Συνήθως μεταξύ των Διδύμων και των Ζυγών υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια και έλξη. Και οι δύο αγαπούν τους ανθρώπους και μεγάλες συγκεντρώσεις. Τους αρέσει να συνομιλούν με τους ανθρώπους και να είναι μέρος του πλήθους. Ένας Ζυγός είναι εξαιρετικά διακριτικός προς τους αγαπημένους του και δεν θα διανοηθεί να τους εκθέσει, ειδικά σε μια σχέση. Αυτό θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στη διατήρηση της συμβατότητας με τους Διδύμους. Και οι έχουν ένα κοινό γνώρισμα – τους είναι δύσκολο να λαμβάνουν γρήγορες αποφάσεις.

Εκτιμούν τα λεπτότερα πράγματα στη ζωή και είναι ευτυχέστεροι όταν επικοινωνούν με τους ανθρώπους. Θα καταλάβουν ο ένας τον άλλο τόσο καλά που κάποιες φορές, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για λέξεις μεταξύ τους. Ένας Ζυγός και ένας Δίδυμος δεν θα βαρεθούν ποτέ στη σχέση τους, καθώς και οι δύο είναι εξαιρετικά πνευματώδεις και είναι σε θέση να έχουν τις πιο ευφυείς συζητήσεις. Ένας Ζυγός θα πνίξει το Δίδυμο με βαθύ πάθος και επιζητά μικρές ρομαντικές χειρονομίες. Ο Δίδυμος, από την άλλη πλευρά, θα φέρει το γέλιο και το χιούμορ και θα κρατήσει μακριά τη μελαγχολική του διάθεση.

Δίδυμος άνδρας – Ζυγός γυναίκα
Η σχέση μεταξύ ενός άνδρα Δίδυμου και μιας γυναίκας Ζυγού θα είναι εξαιρετικά ευχάριστη. Μοιράζονται μια καταπληκτική χημεία και τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας. Η εξωστρεφής φύση του θα ταιριάξει απόλυτα με την κοινωνική της προσωπικότητα. Αυτός θα την γοητεύσει με την ευφυΐα του, την ομιλητικότητα, τις δεξιότητες και την περιπετειώδη προσωπικότητά του. Εκείνη θα τον μαγέψει με το πάθος της και τη συνεχή ανάγκη της για ισορροπία. Εάν και οι δύο τους λύσουν το πρόβλημα σχετικά με τη λήψη αποφάσεων, η σχέση αυτή μπορεί να γίνει μία από τις ισχυρότερες.

Δίδυμος γυναίκα – Ζυγός άνδρας
Σε ένα άνδρα Ζυγός αρέσει να πειραματίζεται, να είναι πολύ δημιουργικός και εντελώς άγριος, όπως και μια γυναίκα Δίδυμος. Συν τοις άλλοις, εκείνη είναι, επίσης κοινωνική, παρορμητική και πολύ ευφυής. Η σχέση τους θα είναι γεμάτη πάθος, έρωτα και ...πάρτι! Ποτέ δεν θα βρει τον άνδρα Ζυγό να απουσιάζει από αυτό το τμήμα. Και οι δύο του θα σεβαστούν την ανεξαρτησία του καθενός και δεν θα προσκολληθούν ποτέ πάρα πολύ. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στο θέμα των χρημάτων καθώς και οι δύο είναι αρκετά ανοιχτοχέρηδες με τα χρήματα! Το μόνο μειονέκτημα σε αυτή τη σχέση είναι ότι και οι δύο τους δεν κάνουν διάλειμμα για ανάπαυση.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.