Η γενική προσέγγιση της ζωής της Παρθένου είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη του Τοξότη. Μια Παρθένος προτιμά να έχει μια πολύ συγκεκριμένη εικόνα της κατάστασης, ενώ ο Τοξότης θέλει να έχει μια ευρύτερη, και πολύ πιο γενική προοπτική. Όταν και οι δύο εργάζονται από κοινού σε ένα πρόβλημα, υπάρχουν μικρές πιθανότητες ότι θα το ξεπεράσουν. Ωστόσο, πρέπει να παραδεχθούμε ότι τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα, σε σχέση με τις μεμονωμένες προσπάθειες και αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται.

Ο Τοξότης θα αισθάνεται ενοχλημένος από τις συνεχείς επικρίσεις της Παρθένου, που μπορεί να τον βρει υπερβολικά αμελή ως προς τη συμπεριφορά τους. Για να πετύχει η σχέση πρέπει και οι δύο να έχουν μεγάλη επίπεδα ανοχής και κατανόησης των αμοιβαίων διαφορών τους. Η Παρθένος είναι πολύ οργανωμένη, μεθοδική και προσεκτική, ενώ ένας Τοξότης μπορεί να είναι πολύ ορμητικός, γρήγορος και ανεύθυνος. Το χαρακτηριστικό που συμβάλλει στη συμβατότητά της σχέσης τους είναι ότι τόσο η Παρθένος όσο και ο Τοξότης ανήκουν στα ευμετάβλητα ζώδια και θα το βρουν πολύ δύσκολο να αλλάξουν.

Παρθένος άνδρας – Τοξότης γυναίκα
Δεν υπάρχει καμία εγγύηση της μακροπρόθεσμης συμβατότητας στη σχέση μεταξύ ενός άνδρα Παρθένου και μιας γυναίκας Τοξότη. Αυτός είναι εσωστρεφής, και δεν του αρέσουν οι νέες συναναστροφές πολύ. Αυτή είναι πολύ ενθουσιώδης απέναντι στη ζωή και θέλει να ζήσει κάθε στιγμή της σε πληρέστερο. Η απαισιοδοξία του, η σοβαρότητά του και η χαλαρή στάση μπορεί να είναι υπερβολικά για αυτή ώστε να τα αντιμετωπίσει. Ο υπερβολικός ενθουσιασμός της, η άγρια φύση της και οι απρόβλεπτες ενέργειές της δεν μπορούν να τα πάνε καλά με συντηρητική φύση του. Δεν είναι πολύ καλός συνδυασμός!

Παρθένος γυναίκα – Τοξότης άνδρας
Η βασική προσωπικότητα μιας γυναίκας Παρθένου δεν ταιριάζει με αυτή ενός άνδρα Τοξότη. Όντως είναι σαν δύο αντίθετους πόλους. Είναι ατίθασος και ζει μια ζωή γεμάτη περιπέτεια. Εκείνη από την άλλη πλευρά, είναι πολύ σοβαρή απέναντι στη ζωή και προτιμά να μείνει μακριά από κάθε είδους πειράματα. Δεν θα είναι σε θέση να εκπληρώσει τις ανάγκες της ως προς την προστασία και την ασφάλεια. Όντως, είναι πιο πιθανό να την κάνει να αισθάνονται άγχος και ανησυχία. Εκείνη πιστεύει στην αφοσίωση και έχει ένα ερωτύλο χαρακτήρα. Αυτός θα κουραστεί από της προβλεψιμότητά της και την υπερβολική της σύνεση.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.