Το παιδί Σκορπιός θα έχει συνήθως ένα ισχυρότερο οργανισμό από ότι τα υπόλοιπα παιδιά. Είναι απλά τέλειο για να υποστηρίξει την πολύ πιο ισχυρή θέλησή του. Ποτέ δεν θα παίξει ούτε θα ανταγωνιστεί μόνο και μόνο για αυτό. Ο στόχος της νίκης είναι πάντα ο κύριος λόγος, γι 'αυτό και ποτέ δεν θα κάνει καμία παραχώρηση σε αυτό. Μπορεί να υποχωρήσει κάποια στιγμή, απλά όμως για να βρει κάποιον άλλο τρόπο μέσω του οποίου η νίκη του θα είναι εξασφαλισμένη. Ένα παιδί Σκορπιός έχει ένα πολύ υπνωτικό βλέμμα, με το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται άβολα. Έτσι, είναι καλύτερα να προετοιμαστείτε για να το αντιμετωπίσετε.Θα πρέπει να το κάνετε να καταλάβει ότι εσείς είστε το αφεντικό του σπιτιού και να αποδεχθεί τους κανόνες που ισχύουν. Αυτό θα το πετύχετε σιγά – σιγά αλλά με σταθερότητα και επιμονή. Θα πρέπει νε είναι συνεχώς πειθαρχημένο. Θα πρέπει να το διδάξετε να είναι διακριτικό απέναντι στους αδύναμους, να του εμφυσήσετε το αθλητικού πνεύματος της ευγενούς άμιλλας, το σεβασμό και να μάθει να συγχωρεί αυτούς που το πλήγωσαν. Ένα παιδί Σκορπιός είναι έξυπνο, γενναίο, τίμιο και τείνει να προσελκύει τα άτομα με τη μαγνητική προσωπικότητά του. Ωστόσο, θα πρέπει να το διδάξουμε την ταπεινότητα, πριν να είναι αργά.

Όταν το παιδί Σκορπιός κάνει κάτι λάθος, μην του φωνάζετε. Μάθετέ το να του λέτε "Όχι", αλλά όχι απότομα. Δείξτε του ότι είστε ισχυρότερος απ 'αυτό και μόνο τότε, θα έχει μάθει από σας. Ενώ του διδάσκεται πειθαρχία, μην ξεχάσετε να του δώσετε αγάπη και στοργή. Ακριβώς όπως τα άλλα παιδιά, χρειάζεται επίσης συνεχή αγκαλιά και περιποίηση. Αν αποτύχετε να το κάνετε αυτό, μπορεί να γίνει πολύ νευρικό και φοβισμένο, κάτι που είναι εντελώς αντίθετο στη φύση του. Η ειλικρίνειά του μπορεί να το κάνει να είναι λίγο απότομο και ευθύ και θα χρειαστεί να το διδάξετε να μαζεύει την απότομη γλώσσα του.

Ένα παιδί Σκορπιός έχει τα δικά του μυστικά και δεν θέλει να ανακατεύεστε. Διαθέτει τη δική του σπάνια αίσθηση, αλλά θα το βρείτε σχεδόν αδύνατο να κάνετε το ίδιο με αυτόν. Έχει την ικανότητα να αισθάνεται όταν κάτι πηγαίνει λάθος. Θα πάρετε αγκαλιές και χάδια από αυτό, όταν κάτι σας ενοχλεί, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να του εξηγήσετε το πρόβλημα. Αυτό μπορεί να το αισθάνεται ακριβώς. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός μωρού Σκορπιού είναι η πίστη και η αφοσίωση, στην οικογένεια καθώς και τους στενούς φίλους.

Έχει μια οργισμένη πλευρά και όποιος τολμά να το πειράξει, θα το θυμάται ώστε να μην το ξανακάνει ποτέ. Θα πρέπει να τον διδάξετε ότι η εκδίκηση και μνησικακία δεν είναι κάτι καλό. Αυτό θα είναι πάντα πρώτο είτε στον ακαδημαϊκό χώρο ή στα αθλητικά ή στις εξωσχολικές δραστηριότητες. Πάντα θα είναι γεμάτο ενέργεια και θα πρέπει να το κρατήσουμε διανοητικά και σωματικά ενεργό. Τα παιδιά Σκορπιοί παιδιά τείνουν να κάνουν ασυνήθιστα όνειρα και καλό είναι να τα ενθαρρύνουμε. Ποτέ δεν ξέρεις!

Ξέρει τι είναι και τι θέλει και είναι προτιμότερο να μην του επιβάλετε τη θέλησή σας. Αν και φαίνεται ήρεμο εξωτερικά, στο εσωτερικό είναι γεμάτο πάθος και συγκινήσεις. Ένα παιδί Σκορπιός έχει ανάγκη από μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι, αλλιώς θα μπορούσε να χάσει το συνήθως ήρεμο εαυτό του. Μην το επιπλήξετε χωρίς λόγο και μην το σταματήσετε να κάνει οτιδήποτε χωρίς να του δώσετε μια λογική εξήγηση. Γοητεύεται από τα επικίνδυνα πράγματα όπως η φωτιά, τα φάρμακα, κλπ. Έτσι, είναι καλύτερα να τα κρατήσετε μακριά του.

Το παιδί Σκορπιός ενδιαφέρεται για ασυνήθιστα και μυστικιστικά πράγματα όπως και για το αντίθετο φύλο. Το αγόρι μπορεί να κλείνει το μάτι στα κορίτσια, μόλις ξεκινήσει να περπατάει. Ο ρομαντισμός είναι στο αίμα του και εσείς δεν θα μπορέσετε ποτέ να το αποτρέψετε από τον έρωτα. Ακόμα, θα πρέπει να το κάνετε να είναι επιφυλακτικό σε αυτό τον τομέα, έτσι ώστε να αποφευχθεί να πληγωθεί, κάτι που μπορεί να το επηρεάσει βαθιά. Θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του σε ότι κάνει και έχει αποφασιστικότητα για να πάρει αυτό που θέλει. Την ίδια στιγμή, χρειάζεται την αγάπη και την υποστήριξή σας. Να είστε εκεί όταν σας χρειάζεται και να το διδάξετε πώς να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Πάντα θα γυρίσει σε σας για να βεβαιωθεί ότι είστε ακόμα εκεί γι 'αυτό!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.