Ο χαρακτήρας μιας Παρθένου είναι απολύτως συμβατός με εκείνον του Σκορπιού. Και οι δύο έχουν μια πρακτική προσέγγιση προς τη ζωή και αρέσκονται να αναλύσουν τους ανθρώπους, αν και η μέθοδος τους για να γίνει αυτό μπορεί να διαφέρει. Ωστόσο, ο Σκορπιός είναι πολύ πιο ατρόμητος και περιπετειώδης από την Παρθένο, η οποία προτιμά να είναι επιφυλακτική όλη την ώρα. Μπορεί μερικές φορές να ενεργεί πολύ πιο ισχυρά και με ρεαλισμό και επιμονή από το Σκορπιό, κάτι όμως που οδηγεί σε ορισμένα προβλήματα συμβατότητας. Το πάθος του Σκορπιού μπορεί να είναι πάρα πολύ για τη ντροπαλή Παρθένο ώστε να το χειριστεί εύκολα.

Η ευαισθησία της τελευταίας μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με την τόλμη του Σκορπιού. Και οι δύο χρειάζεται να κάνουν χρήση των διαφορών του για να συμπληρώσουν τις αδυναμίες τους. Οι πιθανότητες αρμονίας, και όχι επιθετικότητας, μεταξύ τους είναι αρκετά υψηλές. Το πιο σημαντικό στη σχέση τους, είναι ότι και οι δυο πρέπει να καταβάλουν προσπάθειες σχετικά με τις συγκινήσεις και τα συναισθήματά τους. Πέρα από αυτό, είναι ευφυή άτομα που γνωρίζουν πώς να ξεπεράσουν μικρά εμπόδια και να ενισχύσουν την αγάπη και τη συμβατότητά τους.

Παρθένος άνδρας – Σκορπιός γυναίκα
Η σχέση μεταξύ ενός άνδρα Παρθένου και μιας γυναίκας Σκορπιού έχει μεγάλες πιθανότητες να μετατραπεί σε επιτυχία. Μοιράζονται πολλά βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και μπορούν να αλληλοσυμπληρώνονται υπέροχα. Και οι δύο έχουν μια έντονη διανόηση και ποτέ δεν θα υπολείπονται των ευφυών συνομιλιών. Θα την αφήσει να αναλάβει ηγετικό ρόλο όσον αφορά την ρομαντική ανησυχεί και αυτή με χαρά θα σας υπηρετήσει. Θα θαυμάσει τη δύναμή της και τη δυνατότητα επίλυσης προβλημάτων και αυτή θα σεβαστεί τις προσπάθειές του για την επίτευξη της τελειότητας. Η σχέση αυτή θα πρέπει να βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την πίστη και την κατανόηση.

Παρθένος γυναίκα – Σκορπιός άνδρας
Μια γυναίκα Παρθένος και ένας άνδρας Σκορπιός μπορεί να οδηγηθούν σε μια πολύ ευτυχισμένη ζωή μαζί. Το βαθύ πάθος του θα αναδείξει το ρομαντισμό μέσα της. Θα την κάνει να διερευνήσει τα βάθη της φύσης της, τα οποία δεν γνωρίζει ο ίδιος ακόμη. Τα έντονα συναισθήματά του θα ισορροπήσουν τέλεια με την υπερβολική πρακτικότητά της. Και οι δύο θα αισθάνονται ασφαλείς με το άλλον και θα είναι απόλυτα πιστοί και αφοσιωμένοι στο/η σύντροφό τους. Κάποιες στιγμές που δεν θα μπορούν να συμφωνήσουν για ένα θέμα, τότε είναι καλύτερα, να υποχωρούν και να αφήνουν το άλλο μέρος να πει τη γνώμη του.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.