Η ποιότητα του πείσματος ενός Ταύρου είναι επίσης ένα μέρος του προφίλ χαρακτηριστικών του Λέοντα. Και οι δύο έχουν μια ισχυρή αποφασιστικότητα και επιμένουν σε μια απόφαση από τη στιγμή που την έχουν λάβει. Σε αυτό το συνδυασμό, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν σοβαρές οι ενδείξεις της μονιμότητας, της σταθερότητα και της αφοσίωσης. Ωστόσο, οι διαφορετικές προσωπικές διαθέσεις τους και τα ασυμβίβαστα γούστα τους μπορεί να οδηγήσουν σε κάποια προβλήματα. Ο Λέων είναι δημοφιλής που αγαπάει να έχει ένα ακροατήριο και την προσοχή του. Από την άλλη πλευρά, ο Ταύρος είναι λίγο συγκρατημένος και προτιμά να μένει μόνος με μερικούς κοντινούς του ανθρώπους. Οι σπατάλες επίσης του Λέοντα δεν ταιριάζουν με το συγκρατημένο Ταύρο.

Παρά τις διαφορές αυτές, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις κατά καιρούς, ο δεσμός μεταξύ τους, δύσκολα θα αποτύχει. Αλλά, θα πρέπει να θυμούνται ότι δεν πρέπει να θεωρούν τον άλλον δεδομένο και να συμβιβάζονται. Το πείσμα θα πρέπει να είναι συγκρατημένο και στους δύο διαφορετικά τα προβλήματα που μπορεί δημιουργήσει είναι πάρα πολύ μεγάλα. Το Λιοντάρι θα απολαύσει τον προσοχή που θα του δείξει ο Ταύρος και με τη σειρά του θα τον γοητεύσει με αυτό τους το χάρισμα. Ο Ταύρος θα αφήσει το  Λιοντάρι να κυριαρχήσει στη σχέση, σε αρκετά μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα την ενίσχυση του ευάλωτου εγώ του. Και οι δύο παρουσιάζουν μεγάλη συμβατότητα στον τομέα του πάθους και του ρομαντισμού.

Ταύρος άνδρας - Λέων γυναίκα
Και τα δύο ζώδια είναι εξαιρετικά παθιασμένα στην αγάπη και αυτό είναι ένα από τα ισχυρά σημεία αυτής της σχέσης. Τώρα, ας δούμε τα ενοχλητικά σημεία. Ένα από τα κύρια θέματα θα είναι το οικονομικό. Ο Λέων αρέσκεται να επιδεικνύεται μέσω του χρήματος ενώ ο Ταύρος είναι πολύ προσεκτικός. Μπορεί να χρειαστούν αρκετές προσπάθειες από την πλευρά τους αλλά αυτό σίγουρα χρειάζεται εξοικείωση και χρόνο. Εκείνη Θα πρέπει να συνηθίσει την πεισματική και αυταρχική στάση του, ενώ εκείνος θα πρέπει να την αφήνει να παίρνει τα ηνία κατά διαστήματα. Επίσης, θα πρέπει να μάθει να μην είναι τόσο σπιτόγατος και και να την βγάζει έξω συχνά και αυτή θα πρέπει να δείξει υπομονή. Όσον αφορά την αφοσίωση και πίστη και οι δύο είναι εξίσου καλοί και δεν πρέπει να ανησυχούν.

Ταύρος γυναίκα - Λέων άνδρας
Η σχέση μεταξύ μιας γυναίκας Ταύρου και ενός άνδρα Λέοντα έχει καλές πιθανότητες επιτυχίας σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, αν και οι δύο είναι έτοιμοι να συμβιβαστούν και να είναι σχετικά προσαρμοστικοί. Εκείνη πρέπει να τονώνει το εγώ του σε τακτική βάση και τον άφησει να έχει τις συνήθειέ του. Ταυτόχρονα, εκείνος θα πρέπει να μάθει να σέβεται τη γνώμη της. Θα πρέπει επίσης να μάθει να ελέγχει το θυμό της, αφού το Λιοντάρι συχνά πυκνά θα βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Όμως εκείνος θα την περιβάλλει με πίστη, αφοσίωση, πάθος και ρομαντισμό. Δεν είναι ένας κακός συνδυασμός αρκεί και οι δύο τους συμφωνήσουν να διαφωνούν.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.