Η συμβατότητα της σχέσης μεταξύ μιας Παρθένου και ενός Ιχθύ μπορεί να πάρει δύο κατευθύνσεις - καλή ή κακή. Η Παρθένος δεν είναι ποτέ ασαφής για τίποτα στη ζωή και η ζωή της έχει προγραμματιστεί και οργανωθεί όπως πρέπει και μπορεί να είναι. Ο Ιχθύς είναι σχεδόν το αντίθετο και ζει σε έναν δικό του ονειρικό κόσμο. Η Παρθένος θα επιμένει πάντα σε μια ειδική πτυχή της ζωής τους και θα έχει συγκεκριμένες απόψεις για όλα και για όλους. Από την άλλη πλευρά, οι Ιχθείς έχουν πολύ ευρύτερα ενδιαφέροντα στη ζωή και θα δύσκολα θα κρίνουν ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση.

Η τελειομανία της Παρθένου συγκρούεται με τον χαοτικό τρόπο ζωής ενός Ιχθύος και αυτό μειώνει τη συμβατότητα στη σχέση τους σε αρκετά βαθμό. Το ψάρι είναι γεμάτο από ρομαντισμό και πάθος, ενώ η Παρθένος βρίσκει εξαιρετικά δύσκολο ακόμη και να εκφραστεί. Πολλή κατανόηση και πολλές προσπάθειες εναρμόνισης απαιτούνται για να καταστεί αυτή η σχέση επιτυχής. Ωστόσο, και τα δύο ζώδια μοιράζονται έναν ευαίσθητο χαρακτήρα και δεν είναι υπερβολικά φιλόδοξοι στη ζωή τους. Η σχέση αυτή έχει τόσο θετικά όσο και αρνητικά σημεία και μπορεί να πετύχει ή να αποτύχει.

Παρθένος άνδρας –Ιχθύς γυναίκα
Η σχέση μεταξύ ενός άνδρα Παρθένου και μιας γυναίκας Ιχθύ δύσκολα μπορεί οδηγήσει στην ευτυχία κάποιον από τους δύο. Δεν θα είναι σε θέση να κατανοήσει την ευαισθησία της και αυτό θα την πληγώσει και θα την κάνει πιο ευάλωτη από ποτέ. Δεν είναι πολύ συναισθηματικός και αυτή θα μείνει να περιμένει για πάντα αυτήν του την πτυχή. Ζει με ρεαλιστικούς κανόνες του και θα ξεχάσω να της πει «Σ’ αγαπώ» μέχρι την επόμενη ή ακόμα και την μεθεπόμενη επέτειό τους. Αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο από εκείνη να το αντιμετωπίσει. Όμως, μπορεί να έχει, επίσης, το σεβασμό και το θαυμασμό του, όσο κρατάει τις γυναικείες κολακείες της μακριά του.

Παρθένος γυναίκα – Ιχθείς άνδρας
Μια Παρθένος αμέσως θα προσελκυστεί από τις πνευματικές θεωρίες του άνδρα Ιχθύ και εκείνος θα γοητευθεί από την ικανότητά της να βλέπει τα πράγματα με ένα ώριμο και πρακτικό τρόπο. Αν αυτός είναι ένας από εκείνους τους Ιχθείς που αρπάζουν τις ευκαιρίες, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί μεταξύ τους. Θα κρατάει ο ένας τον άλλο τονωμένο ψυχικά και ικανοποιημένο συναισθηματικά. Από την άλλη πλευρά, αν αυτός ανήκει στον ονειρικό τύπο, ο οποίος χάνεται στο δικό του κόσμο, θα ήταν καλύτερα να της πει αντίο από τώρα. Αν η σχέση διαρκέσει ή όχι θα εξαρτηθεί επίσης από το πόσο θα προσπαθήσουν να καταλάβουν ο ένας τον άλλο.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.