Μια σχέση μεταξύ του Κριού και των Ιχθύων δεν είναι μια από τις καλύτερες που μπορεί να υπάρξει. Η αμεσότητα και η έλλειψη λεπτότητας του Κριού μπορεί να βλάψει τα ευαίσθητα ψαράκια. Ο Κριός τείνει να λαμβάνει αποφάσεις πιο γρήγορα και πιο εύκολα από έναν Ιχθύ. Ωστόσο, αν και οι δύο τους καταφέρουν να ισορροπήσουν τις διαφορές τους και να γνωριστούν μεταξύ τους, η σχέση τους θα μπορούσε να λάβει χώρα. Η ηπιότητα και η ευαισθησία των Ιχθύων μπορούν να ηρεμήσουν, χαλαρώσουν και να παρηγορήσουν τον Κριό όταν απογοητεύεται με τον κόσμο.

Από την άλλη πλευρά, ο Ιχθύς αγαπά την εντιμότητα και τον ιδεαλισμό του Κριού. Τα ψάρια θα πρέπει να ελέγχουν την αναποφασιστικότητα τους και ο Κριός θα πρέπει να υποτάξει την επιθετικότητα και τη σκληρή κριτική του. Η επιθυμία των Ιχθύων για μαι στενή προσέγγιση μπορεί επίσης να συγκρουστεί με την ανάγκη του Κριού για χώρο και ελευθερία και να οδηγήσει σε προβλήματα συμβατότητας. Εκτός από αυτό, οι διαφορές στην προσωπικότητά τους φαίνεται να αλληλοσυμπληρώνονται. Ο Κριός επιθυμεί να οδηγεί και οι Ιχθείς επιθυμούν να οδηγούνται. Το αίσθημα ασφάλειας και η τόλμη του Κριού θα κάνει την ευαίσθητους Ιχθείς να βγουν από το καβούκι τους και θα τους κάνει να αισθάνονται ασφαλείς.

Κριός άνδρας - Ιχθείς γυναίκα
Το ταίριασμα ενός άνδρα Κριού και μια γυναίκας Ιχθύος μπορεί να είναι είτε συμβατό είτε όχι, ανάλογα με το πόσο οι δύο τους είναι σε θέση να προσαρμοστούν. Η γυναίκα Ιχθείς θα λατρέψει να ακουμπά στους δυνατούς ώμους ενός άνδρα Κριού, κατι το οποίο θα λειτουργεί ως ώθηση για το εγώ του. Με τη σειρά του, θα βρει τις εντελώς πρωτότυπες ιδέες της και συμπεριφορές της ακαταμάχητες. Ωστόσο, η απότομη γλώσσα μιας γυναίκας Ιχύος μπορεί μερικές φορές να συγκρουστούν με το σαρκαστικό χιούμορ ενός άνδρα Κριού, ειδικά όταν και οι δύο έχουν κάποιο επιχείρημα. Αν καταφέρουν να μετριάσουν το ταπεραμέντο τους, σίγουρα αυτό το ζευγάρι μπορεί να υπάρξει.

Κριός γυναίκα - Ιχθείς άνδρας
Η σχέση αυτή είναι λίγο δύσκολο να υπάρξει. Παρόλο που και οι δύο τους είναι κατά βάθος πολύ ρομαντικοί θα αντιμετωπίσουν προβλήματα προσαρμογής σε άλλους τομείς. Εκείνη θα πρέπει να ελέγξει της επιθετικότητα της αν θέλει να κερδίσει την αγάπη του, δεδομένου ότι είναι πολύ ευαίσθητος. Εκείνος παράλληλα θα πρέπει να αποδεχθεί την ανεξαρτησία της και να την αφήσει ελεύθερη. Από την άλλη πλευρά, αυτός θα την ευχαριστεί με το σκεπτικιστική και μυστηριακή του φύση και εκείνη θα τον εμπνεύσει να προχωρήσει στη ζωή και να πάρει αυτό που θέλει. Όμως, η αγάπη είναι γνωστό ότι ξεπερνάει όλες τις διαφορές. Έτσι δεν είναι;

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.