Οι Δίδυμοι και ο Καρκίνος και δεν έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Αυτές οι διαφορές τους κάνουν να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο.. Ο Καρκίνος θα είναι πάντα εκεί για να αναλάβει τη φροντίδα του Δίδυμου, όταν επιστρέψει μετά από μια δύσκολη μέρα. Ο Δίδυμος θα φέρει το φως στην καρδιά και η σκωπτική διάθεση ως προς τη ζωή στο συναισθηματικό Καρκίνο. Ο Καρκίνος είναι πολύ πιο συναισθηματικός από τους Διδύμους και τείνει να είναι πιο βαθιά προσηλωμένος στη σχέση. Ο Δίδυμος, από την άλλη πλευρά, επιθυμεί να κρατήσει τα πάντα επιφανειακά και στην εξωτερική τους πλευρά.

Αυτό μπορεί να βλάψει το συναισθηματικό Καρκίνο. Μια άλλη διαφορά που προκύπτει σε αυτή τη συμβατότητα είναι ο διαφορετικός τρόπος επίλυσης των προβλημάτων. Ένας καρκίνος πιστεύει στη δράση, ενώ ένας Δίδυμος πιστεύει σε απλές λέξεις. Η θετική πλευρά αυτής της σχέσης είναι ότι η ευφυΐα, το χιούμορ και το πνεύμα του Διδύμου ελκύει τον Καρκίνο, ο οποίο; με τη σειρά του θα προσφέρει την πολυπόθητη σταθερότητα και δύναμη. Ο καρκίνος αισθάνεται ζηλιάρης και ανασφαλής στη σχέση, λόγω του ερωτύλου χαρακτήρα του Διδύμου, που δεν θέλει δεσμεύσεις.

Δίδυμος άνδρας – Καρκίνος γυναίκα
Η ζωηρότητα, ο ενθουσιασμός και η ενέργεια ενός άνδρα Δίδυμου θα βρει άμεση ανταπόκριση σε μια γυναίκα Καρκίνο. Αυτός θα νικηθεί από την απέριττη γοητεία της και τους ευαίσθητους τρόπους της. Καθώς η σχέση θα προχωρήσει όλο και περισσότερο, όλο και περισσότερες διαφορές θα προκύπτουν. Ο ορθολογισμός του είναι λιγότερο πιθανό να ταιριάξει με την ευαίσθητη και συναισθηματική φύση της. Όντως, αυτός μπορεί να φαίνεται πολύ μακρινή και κρύος για να τη ζεστάνει. Ταυτόχρονα, η αποστροφή του από τη δέσμευση είναι πιθανό να την κάνει να αισθάνεται ανασφάλεια και αυτή μπορεί τελικά να απομακρυνθεί από αυτόν.

Δίδυμος γυναίκα – Καρκίνος άνδρας
Το βαθύ πάθος και η ζηλιάρα φύση μιας Καρκίνου μπορεί να προσελκύσει τη φιλάρεσκη γυναίκα Δίδυμο. Και εδώ είναι που αρχίζει το πρόβλημα! Αυτή δεν είναι ενδιαφέρεται ποτέ για τη δημιουργία μεγάλης διάρκειας σχέσεων, ενώ ο ίδιος φαίνεται να έχει γεννηθεί μόνο για να αναλαμβάνει υποχρεώσεις. Είναι επίσης επιρρεπής στη ζήλια και την καχυποψία, για τις οποίες υπάρχει λόγος, όταν εμπλέκεται μια γυναίκα Δίδυμο. Ένας Καρκίνος έχει ανάγκη για πολλή αγάπη, φροντίδα και προσοχή, κάτι το οποίο δεν αποτελεί και πρώτο της μέλημα. Έχει πάρα πολλά ενδιαφέροντα και περισπασμούς για να το κάνει αυτό. Η λέξη κλειδί εδώ είναι η πολλή προσαρμογή!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.