Η σχέση μεταξύ μιας Παρθένου και ενός Υδροχόος έχει πιθανότητες επιτυχίας, δεδομένου ότι μοιράζονται μια καλή ψυχική σχέση. Ωστόσο, έχουν διαφορετική στάση απέναντι στη ζωή και τον περισσότερο καιρό δεν έχουν τις ίδιες προοπτικές. Η Παρθένος ανησυχεί περισσότερο από το κανονικό για τις καταστάσεις που αντιμετωπίζει.. Ένας Υδροχόος είναι εντελώς αντίθετος και αναζητά μια πολύ ευρύτερη εικόνα της κατάστασης. Η Παρθένος μπορεί να βοηθήσει τον Υδροχόο να βάλει τα σχέδιά του σε λειτουργία και να επιτύχει τους στόχους του.

Όσον αφορά τη σχέση τους, μπορεί να υπάρχει μια γενική διατύπωση ή και έλλειψη κάθε έκφρασης αγάπης. Έχουν περισσότερες πιθανότητες να σχηματίσουν έναν διανοητικό δεσμό παρά συναισθηματικό. Οι ιδιοσυγκρασίες και οι προσωπικότητές τους διαφέρουν. Η Παρθένος είναι λογική και συνετή στις πράξεις της, ενώ δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη λογική πίσω από τις ενέργειες του Υδροχόου. Η συμβατότητα της σχέσης τους είναι λίγο αμφίβολη. Οι δυο τους θα χαθούν στον δικό τους κόσμο και δεν θα δώσουν προσοχή στις ανάγκες και τις επιθυμίες του άλλου.

Παρθένος άνδρας – Υδροχόος γυναίκα
Αν ένας άντρας Παρθένος και γυναίκα Υδροχόος ψάχνουν για μια μακρόχρονη σχέση, καλύτερα να αρχίσουν να προετοιμάζονται για μεγάλες προσπάθειες. Αυτός είναι απαισιόδοξος και βρίσκει πάντα κάποια λόγο να ανησυχεί. Από την άλλη πλευρά, εκείνη είναι κρατάει πάντα θετική στάση και πάντα κοιτάζει το ποτήρι μισογεμάτο αντί μισοάδειο. Η χημεία μεταξύ τους δεν θα είναι πολύ μεγάλη και η έλξη θα υπάρξει περισσότερο στο πνευματικό παρά το συναισθηματικό επίπεδο. Ωστόσο, μπορούν να εμπνεύσουν ο ένας τον άλλο για μεγάλες ιδέες και στη συνέχεια να επιτύχουν όλα τα όνειρα και τις προσδοκίες τους.

Παρθένος γυναίκα – Υδροχόος άνδρας
Μπορεί να υπάρχει αρχικά έλξη μεταξύ τους. Ανεξάρτητα όμως από αυτό, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου θετικά χαρακτηριστικά που μπορούν να συμβάλουν στη σταθερότητα της σχέσης του. Θα προσελκυστεί από την ευφυΐα του και την λογική θεώρησή του προς τη ζωή. Θα αγαπήσει το ελεύθερο πνεύμα του και την ανησυχία του για ολόκληρο τον κόσμο. Αλλά μετά από λίγο, όλα αυτά θα αρχίσουν αν ατονούν και οι αρνητικές πτυχές τους θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Σε αυτή τη σχέση, θα πρέπει να αποδεχθούν ο ένας τον άλλον όπως είναι, αντί να προσπαθούν να τον αλλάξουν.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.