Μια γυναίκα Τοξότης δεν διαθέτει τακτ και το ανέκφραστο πρόσωπό της μπορεί να σας κάνει να απομακρυνθείτε. Τότε, ξαφνικά, θα σας πει κάτι τόσο όμορφο που θα αισθανθείτε σαν να είστε στο έβδομο ουρανό. Θα σας παγιδεύσει με τη γοητεία της, για μια ακόμη φορά. Μόλις ερωτευθείτε με μια γυναίκα Τοξότη, θα μείνετε μαζί της για πολύ καιρό. Είναι ευχάριστη, φιλική, ειλικρινής και πολύ ομιλητική. Η ανυστεροβουλία της προέρχεται από το γεγονός ότι δεν έχει αυταπάτες για τον κόσμο.

Βλέπει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και λέει αυτό που βλέπει. Κατά καιρούς, μπορεί να θελήσετε να μην ήταν τόσο ειλικρινής. Όμως, έτσι θα ήταν σαν οποιαδήποτε άλλη γυναίκα, έτσι δεν θα είναι; Και κατά πάσα πιθανότητα, αυτό δεν θα σας αρέσει. Μια γυναίκα Τοξότης είναι πολύ αισιόδοξη, αλλά δεν είναι παράλογη. Θα κρίνει την όλη κατάσταση, σύμφωνα με τα γεγονότα, θα αναλύσει την πιθανή έκβαση της και θα εξακολουθήσει να πιστεύει ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Συνήθως, είναι πολύ ήρεμη και νηφάλια. Ωστόσο, όταν γίνεστε αγενής προς το πρόσωπό της ή την προβάλετε, μπορεί να γίνει σαν δράκος που βγάζει φωτιές.Η γυναίκα Τοξότης είναι εντελώς ανεξάρτητη και αγαπά την ελευθερία τους. Είναι δεμένη με την οικογένειά τους, αλλά όχι πάρα πολύ. Αν θέλετε να πάρετε κάτι απλά ζητήστε το, μην διατάξετε. Δεν θα το κάνει ποτέ. Είναι το καλύτερο μισό σας και μην τολμήσετε να το ξεχάσετε. Από την άλλη πλευρά, δεν θέλει έναν δειλό άνδρα για σύζυγο ή φίλο. Οφείλει να είναι ένας πραγματικός άνδρας, ο οποίος έχει το εγώ του και δεν θα κάνει και λέει ανοησίες. Έτσι, θα πρέπει να αναμένετε να εξισορροπήσει την ευγένεια με τη σταθερότητα.

Ξέρω ότι είναι δύσκολο - αλλά στη συνέχεια, θα την κερδίσετε. Με μια γυναίκα Τοξότη, ποτέ δεν θα πρέπει να μαντέψετε. Λέει αυτό που σκέφτεται και ενεργεί όπως αισθάνεται. Αυτή η άμβλυνσή της μπορεί να έχει σε μεγάλο βαθμό το κόστος της κατά καιρούς, ακόμη και στο σημείο του τέλους της σχέσης. Ακόμη και τότε θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν να μην έγινα ε τίποτα κακό και αυτό ήταν μόνο ένα από τα πολλά φλερτ που είχε. Οι άλλοι θα το πιστέψουν, ενώ μέσα της θα κλαίει και θα προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές της. Όλο αυτό το διάστημα, θα αναλύσει τι πήγε στραβά και πότε.

Η λέξη γάμος κάνει μια γυναίκα Τοξότη λίγο νευρική και θα χρειαστεί να την ξελογιάσετε για να την κάνετε να ηρεμήσει. Είναι λίγο δύσκολο να την πιάσετε και να τείνει να είναι ένα από τα αγόρια της παρέας όλη την ώρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι βλέπει ή ενεργεί σαν άντρας! Είναι γυναίκα όπως και κάθε άλλη. Η κοινωνία και οι κανόνες της δεν έχουν σημασία για αυτήν. Ποτέ δεν μπορεί να υποκριθεί ότι μερικοί άνθρωποι έχουν την τάση να είναι κόλακες. Η τιμιότητα και ο απότομος χαρακτήρας της ενισχύουν ακόμη περισσότερο τις αρνητικές γνώμες.

Να μην είστε ένας από αυτούς. Κοιτάξτε βαθιά μέσα σε ένα θηλυκό Τοξότη και θα βρείτε μια γυναίκα που είναι τόσο ενθουσιώδης για τη ζωή και που μπορείτε να εμπιστευθείτε εύκολα. Όντως, αυτή η ακραία της στάσης κάνει την καρδιά της ευάλωτη και ανυπεράσπιστη. Πληγώνεται πολύ συχνά, αλλά στη συνέχεια, ξέρει πώς να προχωρήσει στη ζωή. Θα πρέπει να μπείτε στον πειρασμό να τη φροντίσετε. Είναι φυσικό. Σχεδόν δεν υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να αντισταθούν στη λαμπερή και γοητευτική διάθεση μιας γυναίκας Τοξότη. Δεν θα είναι πάρα πολύ καλός με τα οικονομικά και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σπάταλη.

Είναι πολύ ευαίσθητη και συναισθηματική, αν και φαίνεται το αντίθετο. Όταν πρόκειται για τα αισθήματά της, γίνεται πολύ ντροπαλή. Μετά το γάμο, το σπίτι σας θα παραμείνει πάντα πεντακάθαρο, ακόμα και αν δεν έχετε καθαρίστρια να το κάνει αυτό. Δεν της αρέσει η ακαταστασία. Δεν είναι πολύ καλή στο μαγείρεμα, αλλά δεν θα κάψει κιόλας την ομελέτα σας. Μια γυναίκα Τοξότης μπορεί να κάνει τα πιο σαρκαστικά σχόλια όταν είναι θυμωμένη, αλλά θα ξεχάσει τη δυσαρέσκειά της αρκετά σύντομα. Τότε, δεν θα καταλάβει γιατί είστε τόσο θυμωμένος.

Ως μητέρα, θα είναι πολύ φιλική με τα παιδιά. Όντως, αυτή θα είναι περισσότερο ένας στενός φίλος, από μαμά. Μόνο, που θα πρέπει να τη μάθετε να μην είναι τόσο απότομη και ωμήμε τα παιδιά. Εκτός από αυτό, ότι θα είναι υπέροχη και θα τα κάνει ανεξάρτητα όπως είναι εκείνη. Θα είναι μια υπέροχη οικοδέσποινα για τους επισκέπτες και θα τους κάνει να αισθάνονται σα στο σπίτι τους. Απλά αφήστε την να είναι αυτό που είναι. Μην προσπαθείτε να την αλλάξετε της και μην περιορίσετε την ατομικότητά της. Θα φωτίζει τη ζωή σας με την αισιοδοξία της, θα σας ενισχύει με την αφοσίωσή της, θα έχει τυφλή εμπιστοσύνη σε σας και θα σας τυλίξει με την αγάπη της. Θα σας ενθαρρύνει να δείτε τα όνειρά σας και θα σας βοηθήσει στο να τα κάνετε πραγματικότητα!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.