ικανό από ότι τα άλλα παιδιά.Επίσης, είναι πολύ πιο συναισθηματικά ασφαλές, χωρίς δείχνουν το παραμικρό ίχνος αυθορμητισμού. Μπορεί να γίνει λίγο διστακτικό και αρνητικό κάποιες φορές, αλλά θα είναι απαλλαγμένο από τα περισσότερα από τα συνήθη ξεσπάσματα. Ένα παιδί Ταύρος είναι αρκετά ήρεμο, χαρούμενο και θα διατηρήσει την ψυχραιμία του, μέχρι το σημείο που ωθείται στα όρια που παρά τη θέλησή του. Δεν υπάρχει τίποτα απρόβλεπτο στη συμπεριφορά του. Όντως, είναι πιο ώριμο από σχεδόν όλα τα άλλα παιδιά. Του αρέσει η παρέα, αλλά θα νιώσει άβολα αν γίνεται το επίκεντρο της προσοχής.

Ιδιότητες όπως αγένεια, η κακή συμπεριφορά και αυθάδεια δεν ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά του προφίλ. Ωστόσο, μην πιέσετε για κάτι ένα παιδί Ταύρο. Είναι κάτι που το μισεί. Οι φωνές δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Απλά δείξτε του πραγματική αγάπη και στοργή και θα ακολουθήσει εύκολα ό, τι αυστηρά αρνούνταν μόλις λίγα λεπτά πριν. Τα παιδιά Ταύροι ανταποκρίνονται στην κοινή λογική και στο κοινό αίσθημα. Θέλουν την απλή και ακριβή αλήθεια. Μόνο οι πρακτικές και λογικές εξηγήσεις μπορούν να τα πείσουν.

Απαλά χρώματα και ήχοι έχουν πάντα ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα παιδί Ταύρο. Είναι επίσης πιθανό να ενδιαφέρεται για τις δημιουργικές τέχνες – όπως η ζωγραφική. Θα είναι πολύ ειλικρινές στις σπουδές του, καλό στην απομνημόνευση, έχει εξαιρετικές ικανότητες συγκέντρωσης και είναι εξαιρετικά εργατικό. Δεν έχει μια επαναστατική φύση και θα τηρήσει υπάκουα ότι λέτε, για όσο διάστημα το ύφος σας είναι γλυκό και όχι δηκτικό. Ένα παιδί Ταύρος μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο για να μάθει τα πραγματικά γεγονότα, αλλά έχει μια πολύ καλή μνήμη και θα θυμάται τις λεπτομέρειες για όλη τη ζωή του.

Αν έχει γεννηθεί το Μάιο, πρέπει να αποδεχθείτε το γεγονός ότι δεν μπορείτε να το διατάξετε. Είναι καλύτερα να μαλακώσετε την καρδιά του με αγάπη. Η πίεση θα το κάνει να πεισμώσει και θα πετύχετε τίποτα. Και τα αγόρια και τα κορίτσια Ταύροι είναι πολύ αφοσιωμένα στους αγαπημένους τους και θα κάνουν τα πάντα για να τους βοηθήσουν. Το μόνο που χρειάζονται είναι ένα ζεστό, άνετο σπίτι, όπου να γαλουχούνται με αγάπη και φροντίδα. Περιβάλλετέ τα με θετικούς ανθρώπους και θετικό περιβάλλον και θα σας βοηθήσουν να είστε ευχαριστημένοι και σε ειρήνη με τον εαυτό σας κάποια μέρα!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.