Ένα παιδί Κριός πρέπει να έχει όλη την προσοχή σας με οποιοδήποτε κόστος. Σε ό, τι το αφορά, είναι το αφεντικό και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το αγνοήσετε. Καθώς ξεκινά να μεγαλώνει, η προσοχή του γίνεται όλο και πιο εκλεπτυσμένη. Από τη γκρίνια και το κλάμα, θα έρθει να κτυπήσει το τραπέζι με το παιδικό τους κουταλάκι, όταν δεν τον ακούς. Η λεπτότητα, δεν είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του παιδιού Κριού. Θα φωνάζουν με όλη τους τη δύναμη για να σας ενημερώσουμε τι ακριβώς θέλουν. Αυτό το χαρακτηριστικό το παρουσιάζουν τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια Κριοί.

Είναι αρκετά πρόθυμα για τα πάντα, και ξεκινάνε να μιλάνε από τότε που θα περπατήσουν. Το σύνηθες είναι να αρχίσουν να κάνουν πράγματα πολύ πριν από τα άλλα παιδιά. Αν θέλετε να μάθει την πειθαρχία, είναι καλύτερα να αρχίσετε τα μαθήματα από τη στιγμή που θα βγείτε από το μαιευτήριο. Δεν είναι το παιδί που θα μάθει από τα λάθη του, οπότε καλύτερα να κρατήσουμε όλες τις πρίζες στο σπίτι καλυμμένες και όλα τα μαχαίρια μακριά του. Ένα μωρό Κριός είναι πολύ στοργικό και αυτό το συναίσθημα θα αποδειχθεί αρκετά συχνά. Θα σας δώσει μια ζεστή αγκαλιά κάθε λίγο και λιγάκι και θα σας καληνυχτίσει με ένα φιλί κάθε βράδυ.

Η θέα ανθρώπων εξουσίας τον κάνει πεισματάρη. Δείξτε του σεβασμό, αν θέλετε να καταλάβει κάτι. Νευριάζει γρήγορα, αλλά σπάνια διαρκεί πολύ. Αφού ηρεμήσει, θα είναι ο συνήθης εύθυμος εαυτός του και πάλι. Το παιδί Κριός δεν είναι καθόλου εγωιστής και θα μοιραστεί εύκολα τα πιο αγαπημένα παιχνίδια του με όλους. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι τα άλλα παιδιά, δεν είναι αγενή γι 'αυτόν. Διαφορετικά, η γενναιοδωρία, θα φτάσει στο τέλος της και θα έρθει η στιγμή καυγάδες. Αν θέλετε να το κάνετε να κάνει κάτι, μην τον συγκρίνετε απλά προκαλέστε τον.

Αυτό θα κάνει την εργασία που του αναθέσατε χωρίς να χρειαστεί να το επαναλάβετε ξανά. Μόλις κάποιος παιδί Κριός μαθαίνει κάτι, θα το θυμάται σε όλη τη ζωή του. Είναι πολύ δημιουργικό και έχει μια ζωηρή φαντασία. Ονειρεύεται το πιο αδύνατα όνειρα, αλλά θα επιστρέφει πάντα στην πραγματικότητα. Λιγάκι μπερδεμένο! Η πρακτικότητα αναμιγνύεται με τα όνειρα! Ωστόσο αυτό αντικατοπτρίζει ότι είναι και ένα μωρό Κριός, ένας περίεργος συνδυασμός αντιφατικών πραγμάτων. Αυτός πρέπει να είναι ο πρώτος που θα κάνει κάτι και πάντα θα θέλει να ηγείται.

Κάτω από το σκληρό εξωτερικό περίβλημα ενός παιδιού Κριού κρύβεται μια ευαίσθητη καρδιά, που είναι αρκετά ευάλωτη. Υποφέρει αν δεν του δείξετε αγάπη και χρειάζεται συνεχή διαβεβαίωση από εσάς. Πολλές φορές, θα τρέξει στην αγκαλιά σας, αφού συγκρουστεί με τον πραγματικό κόσμο. Αγκαλιάστε το σφιχτά για να γιατρέψετε τη ραγισμένη καρδιά του. Διαφορετικά, θα συντριβεί πλήρως. Τα θαύματα, οι νεράιδες, ο Άγιος Βασίλης και οι άγγελοι είναι κάτι στο οποίο πιστεύουν όλα τα παιδιά Κριοί. Ωστόσο, προσπαθήστε να μην είστε αυτός που θα τους πείτε ότι κάνουν λάθος.

Ένα παιδί Κριός είναι ανυπόμονο και μπορεί να χρειαστεί να κρύψετε το δώρο των γενεθλίων του σε κάποιο ντουλάπι. Δεν είναι πάρα πολύ καλό με τα οικονομικά, αλλά θα δώσει και τις λιγοστές του οικονομίες στα άτομα με ειδικές ανάγκες ή σε κάποιο γηροκομείο. Δεν μπορεί να ανεχθεί την αδικία ή να του παρουσιάσετε κάποιο λάθος πρόσωπο ως σωστό. Δίνοντας του εντολές δεν πρόκειται να κάνει τίποτα. Είναι καλύτερα να του αναθέσετε την ίδια εργασία με ένα χαμόγελο! Θα πάει αμέσως να κάνει αυτό που του ζητήσατε. Ένα παιδί Κριός αγαπά την ελευθερία του γι' αυτό μην τον περιμένετε να το περιορίσετε. Είναι πολύ αισιόδοξο και οι αρνητικές και οδυνηρές σκέψεις μπορούν να το βλάψουν πραγματικά βαθιά.

Η υπευθυνότητα, δεν είναι ένα από τα χαρακτηριστικά ενός παιδιού Κριού. Θα πρέπει να του την διδάξετε μέσα από τη λογική και την αγάπη. Ο έπαινος το κάνει να κάνει τα σωστά πράγματα πιο συχνά. Εάν θέλετε να μην πλέκει σε φασαρίες, βεβαιωθείτε ότι δεν κάθεται αδρανής. «Ανεργία μήτηρ πάσης κακίας» ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του μωρού Κριού. Ταυτόχρονα, εξασφαλίστε ότι ξεκουράζεται αρκετά για να αναπληρώσει την ενέργειά του. Να το αγαπάτε, να το ανατρέφετε και να το καθοδηγείτε με ευγένεια και ένα παιδί Κριός θα ονειρεύεται το πιο αδύνατα όνειρα και θα τα κάνει αληθινά!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.