Οι Τοξότες είναι φιλελεύθερα άτομα, που αγαπούν να εξερευνούν, να απολαμβάνουν και να διασκεδάζουν. Είναι επίσης πολύ θερμοί, τους αρέσει να αγαπούν, να φροντίζουν και είναι πολύ στοργικοί. Τους αρέσει να γνωρίζουν καινούργιους ανθρώπους, να ανακατεύονται στο πλήθος και στα πάρτυ. Ωστόσο, ο Τοξότης έχει ένα σημαντικό αρνητικό χαρακτηριστικό - κάποιες φορές, κάνουν  σχόλια σχετικά με ένα πρόσωπο χωρίς να εξετάσουν πώς μπορεί να αισθανθεί γι 'αυτό. Αν και ποτέ δεν βλάπτει εσκεμμένα ένα πρόσωπο, αυτό συμβαίνει συχνά.

Είναι όμως, τόσο γοητευτικός και αθώος που οι άνθρωποι ξεχνούν τις καυστικές παρατηρήσεις τους εύκολα. Ένας Τοξότης ποτέ δεν  υπολείπεται της συζήτησης και όταν βρεθείτε μαζί του, ποτέ δεν θα έχετε την ευκαιρία να βαρεθείτε. Του αρέσουν οι αλλαγές και για αυτό δεν είναι τόσο αξιόπιστος. Η απερισκεψία του Τοξότη είναι εις βάρος της συμβατότητας στις  σχέσεις του με τα άλλα ζώδια. Αν καταφέρουν να γίνουν λίγο διπλωμάτες και διακριτικοί, η ερωτική τους ζωή θα βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό.

Τοξότης - Κριός
Κριός και Τοξότης κάνω ένα πολύ καλό συνδυασμό και η συμβατότητα μεταξύ τους είναι αρκετά καλή. Η σχέση μεταξύ των δύο θα είναι γεμάτη ενθουσιασμό, πάθος, μεράκι και περιπέτεια.

Τοξότης - Ταύρος
Ο Ταύρος και ο Τοξότης έχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά αλλα και ορισμένα εντελώς αντίθετα στις προσωπικότητές τους. Ο Τοξότης αγαπά να βγαίνει έξω, να διασκεδάζει, να κάνει ταξίδια και να συναναστρέφεται με καινούργιους ανθρώπους.

Τοξότης - Δίδυμοι
Έναν Δϊδυμο τον ενδιαφέρουν οι διάφορες πτυχές της ζωής όπως και έναν Τοξότη. Και οι δύο είναι πολύ ανήσυχος και βρίσκονται σχεδόν πάντα σε κίνηση. Τους είναι δύσκολο να μείνουν σε ένα μέρος ή με ένα άτομο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τοξότης - Καρκίνος
Καρκίνος και Τοξότης έχουν ορισμένες διαφορές στην προσωπικότητά τους. Ο Τοξότης δεν συνδέεται τόσο με την οικογένεια και το σπίτι του, όπως ο Καρκίνος και αυτό μπορεί να είναι ένας από τους βασικούς λόγους για συγκρούσεις μεταξύ τους.

Τοξότης - Λέων
Ο δεσμός μεταξύ Λέοντα και Τοξότη οδηγεί σε ρομαντικές και ζεστές σχέσεις, αρκετά συχνά. Και οι δύο είναι γεμάτοι ενέργεια, σφρίγος και ενθουσιασμό και όταν αυτά συνδυάζονται, τα αποτελέσματα οδηγούν σε ευτυχισμένες σχέσεις.

Τοξότης - Παρθένος
Η γενική προσέγγιση της ζωής της Παρθένου είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη του Τοξότη. Μια Παρθένος προτιμά να έχει μια πολύ συγκεκριμένη εικόνα της κατάστασης, ενώ ο Τοξότης θέλει να έχει μια ευρύτερη, και πολύ πιο γενική προοπτική.

Τοξότης - Ζυγός
Ζυγός και Τοξότης μοιράζονται μια σειρά από χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους και αυτό είναι ένας από τους κύριους λόγους που έχουν καλές πιθανότητες σε μια σχέση. Και οι δύο αγαπούν την ελευθερία, όπως και να αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους γύρω τους και πάντα έχουν την τάση για την ανακάλυψη νέων πραγμάτων.

Τοξότης - Σκορπιός
Ένας Σκορπιός και ένας Τοξότης είναι τόσο διαφορετικοί όσο το νερό και η φωτιά. Ο Τοξότης είναι αμέριμνος για σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής και η ένταση είναι μια λέξη που είναι εντελώς ξένη προς την προσωπικότητά του.

Τοξότης - Τοξότης
Όταν δύο Τοξότες βρεθούν μαζί, αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα - πολύ διασκέδαση και ενθουσιασμό. Η συντροφικότητα μεταξύ τους θα είναι μεγάλη. Όσον αφορά τη συμβατότητα της σχέσης τους, δεν φαίνεται να είναι και τόσο  κακή.

Τοξότης - Αιγόκερως
Δύο εντελώς αντίθετα άτομα, ο Τοξότης και ο Αιγόκερως δεν είναι πολύ πιθανό να έχουν μια πολύ καλή συμβατότητα στη σχέση τους. Τίποτα όμως δεν είναι αδύνατο σε αυτό τον κόσμο.

Τοξότης - Υδροχόος
Ένας Τοξότης και ένας Υδροχόος είναι τόσο όμοιοι ώστε η μεταξύ τους συμβατότητα σε μια σχέση φαίνεται να είναι κάτι πολύ φυσικό. Και οι δύο είναι πολύ εξωστρεφείς, λατρεύουν να επικοινωνούν και να έχουν  τάση για περιπέτεια.

Τοξότης - Ιχθείς
Ο Τοξότης όπως και οι Ιχθείς έχουν αρκετά ζωηρή φαντασία και οι δύο τους πρέπει να έχουν ένα όνειρο για το οποίο να ζήσουν τη ζωή τους. Τα περισσότερα από τα όνειρά τους είναι πέρα από την κατανόηση των άλλων ανθρώπων και αυτό τους ενώνει και τους κάνει να νιώθει ο ένας τον άλλο.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.