Ένας Σκορπιός και ένας Τοξότης είναι τόσο διαφορετικοί όσο το νερό και η φωτιά. Ο Τοξότης είναι αμέριμνος για σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής και η ένταση είναι μια λέξη που είναι εντελώς ξένη προς την προσωπικότητά του. Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή ενός Σκορπιού που να μην είναι παθιασμένος μαζί του με. Είτε έχει πολύ έντονα συναισθήματα για κάτι ή κάποιον ή καθόλου. Το πείσμα και η μεγάλη σύνεση του Τοξότη είναι επίσης πιθανό να τα πάνε πάρα πολύ καλά με το Σκορπιό. Ο Τοξότης αγαπά να συναναστρέφεται με νέους ανθρώπους και να έχει ένα μεγάλο πλήθος πάντα γύρω του.

Ο Σκορπιός είναι κάπως εσωστρεφής και προτιμά να είναι μέσα σε μια στενή ομάδα συγγενών και φίλων. Έχει κάποια περιορισμένα ενδιαφέροντα συμφέροντα, για τα οποία είναι πολύ αφοσιωμένος. Ο Τοξότης, από την άλλη πλευρά, έχει ένα ασυνήθιστα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, για κανένα από τα οποία κανένα δεν θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθειά του. Ο Σκορπιός είναι πολύ συναισθηματικός όσο διαρκεί μια σχέση, ενώ ο Τοξότης είναι τόσο επιπόλαιος με θέματα όπως η αγάπη όπως είναι και σε όλα τα άλλα. Η ερωτική φύση του Τοξότη μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα συμβατότητας σε αυτή τη σχέση.

Ο Τοξότης αγαπά την ελευθερία και μπορεί να αισθάνεται καθηλωμένος από την κτητικότητα και την εγγύτητα του Σκορπιού. Μπορεί να αδυνατεί να κατανοήσει το Σκορπιό και τις έντονες συγκινήσεις του. Και οι δύο θα πρέπει να κάνουν συμβιβασμούς και προσαρμογές για να καταστεί η σχέση αυτή βιώσιμη, μακροπρόθεσμα. Την ίδια στιγμή, απαιτείται πολλή κατανόηση εκ μέρους και των δύο. Ο Σκορπιός θα πρέπει να μετριάσει την κτητικότητα του και ο Τοξότης, θα πρέπει να ελέγχουν την απερισκεψία τους και τον πολύ ελεύθερο χαρακτήρα του.

Σκορπιός άνδρας – Τοξότης γυναίκα
Δεν αποτελεί μία εξαιρετική σχέση αγώνα - για να πούμε το λιγότερο! Ο συνδυασμός μιας γυναίκας Τοξότη και ενός άνδρα Σκορπιού δεν είναι πιθανό να οδηγήσει σε πολύ ρομαντική σχέση, καθώς και οι δύο είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Οι συνεχείς διαμάχες και νεύρα θα εμποδίσουν το σχηματισμό μιας ουσιαστικής σχέσης. Τα παιχνιδίσματά της και το πάθος του δεν κάνουν ένα καλό συνδυασμό. Εκείνη προτιμά να βγει έξω, να γνωρίσει καινούργιους ανθρώπους και να είναι το κέντρο της προσοχής. Αυτός πρέπει να είναι στο δικό του χώρο, στην άνετη καρέκλα του, με μια μικρή ομάδα από κοντινούς του ανθρώπους. Και οι διαφορές μόλις ξεκινάνε.

Σκορπιός γυναίκα – Τοξότης άνδρας
Η σχέση μιας γυναίκας Σκορπιού και ενός άνδρα Τοξότη δεν έχει πολύ καλές πιθανότητες επιτυχίας. Οι ανομοιότητες είναι πάρα πολλές και πολύ σοβαρές. Χρειάζεται την ασφάλεια, την εγγύτητα και την μεγαλύτερη δυνατή αφοσίωση. Αυτός είναι μόνο σε θέση να της δώσει απλά έρωτα και αγάπη, όχι κατ 'ανάγκην συνοδευόμενα με όλα τα προηγούμενα. Η απερισκεψία του θα έρθει σε πλήρη αντίθεση με τη σταθερότητα της. Εκείνη θα ήθελε μια σοβαρή σχέση και εκείνος θα ήθελα μία σχέση που είναι ανοικτή και δεν τον κάνει να αισθάνεται δεσμευμένος. Εκτός από το ότι δεν υπάρχει συνεργασία, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει βιώσιμη αυτή η σχέση.

Ζώδια & Ιδιότητες

Συμβατότητες

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Συνταγές Μαγειρικής.