Έχοντας ένα παιδί Δίδυμο είναι σαν να είστε μέσα στην περιπέτεια όλη την ώρα. Θα είστε πάντα στο τρέξιμο, προσπαθώντας να καλύψετε τη διαφορά με αυτό. Από τη στιγμή που ξεκινά να περπατά, καλύτερα βάλτε τα παπούτσια του τζόκινγκ. Ωστόσο, μην προσπαθήσετε ποτέ να το περιορίσετε σε ένα μόνο σημείο όπως ένα παρκοκρέβατο. Θα το κάνετε δυστυχισμένο. Τα χαρακτηριστικά του προφίλ του το καθιστούν εξερευνητή, και ένα άτομο που αναζητά συνεχώς. Περιορίζοντας το πάρα πολύ μπορεί να παρεμποδίσετε την συναισθηματική του ανάπτυξη. Τα παιδιά Δίδυμοι ανήκουν στο σημάδι του αέρα και είναι ακριβώς όπως ο αέρας, πρέπει να είναι συνεχώς σε κίνηση.Η υπομονή δεν είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους, το βρίσκουν δύσκολο να παραμείνουν σταθερά για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχουν τη συνήθεια να κάνουν περισσότερα από ένα πράγματα ταυτόχρονα. Μπορούν να γίνουν πιο αργά με την πάροδο των χρόνων, αλλά θα παραμείνουν νευρικά. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του προφίλ ενός παιδιού Δίδυμου, είναι εξαιρετικά φιλικό, ενεργό, περίεργο και έξυπνο. Έχει μια διπλή προσωπικότητα και είναι καλύτερα να την αποδεχθείτε. Ωστόσο, ο διπλασιασμός θα λειτουργήσει και στην περίπτωση των ταλέντων επίσης. Έχει τον τρόπο του με τις λέξεις και μπορεί εύκολα να παίξει μαζί τους. Του αρέσει επίσης να συνομιλεί με άλλους και να μοιράζεται  τις γνώσεις του μαζί τους.

Ένα παιδί Δίδυμος είναι αρκετά χιουμοριστικό και έχει μια έντονη πνευματώδη πλευρά. Για εκείνο, η φαντασία και η πραγματικότητα έχουν συνδυαστεί και ζει ταυτόχρονα και στους δύο κόσμους. Μπορεί να διογκώσει την αλήθεια λίγο, αλλά θα είναι εντελώς ακίνδυνο και με σκοπό να παρουσιάσει μια πιο πολύχρωμη κατάσταση. Ωστόσο, μην το επιπλήξετε για αυτό. Αντί αυτού, να του ζητήσετε να αφήσει στην άκρη τη φαντασία του, και να λέει πάντα την αλήθεια. Ποτέ μην προσπαθήσετε να σταματήσετε ένα παιδί Δίδυμο να εκφράσει τον εαυτό του ή να επικοινωνεί με τους άλλους.

Μπορεί να το κάνετε να χαθεί σε ένα κόσμο ψευδαισθήσεων για αυτοάμυνα. Τυπικότητα και Δίδυμοι είναι δύο εντελώς αντίθετα πράγματα. Θα τρέχει πάντα σε κάποιον ή κάτι την εν λόγω στιγμή, εξαιτίας του οποίου θα αργοπορεί. Δύσκολα θα ακούσει κάτι χωρίς διακοπή, κυρίως επειδή έχει ήδη μαντέψει το υπόλοιπο της ιστορίας. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές, το ίδιο θα επαναλαμβάνει όσα έχει ήδη πει. Οι Δίδυμοι έχουν πολύ μικρό χρονικό όριο συγκέντρωσης και τείνουν να αποσπούνται πολύ εύκολα.

Το τηλέφωνο είναι κάτι χωρίς το οποίο δεν μπορεί να επιβιώσει ο Δίδυμος, είτε αυτός είναι ενήλικας ή παιδί. Κατά καιρούς, φαίνεται ότι γεννήθηκε με ένα τηλέφωνο σε κάθε χέρι. Αυτό είναι γιατί δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς να συνομιλούν με τους ανθρώπους. Αλλάζει τη γνώμη του πολύ συχνά και είναι πάντα στο δρόμο για κάπου. Κάθε δεύτερη μέρα, μπορεί να αλλάζει τα σχέδια για το μέλλον επίσης. Αλλά είναι αξιολάτρευτο! Θυμηθείτε, ακόμα και όταν έχετε μόνο ένα παιδί το οποίο είναι Δίδυμος, με τη διπλή φύση του, θα αντισταθμίσει το άλλο που δεν έχετε.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.