Οι Ιχθείς, είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια. Δεδομένου ότι είναι το τελευταίο ζώδιο, έχει κάποιες από τις ιδιότητες όλων των υπόλοιπων ζωδίων. Αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσουμε έναν Ιχθύ. Ωστόσο, διερευνώντας λίγο βαθύτερα θα διαπιστώσουμε ότι είναι πολύ ντροπαλό άτομο, που του αρέσει να είναι εσωστρεφές και έχει μια επιφυλακτική στάση απέναντι στη ζωή. Είναι πολύ ευγενικός και συμπαθές προς όλους και ποτέ δεν θα κρίνει οποιοδήποτε πρόσωπο.

Είναι απίθανο να σχηματίσει γνώμη για κάποιον και να τον ταξινομήσει ως ένοχο ή μη. Προσπαθεί να καταλάβει τους ανθρώπους αντί να τους αξιολογήσει. Εάν ένας Ιχθύς αποφασίσει να κινηθεί κόντρα στο ρεύμα και τις ανηφοριές της ζωής, να είστε σίγουροι ότι θα φτάσει τα υψηλότερα κλιμάκια της επιτυχίας. Δεδομένου ότι τα ψάρια εμφανίζουν ελάχιστα από τα συναισθήματά τους, είναι πολύ δύσκολο να τα καταλάβουμε και αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για τη συμβατότητά του με τα άλλα ζώδια.

Ιχθείς - Κριός
Μια σχέση μεταξύ του Κριού και των Ιχθύων δεν είναι μια από τις καλύτερες που μπορεί να υπάρξει. Η αμεσότητα και η έλλειψη λεπτότητας του Κριού μπορεί να βλάψει τα ευαίσθητα ψαράκια.

Ιχθείς - Ταύρος
Ο Ταύρος όπως και ένας Ιχθείς έχει μια στάση κατανόησης, ήπιων τόνων προσωπικότητα και συμπαθή διάθεση. Τους αρέσει να συντηρούν την αρμονία στις σχέσεις τους.

Ιχθείς - Δίδυμοι
Ένας Δίδυμος είναι τόσο ανοιχτός σε νέες ιδέες και απόψεις όπως και ένας Ιχθύς. Και οι δύο είναι αρκετά ευέλικτοι και προσαρμόσιμοι. Κανένας τους δεν εμμένει στις δικές τους απόψεις και επίσης δεν αγνοούν τις απόψεις των άλλων.

Ιχθείς - Καρκίνος
Όταν ο Καρκίνος και ο Ιχθείς βρεθούν μαζί, το αποτέλεσμα θα είναι μια υπερχείλιση των συναισθημάτων. Και οι δύο είναι εξαιρετικά συμπονετικοί, γεμάτη από ευαισθησία και εντελώς συναισθηματικοί.

Ιχθείς - Λέων
Υπάρχουν πολλές αντίθετες αξίες μεταξύ ενός Λέοντα και ενός Ιχθύ και περιέργως, οι διαφορές αυτές μπορεί να είναι προς όφελος της σχέσης τους. Το ενδιαφέρον ενός Ιχθύ δεν περιορίζεται στον εαυτό του όπως τους Λέοντα και δεν έχει καμία επιθυμία να ανταγωνιστεί με κανέναν.

Ιχθείς - Παρθένος
Η συμβατότητα της σχέσης μεταξύ μιας Παρθένου και ενός Ιχθύ μπορεί να πάρει δύο κατευθύνσεις - καλή ή κακή. Η Παρθένος δεν είναι ποτέ ασαφής για τίποτα στη ζωή και η ζωή της έχει προγραμματιστεί και οργανωθεί όπως πρέπει και μπορεί να είναι.

Ιχθείς - Ζυγός
Η σχέση ενός Ζυγού και ενός Ιχθύ δεν έχει πολλές πιθανότητες συμβατότητας. Και οι δύο είναι πολύ ευαίσθητοι και προσπαθούν να αποφεύγουν κάθε είδους διαφωνίες ή επιθετικές συμπεριφορές.

Ιχθείς - Σκορπιός
Σκορπιός και Ιχθείς μοιράζονται το ίδιο ευαίσθητο χαρακτήρα, που υπερχειλίζει με συναισθήματα και συμπόνια. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα ψάρια δείχνουν εύκολα αυτό που αισθάνονται, αλλά ο Σκορπιός δεν το κάνει.

Ιχθείς - Τοξότης
Ο Τοξότης όπως και οι Ιχθείς έχουν αρκετά ζωηρή φαντασία και οι δύο τους πρέπει να έχουν ένα όνειρο για το οποίο να ζήσουν τη ζωή τους. Τα περισσότερα από τα όνειρά τους είναι πέρα από την κατανόηση των άλλων ανθρώπων και αυτό τους ενώνει και τους κάνει να νιώθει ο ένας τον άλλο.

Ιχθείς - Αιγόκερως
Οι διαφορές μεταξύ ενός Αιγόκερω και ενός Ιχθύ είναι περισσότερο συχνές από ότι να συμπληρώνουν τις αντιθέσεις τους. Αν και είναι εντελώς αντίθετοι σε τόσες πολλές χαρακτηριστικά και απόψεις, ωστόσο φαίνεται να ταιριάζουν αρκετά καλά μεταξύ τους.

Ιχθείς - Υδροχόος
Ένας Υδροχόος καθώς και ένας Ιχθείς έχουν πολύ ανοιχτόμυαλη στάση απέναντι στη ζωή και οι δύο τους είναι λιγότερο πιθανό να είναι επικριτικοί για οτιδήποτε ή οποιονδήποτε. Ωστόσο, παρουσιάζουν πολλές αντιθέσεις, που κάνουν τη συμβατότητα μεταξύ τους αρκετά δύσκολη.

Ιχθείς - Ιχθείς
Το ψάρι είναι πολύ ευαίσθητο για τα πάντα γύρω του. Τείνει να διαχέει τις αισθήσεις του στο περιβάλλον του και στη συνέχεια να επηρεάζεται πολύ από αυτό. Η σχέση μεταξύ δύο Ιχθύων έχει σίγουρα καλές πιθανότητες επιτυχίας, δεδομένου και οι δυο τους θα είναι σε θέση να καταλάβουν ο ένας τον άλλο πλήρως.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.