Ένας Ζυγός είναι υπέρ του να σταθμίζει τα υπέρ και τα κατά σε μεγάλο βαθμό πριν τη λήψη κάποιας απόφασης. Ένας Κριός λαμβάνει πρώτα την απόφαση και στη συνέχεια σκέφεται τις συνέπειές της. Ο Ζυγός πάντα θα εξετάσει και τις δύο πλευρές του νομίσματος και θα λάβει επίσης υπ' όψη και τη γνώμη των άλλων. Ο Κριοός είναι πιο πιθανό να εμμείνει στην άποψή του και να δείξει πλήρη αδιαφορία για τις απόψεις άλλων. Αν ξεπεραστεί αυτή η βασική διαφορά τα δύο ζώδια ταιριάζουν πολύ καλά. Ο Κριός θα πρέπει επίσης να σέβεται το Ζυγό και να του ανταποδίδει την αγάπη και την ζεστασιά του.

Η σχέση τους θα πρέπει να βασίζεται σε ισχυρή συναισθηματική έλξη. Τον ξένοιαστο και ήσυχο χαρακτήρα του Ζυγού θα συμπληρώσει η έντονη προσωπικότητα του Κριού, ο οποίος πάντα αναζητά νέους τρόπους για περιπέτεια. Ο Ζυγός μπορεί να διδάξει τον Κριό τη σημασία της υπομονής και της αναμονής πριν κάνει κάτι απερίσκεπτα. Από την άλλη πλευρά, ο Κριός θα διδάξει τη σημασία του να βασίζεται κανείς στον εαυτό του και θα του μταδώσει την αίσθηση της περιπέτειας. Αν και οι δύο είναι μοναδικοί με τον τρόπο τους, αν γίνουν κάποιες μικρές προσαρμογές, το ζευγάρι αυτό θα είναι απλά τέλειο.

Κριός άνδρας - Ζυγός γυναίκα
Ένας άνδρας Κριός και μια γυναίκα Ζυγός μπορεί να παρουσιάσουν άμεση και έντονη έλξη όταν θα συναντηθούν για πρώτη φορά. Η έλξη αυτή μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο από το σύνηθες, αλλά αν αυτή τελικά διαρκέσει για πάντα ή πολύ λίγο είναι ένα εντελώς διαφορετικό ζήτημα. Και οι δύο αγαπούν την πνευματική διέγερση, είναι εξωστρεφείς, τους αρέσει να μιλάνε και δεν αντιμετωπίζουν δυσκολία στην επικοινωνία με τους γύρω τους. Ωστόσο, αν και η ιδιοσυγκρασία τους μπορεί να είναι κάπως διαφορετική, στην πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Η αναποφασιστικότητα της μπορεί να τον κάνει να χάνει την ψυχραιμία του, ενώ η επιθετικότητα του, μπορεί να διαταράξει την εσωτερική αρμονία της. Εδώ η λέξη κλειδί είναι η προσαρμογή.

Κριός γυναίκα - Ζυγός άνδρας
Ο Ζυγός άνδρας γενικά χρειάζεται πολύ χρόνο για να αποφασίσει και το ίδιο ισχύει και όταν χρειάζεται να αποφασίσει για το σύντροφό του. Αυτή η ταλάντευση θα κάνει την πραγματικά ρομαντική Κριό να απομακρυνθεί από τη σχέση. Θα της είναι επίσης δύσκολο να αντιμετωπίσει το ότι πάντα αλλάζει γνώμες. Ταυτόχρονα, αυτός θα βρει τον αυθορμητισμό της εντελώς αντίθετο με το χαλαρό ρυθμό του. Από τη θετική πλευρά, ένας Ζυγός θα είναι πάντα εκεί για να προστατεύσει τη γυναίκα Κριό κάθε φορά που πληγώνεται εξαιτίας της ορμή της. Επίσης αυτός θα εξυμνεί την ομορφία της θα υπάρχουν πάντα οι ρομαντικές περίοδοι που θα τους επιτρέπουν να κοιτάνε εμπρός.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.