Ο Κριός καθώς η Παρθένος είναι εξαιρετικά ειλικρινείς και τους αρέσει η απόλυτη και γυμνή αλήθεια. Αν και κατά καιρούς, ο Κριός μπορεί να βρει λίγο δύσκολο να δεχθεί τη σκληρή κριτική της Παρθένου. Μια ακόμη σημαντική διαφορά μεταξύ τους είναι ότι ο Κριός δεν είναι ένας από εκείνους που κάνουν κάθε βήμα με προσοχή. Μάλλον είναι αυτός που κάνει πρώτα κάτι και σκέφτεται τις συνέπειες αργότερα. Στο άλλο άκρο η Παρθένος είναι πιθανό να σκεφτεί ένα σενάριο τουλάχιστον χίλιες φορές προκειμένου να κάνει ένα μόνο βήμα προς τα εμπρός.

Η σχέση μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει προβλήματα συμβατότητας όσον αφορά την οικονομική πτυχή. Στον τομέα αυτό, η Παρθένος είναι υπερβολικά επιφυλακτική και ο Κριός είναι υπερβολικά σπάταλος. Ο Κριός μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να προσαρμόσει την παρορμητική φύση του στην πρακτικότητα και την σταθερότητα μιας Παρθένου. Ανησυχεί για τα αποτελέσματα, και όχι για την μέθοδο που πρέπει να ακολουθηθεί για να τα έχει. Για να διασφαλιστεί ότι αυτός ο συνδυασμός θα συνυπάρξει ομαλά, η Παρθένος θα πρέπει να ελέγξει με την κριτική αλλά και τη γκρινιάρα φύση της τον Κριό και ο Κριός θα πρέπει να μάθει να χαλιναγωγεί τον αυθορμητισμό του.

Κριός άνδρας - Παρθένος γυναίκα

Ο Κριός θα βρεί μάλλον αρκετά δύσκολο να αντιμετωπίσει τη σχολαστικότητα και τη λεπτολογία μιας γυναίκας Παρθένου. Για αυτόν, η κριτική είναι η κριτική, άσχετα αν αυτή γίνεται με καλή ή άσχημη πρόθεση. Ποτέ δεν θα ακολουθεί πάντα τους κανόνες και τις συμβάσεις και δεν το πάρει καλά όταν εκείνη του λέει τι να κάνει και τι να μην κάνει. Η σχέση είναι πολύ πιθανό να είναι γεμάτη από αντιθέσεις και αν οι δύο τους δεν καταφέρουν να γεφυρώσουν τις διαφορές στην προσωπικότητά τους, τότε τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες πιθανότητες αν εκείνη μάθει να ελέγχει τη γκρίνια της και εκείνος προσπαθήσει να περιορίσει την απερισκεψία του.

Κριός γυναίκα - Παρθένος άνδρας
Θα είναι σχετικά εύκολο για μια γυναίκα Κριό και ένα άνδρα Παρθένος να εμπλακούν σε μια σχέση. Η δυσκολία θα προκύψει στο να διατηρήσουν τη σπίθα ζωντανή. Και οι δυο είναι εντελώς αντίθετοι στην ιδιοσυγκρασία τους. Η Κριός είναι πολύ οργανωμένη και η φύση της είναι γεμάτη αυθορμητισμό και απροσεξία. Εκείνη ζει στο παρόν, εκείνος ζει στο μέλλον. Σχεδόν δεν υπάρχει κανένας Παρθένος ο οποίος δεν έχει αποταμιεύσει κάτι για τα γηρατειά του. Η πάρα πολύ περιπέτεια και η συγκίνηση δεν είναι σίγουρα τα αγαπημένα του. Ωστόσο, εάν καταφέρουν να καλύψουν τα συγκεκριμένα κενά, αυτό το ζευγάρι πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.