Ένας Κριός είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του, αλλά όχι τόσο όσο ένας Καρκίνος. Στην πράξη η πάρα πολύ αγάπη και οι απαιτήσεις εκ μέρους της οικογένειας ή των φίλων μπορεί να κάνουν τον Κριό να αισθάνεται ασφυξία σε μία τέτοια σχέση. Ένας Κριός χρειάζεται την ατομικότητά του και την ελευθερία του, ενώ ένας Καρκίνος έχει συνεχής ανάγκη οικειότητας και αμοιβαίας εξάρτησης. Αυτό ο Κριός μπορεί το δει ψυχρά, ανάλγητα και αδιάφορα, και στα ματιά του ο Καρκίνος θα είναι πολύ απαιτητικός και ευαίσθητος. Κατά καιρούς, οι Καρκίνοι μπορεί να αισθάνονται σαν συμβάλλουν μόνο αυτοί στη σχέση.

Η συμβατότητα της σχέσης αυτής θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πόσο τα άτομα καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο και πόσο θα μάθει ο ένας από τον άλλο. Ο Κριός μπορεί να διδάξει τον Καρκίνο πώς να γίνει ανεξάρτητος. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να μάθει συμπόνια και λίγη ευαισθησία από το καβούρι. Προσαρμογή είναι η λέξη κλειδί μεταξύ τους όταν αναφερόμαστε στον έρωτα. Ο Κριός θα πρέπει να μάθει να μην είναι πολύ ειλικρινής και απότομος στα λόγια γιατί μπορεί να βλάψει τον ευαίσθητο Καρκίνο πάρα πολύ. Ταυτόχρονα οι Καρκίνοι πρέπει να προσπαθήσουν να ελέγξουν τις υπερβολικές διακυμάνσεις της συναισθηματικής τους διάθεσης για να αντιμετωπίσουν τον εξωστρεφή χαρακτήρα του Κριού.

Κριός άνδρας - Καρκίνος γυναίκα
Η αστάθεια του Κριού άνδρα δεν είναι ότι το καλύτερο για μια γυναίκα Καρκίνο. Οι καυστικές παρατηρήσεις του μπορούν να πληγώσουν την ευαίσθητη και ευάλωτη καρδιά της. Αυτή μπορεί να τον τυλίξει με πάρα πολλή αγάπη, φροντίδα και  ανησυχία, κάτι που μπορεί να τον κάνει να αισθάνεται ασφυξία. Η ιδέα της για μια μικρή, ζεστή φωλιά δεν μπορεί να έχει και πολύ ανταπόκριση σε αυτόν, ενώ μπορεί να γίνει πολύ ζηλιάρα αν αυτός ρίχνει ματιές θαυμασμού σε άλλες γυναίκες. Εάν ο άνδρας Κριός μάθει να της παρέχει τη συναισθηματική άνεση κάθε τόσο και η γυναίκα Καρκίνος μάθει να τον αφήνει να έχει την απαραίτητη ελευθερία του, αυτή η σχέση μπορεί να λειτουργήσει πολύ ομαλά.

Κριός γυναίκα - Καρκίνος άνδρας
Μια γυναίκα Κριός είναι πάντα σε κίνηση, ενώ ένας άνδρας Καρκίνος αγαπά να κάθεται άνετα στην πολυθρόνα του κάθε βράδυ. Παρόλο που και τα δύο ζώδια ταιριάζουν αμέσως το ένα με το άλλο, θα πρέπει να προσπαθήσουν σκληρά για να κάνουν την έλξη συμβίωση. Αυτή χρειάζεται την ελευθερία και την ατομικότητα της και μπορεί να τον βρεί πολύ κτητικό και περιοριστικό. Εκτός αυτού, θα της είναι δύσκολο να κατανοήσει τις αλλαγές στη διάθεσή του. Και οι δύο είναι αρκετά πεισματάρηδες και άκαμπτοι. Κάθε ένα θα πρέπει να υποχωρήσει λίγο. Εάν αυτό επιτευχθεί, η σχέση θα είναι σίγουρα στο δρόμο προς την επιτυχία.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.