Υπάρχουν πολύ μικρές πιθανότητες να βρείτε έναν άνδρα Τοξότη μόνο. Τις περισσότερες φορές, θα τον βρείτε να περιβάλλεται από ένα πλήθος. Είναι στο δικό σας χέρι να απομακρύνετε το πλήθος και να τον πλησιάσετε. Είναι πολύ αισιόδοξος για τη ζωή και η αισιοδοξία αυτή ενδέχεται να περιλαμβάνει και την τυφλή εμπιστοσύνη. Η στάση αυτή τον οδηγεί να εμπιστεύεται σχεδόν τους πάντες, και τις περισσότερες φορές καταλήγει να πληγωθεί. Ένας άνδρας Τοξότης πάντα θα τρέχει πίσω από κάποια μεγάλα όνειρα, τα οποία προφανώς κανείς δεν έχει καν σκεφτεί πριν.

Όταν τρέχει, αποτυγχάνει συχνά να δει τις λακκούβες, τρώει τα μούτρα του και στη συνέχεια πληγώνεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα όνειρά του δεν είναι εφαρμόσιμα. Θα τα ερευνήσει σε βάθος και θα είναι πάρα πολύ ρεαλιστικά, ακόμη και αν ο κόσμος δεν είναι ακόμη έτοιμος για αυτά. Το πρόβλημα είναι ότι στον ενθουσιασμό του, εμπιστεύεται τον καθένα και ορισμένοι από αυτούς τους ανθρώπους καταστρέφουν τα όνειρά του, προτού ακόμη να μπορέσει να τα πραγματοποιήσει. Ωστόσο, ένας άνδρας Τοξότης έχει μια εξαιρετικά καλή τύχη, η οποία σπανίως εξαντλείται.Ακόμη και αν τα όνειρά του δεν υλοποιηθούν με τον τρόπο που τα έχει προγραμματίσει, θα καταλήξει πάντα σε κάτι χρήσιμο. Μπορεί να υπάρχουν φορές που επιστρέφει με άδεια χέρια, αλλά τότε, έχει την ικανότητα να το ξεχνάει και να προχωρά και πάλι. Το ίδιο ισχύει και με τον έρωτα. Οι άνδρες Τοξότες τείνουν να κινούνται γύρω από μια χαμένη αγάπη με την ίδια ευκολία όπως και στα χαμένα όνειρα. Όταν κάνουν φιλίες, τείνουν να εξετάζουν πολύ πέρα από την εξωτερική εμφάνιση. Η καρδιά τους ενδιαφέρει περισσότερο από την εξωτερική εμφάνιση. Ένας άνδρας Τοξότης δεν έχει πολλούς εχθρούς.

Ακόμη και εκείνοι που θα μπορούσε να έχει βλάψει με τις ειλικρινείς απόψεις και τα σχόλιά του, συνειδητοποιούν τις συνήθως ακίνδυνες προθέσεις του. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη τακτ και διπλωματίας, αλλά ποτέ δεν είναι σκόπιμο. Δεν ξέρει την έννοια της επικαλυμμένης με ζάχαρη αλήθειας και οι δηλώσεις του θα είναι πάντα απλές, άμεσες και εύστοχες. Οι άνθρωποι δεν απομακρύνονται από αυτόν για πάντα. Θα επανέλθουν αφού υποχωρήσει η οργή και στη συνέχεια, θα γίνει στενός φίλους τους και πάλι. Ένας άνδρας Τοξότης σπάνια κάνει μακροχρόνιες σχέσεις.

Οι περισσότερες θα είναι περιστασιακές και ανάλογα με τη χρονική στιγμή, μπορεί να είναι και πολύ επιπόλαιες. Ωστόσο, δεν είναι ποτέ ανέντιμος σε μια σχέση και ποτέ δεν θα πω «σ’ αγαπώ», αν δεν το εννοεί. Θα σας μιλήσει για όλες τις προηγούμενες σχέσεις του, καθώς και τι αναμένει από εσάς. Σπάνια λέει ψέματα , αλλά τα φλερτ του μπορούν μερικές φορές να του προκαλέσει σύγχυση με τη δέσμευση και αυτό θα οδηγήσει σε μια πρόταση από τη γυναίκα. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, σίγουρα θα το σκεφτεί και πιθανότατα, να συμφωνήσει για το γάμο, ο οποίος προορίζεται να οδηγήσει σε διαζύγιο.

Ένας Τοξότης φλερτάρει συνεχώς, αλλά δεν κάνει πάντα έκλυτο βίο. Μπορεί να ψάχνει για μια πλατωνική σχέση, με την οποία να γυρνάνε και να διασκεδάζουν. Κατά καιρούς, η φιλικότητα του, μπορεί επίσης να προκαλέσει σύγχυση με την ερωτοτροπία. Εάν θέλετε να αρχίσει μια σοβαρή σχέση με έναν τέτοιο άνθρωπο, να θυμάστε ότι αναζητά μια γυναίκα με μυαλό. Η νοημοσύνη και η εξυπνάδα τον ανάβει και οι χαζοχαρούμενες ομορφούλες δεν είναι για αυτόν. Αφού έχετε καταφέρει να κερδίσει την αγάπη ενός Τοξότη, δώστε του ελευθερία. Σε αντάλλαγμα, ποτέ μη τον αφήσετε να περιορίσει την ανεξαρτησία σας.

Μην προσπαθήσετε να τον δεσμεύσετε και προπάντων μη τον υποπτεύεστε. Είναι πάρα πολύ ειλικρινής για να σας είναι άπιστος και αναμένει να είστε και εσείς ειλικρινείς σε αντάλλαγμα. Η πλήξη τον κάνει δυστυχισμένο και θέλει μια γυναίκα που να είναι τόσο ενθουσιώδης για τη ζωή όπως και εκείνος. Πάντα ενθαρρύνετε τα πιο παράξενα όνειρά του και όταν δεν είναι εκεί, ασχοληθείτε με άλλα πράγματα. Μόλις βεβαιωθείτε για τη δέσμευσή του, κάντε του ανεπαίσθητες νύξεις για γάμο. Ωστόσο, ποτέ μην είστε εσείς που θα το προτείνετε.

Μπορείτε ακόμη και να πείτε ότι αν η σχέση δεν οδηγεί σε γάμο, μπορείτε να παραμείνετε καλοί φίλοι. Σε όλες τις πιθανότητες, ο Τοξότης θα προτείνει γάμο και θα την κάνει να λειτουργήσει επίσης. Ποτέ δεν θα αφήσει τα μέλη της οικογένειας ή συγγενείς του να παρεμβαίνουν στη ζωή σας και θα πρέπει να κάνετε και εσείς το ίδιο. Ποτέ μην αμφιβάλετε για την ακεραιότητα του αλλιώς θα βρεθείτε αντιμέτωπες με τη δυσάρεστη πλευρά του χαρακτήρα του. Όταν και αν είναι λάθος, πάντα θα το παραδεχτούν. Πιστεύει ότι η αλήθεια και η ειλικρίνεια είναι η βάση όλων των σχέσεων και αυτός θα φροντίσει να το ακολουθήσει.

Ένας άνδρας Τοξότης θέλει η γυναίκα να συναναστρέφεται με τους ανθρώπους ακριβώς αυτός. Αν είστε λίγο συνεσταλμένη, προσπαθήστε να απαλλαγείτε από τις αναστολές σας. Ποτέ δεν θα προσπαθήσει να αποτελέσει τροχοπέδη σε σας και δεν θα τον ενοχλήσει αν εργάζεστε μετά το γάμο. Μαζί του, ετοιμαστείτε για κάποια ειλικρινή κριτική. Μέχρι τώρα πάντως πρέπει να έχετε συνηθίσει σε αυτό. Μπορεί να πάρει χρόνο για να συνηθίσει τα παιδιά, αλλά μόλις συμβεί, θα γίνει ο πιο κοντινός φίλος τους και θα τους δώσει αγάπη και στοργή. Μην τον παραμελήσετε όταν έρθουν τα παιδιά. Ήταν ο πρώτος έρωτας της ζωής σας και πρέπει να παραμείνει έτσι. Να είστε εκεί όταν ταξιδεύει και θα είναι πάντα εκεί για εσάς σε αντάλλαγμα!

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.