Ο Ζυγός αναζητά ένα σύντροφο ο οποίος μπορεί να τον κάνει να αισθάνεται πλήρης και να αναδείξει το καλύτερο του εαυτό. Ο σύντροφός του πρέπει να έχει πάρα πολύ υπομονή, δεδομένου ότι χρειάζεται πολύ χρόνο για να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα και να πάρει μια απόφαση. Έχει να αναλύσει κάθε πτυχή της κατάστασης, ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά του και στη συνέχεια, τελικά καθορίζει με ποια πλευρά θα είναι. Ακόμα και μετά από τόση συζήτηση, μπορεί να αλλάξει αμέσως τη γνώμη του αν νομίζει ότι ήταν άδικο.

Έτσι, αν κάποιος είναι σε μια σχέση με Ζυγό, τότε θα πρέπει να πάρει μαθήματα ανεκτικότητας. Αυτό συμβαίνει επειδή η ανυπομονησία του διαταράσσει την ψυχική του ισορροπία και μπορεί να πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο από ότι χρειάζεται πριν να καταλήξει σε οριστική απόφαση. Ένας Ζυγός επιθυμεί την τελειότητα στη ζωή του και ένα άτομο που θέλει προχειρότητες πρέπει να ξεχάσει τη συμβατότητα με αυτό το ζώδιο. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πράγματα σε αυτόν είναι το ζεστό χαμόγελό του και τη στιγμή που εκτεθείτε σε αυτό, δεν θα έχετε πιθανότητες να απομακρυνθείτε από αυτόν.

Ζυγός - Κριός
Ένας Ζυγός είναι υπέρ του να σταθμίζει τα υπέρ και τα κατά σε μεγάλο βαθμό πριν τη λήψη κάποιας απόφασης. Ένας Κριός λαμβάνει πρώτα την απόφαση και στη συνέχεια σκέφεται τις συνέπειές της. Ο Ζυγός πάντα θα εξετάσει και τις δύο πλευρές του νομίσματος και θα λάβει επίσης υπ' όψη και τη γνώμη των άλλων.

Ζυγός - Ταύρος
Ένας Ταύρος καθώς και ένας Ζυγός προσπαθούν να μείνουν όσο πιο μακριά γίνεται από συγκρούσεις. Θέλουν μια ζωή που είναι γεμάτη με ειρήνη και αρμονία και που να στερείται παντελώς περιττών διαφωνιών.

Ζυγός - Δίδυμοι
Συνήθως μεταξύ των Διδύμων και των Ζυγών υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια και έλξη. Και οι δύο αγαπούν τους ανθρώπους και μεγάλες συγκεντρώσεις. Τους αρέσει να συνομιλούν με τους ανθρώπους και να είναι μέρος του πλήθους.

Ζυγός - Καρκίνος
Υπάρχουν τόσες ομοιότητες στην προσωπικότητα ενός Καρκίνου και ενός Ζυγού, όσες και διαφορές. Και οι δύο θέλουν αρμονία στη ζωή τους και προσπαθούν να μένουν όσο το δυνατόν πιο μακριά από διχόνοιες.

Ζυγός - Λέων
Λέων και Ζυγός έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά τους και η σχέση τους μπορεί να δείξει μεγάλη συμβατότητα. Και οι δύο γεννήθηκαν για να ερωτευτούν και μπορούν να το κάνουν αυτό με μεγάλη ευκολία.

Ζυγός - Παρθένος
Ο δεσμός ενός Παρθένος και ενός Ζυγού δεν μπορεί να λειτουργήσει πολύ ομαλά. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι ότι έχουν διαφορετική φύση καθώς και διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες.

Ζυγός - Ζυγός
Το ισχυρό σημείο της σχέσης μεταξύ δύο Ζυγών είναι ότι μοιράζονται τα ίδια θετικά χαρακτηριστικά. Η αδυναμία μιας τέτοιας σχέσης είναι ότι έχουν επίσης τα ίδια αρνητικά χαρακτηριστικά.

Ζυγός - Σκορπιός
Αν εξετάσουμε τα συναισθήματα, ο Σκορπιός παίρνει το προβάδισμα έναντι του Ζυγού. Τα συναισθήματά του είναι πολύ βαθύτερο και είναι πολύ πιο έντονα. Όταν ένας Ζυγός κάνει μια σχέση, διατηρεί πάντα μια μικρή απόσταση και επιφυλακτικότητα.

Ζυγός - Τοξότης
Ζυγός και Τοξότης μοιράζονται μια σειρά από χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους και αυτό είναι ένας από τους κύριους λόγους που έχουν καλές πιθανότητες σε μια σχέση. Και οι δύο αγαπούν την ελευθερία, όπως και να αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους γύρω τους και πάντα έχουν την τάση για την ανακάλυψη νέων πραγμάτων.

Ζυγός - Αιγόκερως
Libra Σκορπιός και είναι κάπως διαφορετική και αρκετά ομοειδή. Η ρομαντική συμβατότητα της σχέσης τους είναι εξαρτάται από το πόσο πολύ η μία από αυτές είναι έτοιμη να προσαρμοστεί.

Ζυγός - Υδροχόος
Ο Ζυγός όπως και ο Υδροχόος είναι κοινωνικά άτομα, που αγαπούν τις συναναστροφές, τις συζητήσεις και λατρεύουν τις συναθροίσεις. Έχουν αρκετούς φίλους και σπάνια μπορεί να τους δει κανείς χωρίς παρέα.

Ζυγός - Ιχθείς
Η σχέση ενός Ζυγού και ενός Ιχθύ δεν έχει πολλές πιθανότητες συμβατότητας. Και οι δύο είναι πολύ ευαίσθητοι και προσπαθούν να αποφεύγουν κάθε είδους διαφωνίες ή επιθετικές συμπεριφορές.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.