Όντας ερωτευμένος με ένα άνδρα Παρθένο σημαίνει να ζεις σε ένα πρακτικό κόσμο, όπου δεν θα υπάρχει είναι ονειρικό παραμύθι. Εάν είστε πάρα πολύ συναισθηματική, τότε καλύτερα να κάνετε πίσω τώρα. Θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ καιρό για να τον κάνετε να εμπλακεί σε σχέση. Ακόμα και όταν το κάνει, μην περιμένετε να τραγουδήσει ρομαντικά ποιήματα για σας ή να παραμείνει κάτω από το παράθυρό σας για να σας κάνει σερενάτα. Δεν είναι ότι οι άνδρες Παρθένοι δεν ξέρουν πώς να αγαπούν. Απλά ο τρόπος έκφρασης τους, είναι διαφορετικός από τους άλλους. Είναι εξαιρετικά αφιερωμένοι προς την οικογένεια και τους φίλους τους.

Πάντοτε τους βοηθούν και έχουν ισχυρό το αίσθημα της εργασίας και του καθήκοντος. Η υπερβολική έκθεση των συναισθημάτων του δημιουργεί δυσάρεστη κατάσταση και πάρα πολύ σύγχυση. Ένας άνδρας Παρθένος θα είναι κοντά σας όταν τον χρειάζεστε, θα φροντίζει για εσάς και υπάκουα θα αναλάβει όλες τις ευθύνες ως σύζυγος. Ωστόσο, μη τον επιβαρύνεται με ακραία συναισθήματα, ευαίσθητη στοργή και δακρυσμένες υποσχέσεις. Εάν δεν το βάλει στα πόδια, θα γίνει πάρα πολύ ψυχρός, και μπορεί να έρθει ακόμη και το τέλος της αγάπης του για εσάς.Αυτό δεν σημαίνει ότι ένας άντρας Παρθένος δεν μπορεί να μαλακώσει. Αρκεί να διατηρείτε σωστή θερμοκρασία. Η πάρα πολύ επιφυλακτικότητα ή η υπερβολική εγγύτητα δεν είναι αυτό που θέλει. Λίγο αισθησιασμός, μαζί με κάποια δόση εξυπνάδας και μια ενδιαφέρουσα διάθεση είναι αυτό που εκείνος θέλει. Για εκείνον, η ποιότητα του χρόνου που περνάει με σας, σημαίνει περισσότερα από την ποσότητα. Είναι συνήθως πολύ προσεκτικός, ενώ βρίσκεται σε μια σχέση. Εάν αποδειχθεί ότι σφάλει, θα ριχτεί με τα μούτρα στη δουλειά, θα αποφύγει τις κοινωνικές συγκεντρώσεις και θα είναι τριπλά προσεκτικός με τους ανθρώπους.

Οι άνδρες Παρθένοι δεν τρέχουν πίσω από τα κορίτσια και το ρομαντισμό. Στην πραγματικότητα δεν τον πειράζει αν είναι και μόνος. Έτσι, θα πρέπει να τον κάνετε να συνειδητοποιήσει ότι είναι ερωτευμένος και ότι πρέπει να δημιουργήσετε μια σχέση. Θυμηθείτε, η λεπτότητα είναι το κλειδί για όλα αυτά. Αν θέλει, μπορεί να σας αποπλανήσει πολύ εύκολα, ενώ παραμένει λεπτός. Δεν είναι επιρρεπής στα φλερτ, οπότε δεν έχετε λόγους να αμφιβάλετε προθέσεις του. Είναι πολύ ευαίσθητος, επιλεκτικός και ειλικρινής για να επιδοθεί σε τέτοιου είδους συμπεριφορά. Η αγάπη ενός άνδρα Παρθένου είναι καθαρή, αθώα και αγνή, αν και μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο για να την κερδίσετε.

Ποτέ μην περιμένετε από αυτόν να σας ερωτευτεί με την πρώτη ματιά. Είναι πολύ προσεκτικός με τα πάντα και αυτό περιλαμβάνει την αγάπη και τις σχέσεις. Τα ψέματα θα σας οδηγήσουν πουθενά μαζί του. Θέλει μια πραγματική και έντιμη σχέση και η ανεντιμότητα δεν μπορεί να σταθεί ακόμη και για ένα δευτερόλεπτο. Το να αναστατώσετε τα συναισθήματα ενός άνδρα Παρθένου είναι ένα πολύ δύσκολο έργο, διότι ποτέ δεν ψάχνει συνειδητά για ένα σύντροφο. Θυμηθείτε, ότι έχει μια καρδιά που πρέπει να κυριαρχήσετε με το σωστό τρόπος. Μπορεί να πάρει χρόνο, αλλά θα αξίζει την αναμονή.

Μόλις έχετε κερδίσει την καρδιά του, ποτέ δεν θα αισθανθείτε ξανά χωρίς αγάπη ή παραμελημένη. Η αγάπη του, θα καίει για σας με μια σταθερή φλόγα, η οποία ποτέ δεν θα τρεμοπαίξει ακόμα και για ένα λεπτό. Θα σας ανταμείψει με ένα σύζυγο που είναι εντελώς ειλικρινής, υπομονετικός, αξιόπιστος και θα σας αγαπά πάντα. Δεν θα πρέπει ποτέ να ανησυχήσετε για τη σταθερότητα είτε είναι συναισθηματική είτε οικονομική. Ένας άνδρας Παρθένος δεν είναι καθόλου επιρρεπής στην περιπλάνηση και ποτέ δε θα χρειαστεί να προσέχουμε για αυτό. Θα σας πλημμυρίσει με προσοχή και ανησυχία, όταν το χρειάζεστε.

Έχει έντονη μνήμη και θα θυμάται ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια. Δεν θα πρέπει να του υπενθυμίσετε την επέτειο, τα γενέθλια ή άλλες σημαντικές ημερομηνίες. Μπορεί να μην καταλαβαίνει γιατί αυτές οι μέρες είναι τόσο σημαντικές για εσάς, αλλά θα τις θυμάται. Οι άνδρες Παρθένοι δεν είναι πάρα πολύ ζηλιάρηδες, αλλά είναι ακραία κτητικοί. Είναι πολύ πιστοί και θα περιμένουν το ίδιο από εσάς. Είναι καλύτερο να κάψετε τα ερωτικά γράμματα του πρώην φίλου σας. Μόλις κάτι τελειώσει, τελείωσε. Οι συναισθηματικές εκκλήσεις και τα δάκρυα δεν θα τον κάνουν να υποχωρήσει στο ελάχιστο.

Έτσι, καλύτερο παίξτε με ασφάλεια. Σε ένα άνδρα Παρθένο δεν του αρέσουν οι γυναίκες που δεν μιλάνε, που δεν έχουν ιδέα για τα πράγματα γύρω τους και είναι χαζοχαρούμενες. Μπορεί να είστε η πιο καυτή παρουσία στην περιοχή αλλά, εάν δεν έχετε μυαλό, δεν θα σας κοιτάξει καν. Η απρέπεια και η αγένεια τον απωθεί. Έτσι, ξεχάστε το κοντό και αποκαλυπτικό μαύρο σας φόρεμα. Οι γυναίκες που του αρέσουν πρέπει να είναι καθαρές – στο σώμα, στο μυαλό και την ψυχή. Εάν θέλετε να κερδίσετε την αγάπη ενός άνδρα Παρθένου, βεβαιωθείτε ότι έχετε άψογη ηθική, πεντακάθαρο σπίτι, άριστες δεξιότητες μαγειρικής και αξιοπρεπή αίσθηση ντυσίματος. Είναι επιρρεπής στην εύρεση σφαλμάτων σε άλλους, αλλά σας παρακαλώ να μην του δώσετε λεπτομερείς λόγους να το κάνει στην περίπτωσή σας.


Θα είναι πολύ υπεύθυνος πατέρας και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της διάνοιας των παιδιών. Θα τα μάθει επίσης καλούς τρόπους, ευπρέπεια και την αξία του να βοηθάς όσους έχουν ανάγκη. Ποτέ δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε για την πειθαρχία, αφού ο ίδιος θα ασχοληθεί με αυτόν τον τομέα. Ωστόσο, θα πρέπει να διδάξετε τον Παρθένο σύζυγό σας πώς να εκφράσει τη στοργή και την αγάπη του και να ελέγχει την κριτική συμπεριφορά του. Όταν γίνεται λίγο εκκεντρικός, αφήστε τον ήσυχο και αυτός θα είναι και πάλι ο συνηθισμένος σύντομα. Με ένα άνδρα Παρθένο, θα έχετε ένα σύντροφο που θα σας τυλίξει με αγάπη και φροντίδα, ακόμα και όταν δεν μοιάζετε είκοσι ετών πια!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.